$ Dolar 44,3545 %0,04
€ Euro 51,2493 %-0,07
£ Sterlin 59,1885 %-0,09
Altın $4.381,93 %-2,75
Gümüş 95,92 %-5,53
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Kocaelispor tribünlerinin sevilen ismi Yüksel Yalçın’ın ailesine ziyarette bulunarak merhumun çocuklarına Kocaelispor forması hediye etti.
İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, talep ve ihtiyaçlar doğrultusunda okullara spor malzemesi desteği sağladı.
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, Dumlupınar Spor Merkezi’nde incelemelerde bulundu. İlçeye yeni bir spor tesisi daha kazandırdıklarını belirten Başkan Aygün, “Çocuklarımız, gençlerimiz ve kadınlarımız için yeni bir spor merkezimizi daha hizmete sunuyoruz” dedi
Kağıtspor voleybol branşında Erkekler 1. Ligi’nde mücadele ederken alt yapıda yaptığı hazırlıklar ile geleceğin sporcularına yatırım yapmaya devam ediyor.
Antalya’nın Kemer ilçesinde Avrupa Judo Birliği ortak çalışma kampı başladı. Yılın ilk ortak çalışma kampı olma özelliğine sahip antrenmanlara ilimizden Kağıtsporlu judocular da katıldı.
Gölcük Belediyespor Kulübü’nün tekvando kurslarına katılan sporcular için düzenlenen kuşak sınavında 270 sporcu bir üst kuşağa terfi etti.
Bu sezon 2 Amatör Lig’de mücadele edecek olan Pazarköyspor iki transfere imza attı. Kardeş olan İbrahim Mert Akyüz ve Yiğit Akyüz hedeflerinin üst lige çıkmak olduğunu belirtti
Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı tesislerde ve Gençlik Spor Bakanlığı yurtlarında eğitim faaliyetlerinde ek ders uygulamalarına ilişkin duyuru yayınlandı.
Satış sonrasında aracın bütün ihtiyaçlarını karşılayan Toyota Plaza Kocaeli Kaya Yetkili Servis’i bakım, hasar, boya hizmetleriyle şehirde fark yaratıyor
Kocaelispor’da Teknik Asbaşkan ve Transferden Sorumlu Yönetici Mehmet Yaşar gündeme dair sorularımıza samimi yanıtlar verdi. Yaşar, ofans hattında iki futbolcu ile yakından ilgilendiklerini ve 3-4 gün içinde transferleri bitirme noktasına geleceklerini belirtti.
Derince Belediyesi’ne ait suni çim stadının sorumlusu Semih Aslan ile beraberindeki Alaattin Demir ve Metin Olan büyük bir çaba sarf etti ve yoğun kar altındaki stadı temizleyerek Belediye Derincespor’un zorlu Erokspor maçı öncesi antrenman yapmasına olanak sağladı.
İkisi de son derece karakterli, ikisi de son derece tecrübeli… Mert Somay ve Muhammed Enes Yıldırım…
Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden UMF Yapı İzmit Belediyespor bugün son sıradaki Elazığ İl Özel İdare’yi konuk edecek.
Kocaelispor'da bu sezon yaşanan handikapların başında takım içi duygusunun azlığı ve iletişimsizlik geliyordu. Oyun plansızlığı ve talihsiz sakatlıklar da buna eklenince yeşil siyahlılar ateş hattına iyice yaklaştık. Takımdaki motivasyon eksikliği nedeniyle futbolcu grubunun önemli bir kesimi gerçek performanslarını sahaya yansıtamadı.
Belediye Derincespor’un 23 yaşındaki Derinceli futbolcusu Tayfun Kırca, gününde olduklarında mağlup edemeyecekleri hiçbir takım olmadığını söyledi.
Belediye Derincespor’un başarılı kaptanlarından Efe Karaoğlu, Erokspor maçına hazır olduklarını belirtti.
Gölcük İşitme Engelliler Erkek Voleybol Takımı, Karabük’te düzenlenen Türkiye İşitme Engelliler Voleybol Şampiyonası’nda aldığı 3 galibiyetle adını finale yazdırdı. Şampiyonluk maçı bugün Van ile oynanacak ve saat 11’de başlayacak.
Belediye Derincespor’da Erokspor maçının hazırlıkları bugün tamamlanacak ve takım kampa girip maç saatini bekleyecek. Sakat ve cezalı futbolcusu bulunmayan takımda parola mutlak 3 puan. Zorlu maç takvimi süren ekipte olası bir Erokspor galibiyeti üst sıralar konusunda sarı lacivertlileri hayli heyecanlandıracak. Bu nedenle tüm antrenmanlarını coşkulu bir o kadar da neşe içinde geçen takımın futbolcuları hata yapmak istemiyor.
Antalya kampı devam eden Kocaelispor’da antrenman maçının programı belli oldu.
Kocaelispor’da transfer süreci boyunca adı gündemden düşmeyen ve bu sezonun sonuna kadar Moldova takımı FC Sherrif takımı ile sözleşmesi bulunan Dimitrios Kolovos defteri bir daha açılmamak üzere kapandı.
İzmit Belediyespor Atletizm Kadın Takımı, Mersin’de gerçekleşen Türkiye Kulüpler Kros Süper Ligi Eleme Yarışları’nda dereceye girerek Turkcell Kros Süper Ligi’ne yükseldi.
Yeni teknik direktörünü belirleyen Kocaelispor’da transfer çalışmaları sıkı bir şekilde sürüyor. Yeşil siyahlılar ellerindeki bütçe doğrultusunda acilen 9 ve 10 numara pozisyonlarına nokta atışı yapmak istiyor. Yeşil siyahlıların bu bölgeler belirlediği isimler arasında Tunuslu milli futbolcu 26 yaşındaki Firas Chaouat ve son olarak Kayserispor’da forma giyen, daha önce de ismi Kocaelispor ile anılan 27 yaşındaki Makedon Daniel Avramovski.
Ülkemizde futbolun başındaki isimlerden birisi olan Hamit Altıntop kısa bir süre önce yaptığı açıklamada “Türkiye’de antrenman temposu çok düşük” demişti. Aynı ismin futbolumuz açısından farklı tespitleri de var. Bu tempo konusuna gelirsek… Ülkemizde antrenman periyodizasyonları planlayıp hazırlamakta ciddi eksiklerimiz var. İyi bir antrenman programının her saniyesi bir kalp cerrahının ameliyat esnasındaki dikkati ve titizliğiyle hazırlanmalı ve antrenmanın her saniyesi çok iyi planlanmalıdır.
Kocaeli’nin başarılı kanat forvetlerinden, birçok takımda şampiyonluk yaşayan Gökhan Özkanlı, son olarak Süper Amatör Lig takımlarından Diliskelesispor’da forma giyiyordu.
Kocaelispor’da yeni teknik direktör Mehmet Altıparmak ekibi ile bir araya geldi. Altıparmak yardımcıları ile ilk fotoğrafını da verdi.
Kocaelispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak Spor41'in sorularını yanıtladı. Başkan Engin Koyun, Teknik Asbaşkan Mehmet Yaşar ve yöneticilerden Faruk Mamik'in kendisini çok samimi şekilde karşıladığını belirten Altıparmak, eksik olan bölgeleri en kısa sürede tespit edeceğini ve transfer konusunda titiz olacağının altını çizdi.
Süper Lig ve 1. Lig’deki takımlar 2 haftalık arada hazırlıklarına tüm hızı ile devam ediyor.
Belediye Derincespor’da oynattığı etkili futbolla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Teknik Direktör Murat Parlak, Erokspor maçına taraftarı maça davet etti. Başarılı çalıştırıcı pazar günkü maç öncesi şu şekilde konuştu: Kırıkkale maçından sonra görüşlerim sorulduğunda da söyledim. Bizim bir oyun planımız var ve bu oyun doğrultusunda sahada elimizden geleni yapıyoruz.
30 puanla 8. sırada yer alan ve Play-Off hattı ile arasında sadece 2 puanlık bir fark bulunan 3. Lig 3. Grup’taki temsilcimiz Belediye Derincespor pazar günü ikinci sırada yer alan, Kemal Can Aydemir’in formasını giydiği Esenler Erokspor’u konuk edecek. Sarı lacivertliler bu maçın hazırlıklarını suni çim stadında gerçekleştirdi. İstek ve coşkunun üst seviyede olduğu görülürken takım Erok maçı öncesi tek yumruk oldu.
Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden İzmit Belediyespor zor günler geçiriyor. Üst üste 8 maçını kaybeden ve ateş hattının bir basamak altına kadar inen mavi yeşilliler cumartesi günü son sıradaki Elazığ İl Özel İdare’yi konuk edecek.
Tour of Antalya 2022’de bisikletçileri rekabet dozu yüksek, zorlu etaplar bekliyor. 10-13 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek olan dev organizasyonda iklim değişikliğine de vurgu yapılacak.
80 ilden 260 takımın katılımıyla, 9 bölge ve 27 grupta çift devreli lig usulüne göre devam eden Bölgesel Amatör Lig’de sezonun ilk yarısı 29 Aralık 2021 tarihinde oynanan erteleme maçları ile tamamlandı. 7. Bölge 2. Grup’ta Yuvacıkspor’un başarısı dikkat çekerken, 7. Bölge 3. Grup’ta ise müthiş heyecan ikinci yarıda da devam edecek.
İlimizde yaşanan olumsuz hava şartları sebebiyle 1 hafta kaydırılan Kocaeli amatör 12. hafta maçaları programı olumsuz hava şartlarının hala devam ediyor olması sebebiyle yayından kaldırılmış olup 13. hafta programı olarak 1 Şubat 2022 tarihinde tekrar yayınlanacak.
Bu sezon ilk kez mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig’de 7. Bölge 2. Grup takımlarından Arslanbey Gençlerbirliği kadrosuna 8 ve 10 numara pozisyonlarında forma giyen Oğuz Kurt’u kattı.
A takım olarak 3. Lig 3. Grup’ta play-off iddiası ile mücadele eden Belediye Derincespor’da alt yapı çalışmaları da tüm hızı ile devam ediyor. Haftanın 4 günü antrenmanlarını Derince Belediyesi Tesisleri’nde yapan sarı lacivertler bireysel performans verileri ile sporcularının son durumları hakkında bilimsel verilere göre hareket ediyor.
Kocaelispor, Antalya kampında tek maç yapacak. Programda bir değişiklik olmazsa antrenman maçı pazar günü oynanacak.
Denizlispor, Fatih Tekke’den boşalan teknik direktörlük için 57 yaşındaki tecrübeli teknik adam Mesut Bakkal ile anlaştı.
Kısa bir süre önce Beşiktaş alt yapısına transfer olan İzmitli ofans oyuncusu Enes Cinemre ile birlikte siyah beyazlıların alt yapısında forma giyen tam 15 futbolcu profesyonel oluyor.
Kocaelispor’un Avusturya’nın Altach takımından transfer ettiği savunma oyuncusu Berkay Dabanlı, Kocaelispor forması ile ilk maçına Samsunspor karşısında çıktı. İkinci yarıda forma giyen futbolcunun kötü ve duygusuz oyun karşısında yapacağı hiçbir şey yoktu. 31 stoper ile ilgili transfer sürecinde flaş bir olay yaşandı.
Kocaelispor’un istikrarlı futbolcularından Diogo Coelho Özçakmak’a Süper Lig takımlarından Kayserispor’un ilgisi olduğu öğrenildi.
Antalya kampı devam eden Kocaelispor kampın ardından çok kritik bir sürece girecek.
Devre arası transferleri için hareketli bir süreçten geçen Kocaelispor’da ilk hedef Konyasporlu futbolcu Artem Kravets. Yeşil siyahlı kulüp öncelikli olarak Konyaspor tarafı ile temasa geçti. Yeşil beyazlı kulüple anlaşıldığı takdirde futbolcunun menajeri yeniden bir görüşme gerçekleşecek ve transferin noktalanması için çaba sarf edilecek.