$ Dolar 46,5911 %0,12
€ Euro 53,0727 %0,09
£ Sterlin 61,0494 %-0,01
Altın $4.088,74 %1,55
Gümüş 88,59 %2,39
Belediye Derincespor’un başarılı teknik direktörü İsmail Cem Cambaz, 2-0 kazanılan 1922 Konyaspor maçının ardından Spor41’in sorularını yanıtladı. Cambaz, takımın şartlar karşısında müthiş bir başarı hikayesi yazdığını ifade etti.
Belediye Derincespor sezonun 14. haftasında 1922 Konya’yı konuk etti. Sarı lacivertliler inanılmaz mücadele ettiği maçı 2-0 kazandı ve puanını 26’ya çıkardı. Aç susuz yoluna emin adımlarla devam eden kahramanların maçını Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun da izledi.
Kocaelispor ile Karacabey Belediyespor arasında Bursa’da oynanan maç 2-2 sona erdi. Mücadelenin uzatma anlarında, Kocaelispor 2-1 gerideyken maç boyunca Kocaelispor’a ve futbolcularla küfür eden bir müptezel, Beykan’a da yakın mesafeden çok ağır ailevi küfürler etti. Çılgına dönen futbolcuyu sakinleştirmek hiç de kolay olmadı.
Bölgesel Amatör Lig’de 7 gol yediği maçtan sonra kaleciliğe küsen 24 yaşındaki Aydın Pir, bir süre futbola ara verdikten sonra sahalara forvet olarak döndü. Yeni mevkisinde henüz 4 maça çıkan Pir, sonradan oyuna girdiği her maçta gol atarak "Nöbetçi Golcü Semih Şentürk" lakabını aldı
Kocaelispor’un Karacabey Belediyespor ile deplasmanda oynadığı maçta pozitif ve arzulu futbolu ile dikkat çeken Yusuf Cihat Çelik zor şartlar elde edilen 1 puanın kötü olmadığını ifade etti.
Kocaelispor’da takım kaptanı Yalçın Kılınç, geride düştükleri bırakmadık ve 1 puanla şehre döndüklerini belirtti.
Kocaelispor’un başarılı orta saha oyuncusu Tayfun Aydoğan bir maçta da geriden geldiklerini belirtti ve “Bu tarz geri dönüşleri yapan takımız” dedi.
Kocaelispor Teknik Direktörü Fırat Gül 2-2 sona eren Karacabey maçında 10 kişi kalmalarına rağmen kazanmak hamlelerini kazanmak için yaptığını ifade etti ve “Büyük camialar kolay kolay pes etmez” dedi.
Kocaelispor sezonun 16. maçında Karacabey Belediyespor ile deplasmanda karşılaştı. Mustafa Fehmi Gerçeker Stadı’ndaki maçın 84. dakikasına 2-0 geride giren yeşil siyahlılar 84’te Hazarhan, 90+8’de Samed Ali’nin golleri ile 2-2’yi yakaladı ve Bursa’dan 1 puanla döndü. 78 dakika 1 kişi eksik oynayan yeşil siyahlılar her iki yarıda da cömertçe harcadığı pozisyonlarla galibiyeti kaçıran taraftı.
Kocaelispor Teknik Direktörü Fırat Gül, Motto Futbol dijital içerik platformunda katıldığı MF Ekstra programında Can Ahmet Aydın'ın sorularını yanıtladı.
1. Amatör Lig D Grubu’nda normal sezonun ikinci yarısı müthiş bir maçla açılıyor. 8 maç sonunda 6 galibiyet ve 2 beraberlik sonrası topladığı 20 puanla lider durumda bulunan Gebze Anibal, 8 maçta 6 galibiyet elde eden 18 puanla ikinci sıradaki Osmanlı 41’e konuk oluyor. Gebze ekibinde hedef koltuğu bırakmamak, Osmanlı 41’de ise liderliği devralıp sezon sonuna kadar arkasına bakmamak. Gölcük Kavaklı Stadı’ndaki zorlu maç saat yarın (Pazar) 16.30’da başlayacak.
1 haftalık devre arası tatilinin ardından 1. Amatör Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Pazar mesaisinde A Grubu’nda lider Körfez Gençlerbirliği ilk yarıyı 9 maçta 8 galibiyet, 1 beraberlik sonrası topladığı 25 puanla en yakın rakibi Yavuzspor’un 6 puan önünde tamamlamıştı. Körfez ekibi 9. maçını 2 puanla son sıradaki Acısu ile oynayacak ve maç saat 15.00’te başlayacak.
Süper Amatör Lig A Grubu’nda sezonun ilk yarısı yarın (Pazar) sona eriyor. Müthiş bir çekişmeye sahne olan grupta heyecanın son haftaya kadar süreceği düşünülüyor. Bugün 14.00’te 3 maç var. Haftanın maçı Çayırova Kuştepe Stadı’nda olacak ve lider Çayırovaspor’un rakibi Kemal Tok ile ilk maçına çıkacak olan zirve adayı Arslanbey Organize olacak.
Kocaelispor sezonun 16. maçında Karacabey Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak. Mustafa Fehmi Gerçeker Stadı’nda saat 14.00’te başlayacak olan maçı Çorum’dan Ahmet Ecevit yönetecek. Yeşil siyahlılarda hedef sahasında yenilgisi olmayan rakibine evindeki ilk mağlubiyetini yaşatmak ve rakibini biraz daha zirvenin uzağına göndermek.
Karacabey Belediyespor Teknik Direktörü Bülent Akan, “Kağıt üzerinde kimse favori değil. Kazanmak için stratejimizi belirledik. Bunu uygularsak kazanacağımıza inanıyorum. Rakibin analizini yaptık. Zayıf ve güçlü yanlarını biliyoruz. Önemli olan planlarımızı sahada uygulamak” dedi.
Süper Amatör Lig B Grubu’nda ilk yarı yarın (Cumartesi) sona eriyor. Günün kritik maçında üçüncü sıradaki Kocaeli Güneş, lider Diliskelesi’ni konuk edecek. Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’ndaki maç 17.00’de başlayacak.
1. Amatör Lig B Grubu’nda sezonun ikinci yarısı yarın (Cumartesi) başlıyor. Haftanın maçında Maşukiyespor ile Darıca Türkeli karşılaşacak. Darıca ekibi lider 21 puanlı Bağçeşme'yi 1 puan farkla ikinci sırada takip ediyor. 16 puanla dördüncü sırda yer alan Maşukiye ekibi ise mücadeleyi kazanarak kendisini şampiyonluk potasına atmanın planlarını yapıyor. Üst sıralar adına çok önemli bu karşılaşmada saat 14.00’te başlayacak.
1. Amatör Lig C Grubu’nda ikinci yarı heyecanı yarın (Cumartesi) başlıyor. Lider Kandıra Gençlerbirliği son sıradaki Derince Birlik’i konuk edecek, maç saat 15.00’te başlayacak.
Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Kağıtspor, lider Bodrum Çağdaş ile karşılaşacak.
Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden İzmit Belediyespor, son 3 maçını kazanan Elazığ İl Özel İdare ile karşılaşacak.
Kocaelispor kafilesi 9.30’da kahvaltı ve 12.30’da da öğle yemeğinin ardından16.00’da antrenman yaptı.
Kocaelispor’da sezona çok iyi başlayan, 8 gol atan 3 de asist yapan Samed Ali Kaya, Bahçecik MTAL’deki buluşmada sezon öncesinde zor günler geçirdiğini belirtti ve şu şekilde konuştu: Geçtiğimiz sezon çok tepki aldım ve bu sezon öncesinde de tepkiler devam edince çok zor günler yaşadım. Kampta başkanımızla özel bir konuşmamız oldu.
Kocaelispor’un başarılı file bekçisi Gökhan Değirmenci kaleciliğe nasıl başladığını anlattı. Kocaelispor’da mutlu olduğunu ifade eden Gökhan, Bahçecik MTAL’ye teşekkür etti.
Kocaelispor’un başarılı orta saha oyuncularından Tayfun Aydoğan, Bahçecik MTAL’nin düzenlediği organizasyonda konuştu.
Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun ve Tayfun, Gökhan ile Samed Ali’yi misafir eden Bahçecik MTAL kurmayları ev sahiplikleri ile gönülleri fethetti. Okul Müdürü Zeynel Abidin Kayış, Rehberlik Öğretmeni Ayten Kaya ve Bilgisayar Öğretmeni Adem Arıcan ile okul öğrencileri ilgide kusur etmediler.
Son derece çalışkan ve öğrencinin duygusuna birebir hitap eden Zeynel Abidin Kayış’ın müdürlüğünü yaptığı Bahçecik MTAL son derece güzel bir günü geride bıraktı. Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun ile futbolcular Tayfun, Gökhan ve Samed Ali okulun misafiri oldu.
Karacabey Belediyespor ile karşılaşacak olan Kocaelispor’da Başkan Engin Koyun, futbolcular kanat forvet Samed Ali Kaya, orta saha oyuncusu Tayfun Aydoğan ve tecrübeli kaleci Gökhan Değirmenci, Bahçecik MTAL’nin konuğu oldu. Okul Müdürü Zeynel Abidin Kayış ve öğretmenler konukları ile yakından ilgilenirken öğrencilerin Kocaelispor sevgisi görülmeye değerdi. Başkan Engin Koyun ve futbolcular okuldaki tüm öğretmen ve öğrencileri bir sonraki iç saha maçı olan Etimesgut Belediyespor karşılaşmasına davet etti.
Derince Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlediği voleybol turnuvasında heyecan sona erdi
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Bölgesel Amatör Lig 14. Grup’ta yer alan Tayfunspor’un yeni seçilen yönetim kurulunu makamında konuk etti.
İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, her hafta kadınlara yönelik düzenlenen Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü etkinliğinde bir sürprize imza atarak bünyesindeki öğretmen ve antrenörlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutladı
Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü bünyesinde bulunan Karateciler, 16 ilden 60 Kulüp ve 700 sporcunun katıldığı Bursa İller Arası Karate Ligi 3 Etap maçlarından başarılı sonuçlar ile döndü.
Yarın Karacabey Belediyespor ile karşılaşacak olan Kocaelispor’da Başkan Engin Koyun, futbolcular kanat forvet Samed Ali Kaya, orta saha oyuncusu Tayfun Aydoğan ve tecrübeli kaleci Gökhan Değirmenci, Bahçecik MTAL’nin konuğu oldu. Okul Müdürü Zeynel Abidin Kayış ve öğretmenler konukları ile yakından ilgilenirken öğrencilerin Kocaelispor sevgisi görülmeye değerdi.
Belediye Derincespor Mehmet Tosun, Efe Karaoğlu ve Tufan Deniz Gelen gibi 3 önemli futbolcusundan yoksun çıktığı maçta Edirne’yi güç hava ve saha koşullarında uzatma anlarındaki golleriyle 2-1 mağlup ederken, futbolcu grubu bir kez daha ayakta alkışlanacak bir mücadele örneği ortaya koydu.
Belediye Derincespor’un başarılı teknik direktörü İsmail Cem Cambaz adından hayli söz ettirmeye devam ediyor. Son derece kısıtlı bir kadroyu en sağlıklı şekilde organize etmeye çalışan ve mali anlamda aylardır kriz yaşayan futbolcu grubunu saha içine adapte etmek için yoğun mesai harcayan deneyimli teknik adam, Edirne maçının şifrelerini kıran isim oldu.
İzmit’te yer alan Prometeon Türkiye Fabrikası, Kalite Haftası’nda çok önemli spor insanlarını ağırladı. Türk hakemliğinin gururu, FIFA kokartlı eski hakem Cüneyt Çakır organizasyonun özel konukları arasındaydı.
Prometeon Türkiye, Kalite Haftası’nda Kocaelisporlu oyuncular ve Türk futbolunun önemli isimlerini çalışanlarıyla buluşturdu
Belediye Derincespor, Edirne deplasmanından müthiş bir galibiyet ile döndü. Şehrin mucize takımı olan sarı lacivertliler 90+3’te Osman Can, 90+7’de de Uğurcan Bekçi’nin penaltıdan attığı gollerle maçı 2-1 kazandı. Harika hikayenin kahramanıysa, seçmelerden takıma giren, mücadelenin 82. dakikasında oyuna dahil olan 2003 doğumlu Osman Can Güleryüz oldu.
3. Lig 2. Grup’ta sıkıntılı günler geçiren ve kısa süre önce Bursalı Serdar Acarhoroz’a satılan Darıca Gençlerbirliği’nde işler iyi gitmiyor. Sarı yeşilliler mutlak galibiyet parolası ile çıktığı karşılaşmada maç öncesi ateş hattında yer alan Ergene Velimeşe’yi konuk etti. Maç boyunca istediklerini bir türlü sahaya yansıtamayan Darıca Gençlerbirliği mücadeleyi 2-0 kaybetti.
3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Belediye Derincespor sezonun 13. maçında Edirnespor ile deplasmanda karşılaştı. Maçta 1-0 geriye düşen ekibimiz 90+1. dakikada 2003 doğumlu Osman Can Güleryüz ve 90+7. dakikada da penaltıdan Onurcan Bekçi’nin golleriyle maçı 2-1 kazandı ve Edirne’den çok değerli 3 puanla döndü.
Kocaelispor’da Seçimli Olağanüstü Genel Kurulun ikinci oturumu 4 Aralık Cumartesi günü Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.
Kocaelispor’un başarılı orta saha oyuncusu Mesut Can Tunalı, Karacabey ile deplasmanda kritik bir maça çıkacaklarını ve mücadeleye en iyi şekilde hazır olmaları gerektiğini belirtti.
Kocaelispor’un etkili kanat oyuncularından Cem Ekinci oyunlarının daha da gelişmesi gerektiğini ifade etti.