$ Dolar 44,3252 %0,07
€ Euro 51,3471 %0,10
£ Sterlin 59,3437 %0,43
Altın $4.386,67 %-2,46
Gümüş 97,12 %0,67
AK Parti Derince İlçe Gençlik Kolları’nın düzenlediği pikniğe katılan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, "Gençlerimizin Her Zaman Yanındayız" dedi
Derince Belediyesi’nin Derincespor Kulübü ile birlikte düzenlediği ve dört takımın katılımıyla gerçekleşen Çim Hokeyi Turnuvası'nda kazanan dostluk oldu
Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi’nde ilimizi temsil edecek olan Kağıtspor, Federasyon Kupası maçlarını bekliyor. Yahya Kaptan’da yer alan Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda antrenmanlarını tamamlayan ve yarın (Perşembe) yola çıkacak olan mavi beyazlı ekip yarın cuma günü itibari ile kupa maçlarına Başkent Ankara’da çıkacak.
Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi’nde ilimizi temsil edecek olan Kağıtspor yaklaşan sezon öncesi hazırlıklarını tüm hızı ile sürdürüyor.
Kırıkkale Valiliği himayelerinde, Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenecek Türkiye Şampiyonası 7.Etap Puanlı Yol Yarışları, 23 Eylül 2022 Cuma günü Genç Erkekler 96 Km yol yarışı ile başlıyor. Ülkemizin en önemli bisiklet takımlarına ve bisikletçilerine üç gün boyunca ev sahipliği yapacak Kırıkkale, üç gün boyunca da bisiklet sporunun Türkiye’de atan kalbi olacak.
Gölcük Belediyespor bünyesindeki tekvando branşında bulunan 310 sporcu düzenlenen törenle kuşak atladı.
Er Bakan Gençlik Spor Kulübü sporcusu Beyzanur Zengin kadınlar penaltı turnuvasında şampiyon oldu ve kazandığı para ödülünü kulübüne verdi. Arapçeşme Spor Kulübü’nün düzenlediği, 20 takımdan 40 sporcunun katıldığı penaltı turnuvasına Ankara Gençlerbirliği, Tuzla Sahil Spor, Körfez Gençlerbirliği ve Er Bakan Gençlik Spor Kulübü gibi futbol kulüpleri katıldı.
16-22 Eylül Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında, her yaştan vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen etkinliklere katılım yoğun oldu.
İzmitli ralli pilotları Hakan Gürel-Çağatay Kolaylı ikilisi 39’uncusu düzenlenen 2022 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 4. Yarışı olan Kocaeli Rallisi’nde de fırtına gibi estiler. Oğuz Gürsel Ralli Kupası’nda Levent Şapçılar-Deniz Gümüş’ün ardından kendi şehirlerinde ikinci olan Hakan Gürel-Çağatay Kolaylı TOSFED Kupası genel klasmanda 0.5 puan farkla liderliğini sürdürdü.
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaelispor efsanelerinden olan Bülent Gürbey'in kardeşi, Levent Gürbey’in cenazesine katılarak acılı aileye başsağlığı dileklerini iletti
Cumartesi günü Uşakspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Kocaelispor’da yeni sezona çok iyi bir giriş yapan, 2 gol ve 1 asistle oynayan Beykan Şimşek dün geceyi hastanede geçirdi.
Bölgesel Amatör Lig takımlarından Gölcükspor hazırlık maçında kendisi gibi BAL’da mücadele edecek olan Kullar 1975’i 2-0 mağlup etti. Kullar Stadı’ndaki maçın gollerini Tolunay ve Emrah attı.
32 ülke ve 200 şehirde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Süslü Kadınlar Bisiklet Turu, İzmit Sokaklarında renkli görüntülere sahne oldu
Büyükşehir’in spor kenti Kocaeli’de sağlıklı ve sporcu nesiller yetiştirmeyi hedefleyen Ücretsiz Spor Okulları,kış dönemine hazır.
Judonun ülkedeki zirve kulübü Kağıtspor’un başarılı sporcularından Münir Ertuğ, Avrupa şampiyonasından gümüş madalya çıkardı
İzmit Belediyesi ve Decathlon işbirliğiyle 15 Eylül Dünya Çöp Toplama ve Temizlik Günü nedeniyle düzenlenen çevre temizliği ve çadır kampı etkinliğine katılan gençler çevre kirliliğine dikkat çekti
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenen ve ülkede marka haline gelen Kocaeli Rallisi’nde kupalar sahiplerini buldu
Geride bıraktığımız sezonun devre arasında Menemenspor’dan transfer olan ve Teknik Direktör Fırat Gül’ün raporu doğrultusunda yeni sezonda düşünülmeyen savunma oyuncusu Mazlum Demir Bucaspor ile anlaşmıştı. Kocaelispor’a rakip olan Mazlum takımı adına maçın en etkili ve istekli futbolcuları arasındaydı.
Kocaelispor’a 14 Eylül’deki Sarıyer maçından para cezası verildi, kulüp 18 Eylül’deki Buca maçının ardından disipline sevk edildi. İşte kararlar…
Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, amatör spor kulüplerine toplam 2 Milyon 600 bin TL destek verdi.
Uşak Valiliği, İl Spor Güvenlik Kurulu’nun telkinlerinin ardından Kocaelispor taraftarına Uşakspor deplasmanı için yasak getirmiş, bu karar tepki ile karşılanmıştı. Gün boyunca gerek Kocaelispor Kulübü, gerek Hodri Meydan Derneği’nin girişimleri, gerekse de Uşakspor Taraftar Grubu Aşigolar’ın sağduyulu açıklamalarının ardından karar gözden geçirildi ve deplasman yasağı kararı kaldırıldı.
22-25 Eylül tarihleri arasında Kırıkkale’de gerçekleştirilecek olan Türkiye Şampiyonası 7. Etap Yol Yarışları öncesi, koordinasyon ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Türkiye Bisiklet Federasyonunun 2022 faaliyet programında yer alan ve ‘Pedallar Anadolu’nun Kalbinde’ sloganı ile Kırıkkale’de gerçekleştirilecek olan yarışma için gerekli tüm hazırlıkları yapıldı.
Uşak Valiliği’nden Kocaelispor taraftarına gelen deplasman yasağı tepki ile karşılandı. Kocaelispor Kulübü yaptıkları resmi başvuru ile kararın değiştirilmesini istedi. Kulüpten yapılan açıklama şu şekilde.
Hodri Meydan, bugün (Salı) saat 14.41’de deplasman hakkımızın elimizden alınması ile ilgili Twitter’da #DeplasmanHaktırEngellenemez hashtagi ile Kocaeli Valimiz Sayın @seddaryavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın @tahirbuyukakin ve Uşak Valisi Sayın @drturanergun’u etiketleyerek gündem çalışması yapacak.
Kocaeli yerel lig hazırlığında olan Derincespor Kulübü basketbol takımının antrenmanını ziyaret eden Başkan Aygün, burada sporcular ve aileleri ile bir araya geldi
İstanbul'da düzenlenen İller Arası Kyokushin Karate Turnuvası'nda mücadele eden Derincespor Kulübü sporcuları kentimize üç madalya ile dönmeyi başardı
Gölcük Belediye Başkanlığı Kupası finalinde Seka Doğanspor karşısında sahadan 2-0 galip ayrılan İhsaniyespor şampiyon oldu.
Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Gölcükspor, Sakarya ekibi Karasu temsilcisi Aziziyespor ile karşılaştı ve mücadeleyi Furkan Şahin ile eski Karamürselsporlu Oğuzhan Bölgen’in kendi kalesine attığı golle 2-1 kazandı.
1. Amatör Lig’in yeni takımlarından İzmit Gençlerbirliği yeni sezona da iddialı hazırlanıyor. Nazif Uçar’ın çalıştırdığı takımda hedef Süper Amatör Lig.
Kocaeli’nin en önemli kaleci okullarından biri olan “Sertan Saral Kaleci Akademisi’nde” minik kaleciler performansları ile göz kamaştırıyor. Geleceğin file bekçilerinin en büyük destekçileri ise anneleri. Antrenmanlarda çocuklarını yalnız bırakmayan anneler, çocuklarının her adımlarını takip ederken aynı zamanda motivasyonlarının artması için büyük çaba sarf ediyor. Kurslarda bir araya gelerek çocuklarına destek olan anneler, diğer yandan da birliktelikleriyle parmak ısırtıyor.
Belediye Derincespor Teknik Direktörü İsmail Cem Cambaz, Kelkit maçındaki beraberliği Yomraspor karşısında alacakları galibiyetle telafi edeceklerini ifade etti.
İlimizde çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen, Maksimum Özel Güvenlik Firması müdürlerinden Emrah İlter, Tuğba Yaman hanım ile evliliğe ilk adımını attı.
Kocaelispor’un pazar günü oynayacağı Uşakspor deplasmanı öncesi taraftara iyi haberler gelmedi. Uşak Valiliği, Kocaelispor taraftarının can güvenliğini sağlayamaması üzerine yeşil siyahlılara yasak getirdi. Hodri Meydan konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı.
Kocaelispor’da tepkilerin odağındaki Fırat Gül ile ilgili yönetimin vereceği karar merak ediliyordu.
Kocaelispor’un Bucaspor ile oynadığı ve 1-1 sona eren maçın ardından bir taraftar Derince Stadı’nın protokol girişindeki kapının camını kırdı.
Kocaelispor’da Bucaspor beraberliği sonrası ortam yine gerildi. Maçın ardından yöneticilerden Veli Başkurt’un bazı taraftarlarla yaşadığı sıkıntıları sorduk. Başkurt “Ben Kocaelispor taraftarına değil, kafasına göre ana bacı küfür eden, cam çerçeve kıran, hiçbir şey yokmuş hareket edip hayatına devam edenlere lafımı söyledim” dedi.
1-1 biten Kocaelispor- Bucaspor 1928 maçının Kocaelispor Teknik Direktörü Fırat Gül, taraftarın istifa çağrısına "Ne zaman, ne yapmam gerektiğinin farkındayım. Hiç kimse işin o tarafını düşünmesin. Bu tecrübem var Kocaelispor şampiyon olmak zorunda" cevabını verdi.
Kocaelispor’da 1-1’lik Bucaspor beraberliği sonrası galibiyet hasreti 3 maça çıktı. Üst üste 3 maçtan beraberlikle ayrılan ve oynanan futbolun sorgulandığı yeşil siyahlılarda Bucaspor beraberliğinin faturası Teknik Direktör Fırat Gül’e kesildi. Özellikle ikinci yarıdaki hamleleri sonrası son 25 dakika tüm inisiyatif Buca ekibine bırakılırken, maçın ardından Fırat Gül ve yönetim istifaya davet edildi, Engin Koyun stattan yaklaşık 45 dakika sonra ayrılabildi.
Kocaelispor sezonun beşinci maçında Bucaspor’u konuk etti. Maçta Bekykan ile öne geçen yeşil siyahlıların bir topu direkten döndü, bir topu çizgiden çıktı, Tayfun ile karşı karşıya gol kaçtı. Kaçan golden 1 dakika sonra Buca beraberlik golünü kurtarıcısı Erhan ile buldu ve maç 1-1 sona erdi. Maçın ardından Başkan Engin Koyun ve Teknik Direktör Fırat Gül tepkileri odağındaydı. Engin Koyun’a maçın ardından öfke dinmedi ve tüm stat yönetim istifa sesleri ile inledi. Buca ekibi ise 1 puan ile bayram sevinci yaşadı.
Türkiye Judo Federasyonu ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilen Ümitler Judo Balkan Şampiyonası nefes kesen mücadelelere sahne oldu.
Bu sezon Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadele edecek olan İzmit Belediyespor, Federasyon Kupası çeyrek final maçında Elazığ İl Özel İdare ile karşılaştı. Hakem hatalarının öne çıktığı mücadeleyi 73-59 kaybeden mavi yeşilliler kupaya veda etti.
İzmitli Teknik Direktör Tolga Şanbay, Kayserispor’da göz kamaştıran başarılara imza atıyor. Kayseri ekibinin başkanı Berna Gözbaşı, futbol akademisinin başında olan Şanbay’ın göreve geldikten sonraki disiplinli çalışmaları ile milli futbolcu sayılarının arttığını belirterek genç teknik direktöre teşekkür etti.