$ Dolar 46,5911 %0,12
€ Euro 53,0727 %0,09
£ Sterlin 61,0494 %-0,01
Altın $4.088,74 %1,55
Gümüş 88,59 %2,39
TEKNOFEST 2022’de yarışacak Kocaeli takımları Başkan Büyükakın’ın verdiği iftar programında bir araya gelerek moral buldu
Bölgesel Amatör Lig baraj maçında Değirmenderespor ile Sırrıpaşa Futbol Kulübü, Yuvacık’ta yer alan Şehit İlyas Bayraktutar Stadı’nda karşılaşacak. Yarın (Cumartesi) saat 14.00’te başlayacak olan bu maçta iki takım da yer aldıkları liglerin gol kralları ile de sahaya çıkacak.
Bölgesel Amatör Lig 7. Bölge 2. Grup’ta il sıralamasında ikinci olan Değirmenderespor, Süper Amatör Lig Play-Off Grubu’nu dördüncü sırada tamamlayan Sırrıpaşa Futbol Kulübü ile BAL baraj maçında karşılaşacak. Maçın sonunda bir takım yoluna Bölgesel Amatör Lig’de devam edecek. Yuvacık’ta yer alan Şehit İlyas Bayraktutar Stadı’ndaki yarın (Cumartesi) saat 14.00’te başlayacak.
Çocuklar, 23-24 Nisan tarihleri arasında İzmit ve Gebze’de düzenlenecek etkinliklerde bayram coşkusu yaşayacak
Yaz tahtaya... Alırsın belki haftaya!
Kocaelispor’un çiçeği burnunda teknik adamı Fırat Gül, kısa süre içinde takımı toparladı ve Bandırma ile Menemenspor maçlarındaki formasyonu ile dikkat çekti. 37 yaşındaki çalıştırıcının fark yaratan dokunuşları özellikle Menemen maçında daha da belirgindi. Son vuruşlarda beceri sorunu yaşayan yeşil siyahlılar tüm istatistiklerde rakibinin çok üzerindeydi.
Bu sezon 11 lig, 3 de kupa maçına çıkan Yiğitali Bayrak tek golünü sezonun ilk yarısındaki Manisa ağlarına göndermişti. 26 yaşındaki futbolcu ilginçtir ki bu sezonki tek kırmızı kartını da aynı maçta görmüştü. Yiğitali takım olarak tek yumruk olduklarını belirtti ve Manisa maçını kazanacaklarına inandığını ifade etti.
Deplasmanda Menemenspor ile 1-1 berabere kalan Kocaelispor Pazar günü Manisa Futbol Kulübü’nü konuk edecek. Hayati bir maça daha imza atacak olan yeşil siyahlılar maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Brunga Tesisleri’ndeki çalışmada takımın oldukça konsantre olduğu dikkatlerden kaçmadı. As futbolcular takımdan ayrı yenileme koşuları yaparken, diğer oyuncu grubu yan top organizasyonları çalıştı.
Kocaelispor’un savunma oyuncularından Mazlum Demir, Menemen karşısında alınan 1 puanın yeterli olmadığını belirtti. Başarılı savunmacı 12. adamı hayati Manisa maçına beklediğini sözlerine ekledi.
Son olarak 27 Şubat’taki Tuzlaspor maçında sahaya 11’de çıkan İlyas Kubilay Yavuz 6 maç sonra Menemenspor oynanan mücadeleye 11’de başladı. 77 dakika sahada kalan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu galibiyeti kaçırdıklarını belirtti.
Kocaelispor’da Benhur Keser, Menemenspor karşısında 90 dakika üstün oynadıkları maçı kazanamamalarının üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti ve bu beraberliği Manisa maçını kazanarak telafi edeceklerine inandığını söyledi.
Kocaelispor Teknik Direktörü Fırat Gül, 1-1 sona eren Menemenspor maçının ardından konuştu. Genç teknik adam alınan beraberlikten ötürü memnun olmadığını ifade etti.
Kocaelispor Elit U-17 takımı, Karagümrükspor’u konuk etti. Emre Denizli’nin talebeleri baştan sona üstün oynadığı maçı Yağız, Bedirhan ve Enes’in golleri ile 3-0 mağlup kazanarak puanını 37’ye çıkardı. Averaj ile üçüncü sıradaki yeşil siyahlıların cumartesi günkü rakibi Beşiktaş olacak.
Kocaelispor Elit U-19 takımı cumartesi günü Erzurumspor ile çok kritik bir maça çıkacak. Yeşil siyahlılar, alt yapıdan sorumlu yöneticiler Dursun Özdemir ve Zeynel Abidin Akyol’un girişimleri sonucu uçakla deplasmana gidecek.
Kocaelispor Elit U-19 takımı Gençlerbirliği ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele 2-2 sona erdi.
Sezonun bitimine 5 hafta kala Kocaelispor topladığı 37 puanla 16. sırada ve ateş hattında yer alıyor. Menemenspor karşısında galibiyeti kaçıran ve çok önemli 2 puan kaybeden yeşil siyahlılar pazar günü Manisa Futbol Kulübü ile son derece önemli bir maça daha çıkacak. Yeşil siyahlıların bu maçta taraftarına hiç olmadığı kadar ihtiyacı olacak.
Kocaelispor, sezonun bitimine 6 hafta kala İzmir’de çok önemli bir maça çıktı. Kendisi gibi ligde kalma mücadelesi veren Menemenspor’a konuk olan ekibimiz sahadan 1 puanla ayrıldı.
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in 1997 yılında kazanılan Türkiye Kupası’nın 25. yıldönümünde Kocaelispor efsanelerini bir araya getirdiği muhteşem organizasyon, başta Fanatik Gazetesi ve Beinsports olmak üzere ulusal spor basınında da geniş yer buldu.
Afyon'da gerçekleştirilen U-11 ve U-13 Türkiye Güreş Şampiyonası, 1476 sporcu ve 246 takımın katılımları ile düzenlendi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor U-13 Güreş takımı, 112 puanla Türkiye Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı. Kağıtspor’u 76 puanla Çorum Belediye, 62 puanla İstanbul Büyükşehir ve 61 puanla da Antalya Büyükşehir takip etti.
Okulların tatile girmesinin ardından İzmit Belediyesi’ne ait Cephanelik Spor Tesisleri’ndeki çalışmalarda yoğunluk daha da arttı.
Cemil Meriç’te özel gereksinimli bireylerin hızlı karar vermesini, olasılık hesaplama mantığını geliştiren akıl ve zekâ oyunları atölyesi açıldı
Kocaeli’de cimnastik branşının önemli kulüplerinden, yetiştirdiği sporcularıyla, yatırımlarıyla ve projeleriyle dikkat çeken Kocaeli Cimnastik Kulübü, 2022 yılında da işlerin yolunda gittiğini ifade etti. Kulüp Başkanı Tolga Havuç ise hem cimnastik branşı ile ilgili hem de kulübün profesyonel çalışmalarıyla alakalı merak edilen ve sıkça sorulan sorulara yanıt verdi…
Türkiye Minikler ve Yıldızlar Karate Şampiyonası 24 Nisan’da Sivas’ta sona erecek. Ulusal seviyede bir şampiyonaya ev sahipliği yapan Sivas Belediyesi iş birliğiyle 4 Eylül Taha Akgül Spor Salonu’nda gerçekleşecek ve müsabakayı yönetecek hakemlere federasyon tarafından ücretsiz konaklama sağlanıyor.
Cumartesi günü sahasında Bandırmaspor’u mağlup ederek derin bir nefes alan Kocaelispor sezonun en kritik maçlarından birisine daha çıkıyor. Kendisi gibi ligde kalma mücadelesi veren Menemenspor’a konuk olacak olan yeşil siyahlılar İzmit’e 3 puanla dönmenin hesaplarını yapıyor.
Kocaelispor Teknik Direktörü Fırat Gül, Menemen maçından da alınlarının akı ile çıkmak istediklerini ifade etti.
Kocaelispor’un etkili orta saha oyuncularından Dimitris Kolovos, Bandırma maçında oynadıkları oyunu Menemenspor maçında da sahaya yansıtmaları gerektiğini ifade etti.
Kocaelispor’a Menemenspor’dan transfer olan savunma oyuncusu Mazlum Demir, İzmir’de kendilerini Bandırmaspor maçından daha zor bir mücadele beklediğini belirtti.
Türkiye'nin tek ödüllü ralli etkinliği Rally Bodrum, Karya Otomobil Spor Kulübü tarafından, Bodrum Belediyesi, Boder katkılarıyla düzenlendi. Sanat dünyasının yoğun ilgi gösterdiği Rally Bodrum, Bodrum Meydanı’nda gerçekleşen finiş ve ödül töreni ile sona erdi. Oğuz Gürsel'in adının verildiği TOSFED Ralli Kupası'nda Castrol Ford Team Türkiye takımından İzmitli pilotlar Hakan Gürel - Çağatay Kolaylı birinci olarak büyük bir başarıya imza attılar. Sezonun ikinci yarısı mayıs ayının üçüncü haftası gerçekleşecek.
Bursaspor bu akşam Gençlerbirliği ile kader maçına çıkacak ve mücadele saat 18.00’de başlayacak.
Bölgesel Amatör Lig için kalan iki biletin belli olacağı baraj maçlarının programı belli oldu.
Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcimiz İzmit Belediyespor sezonun maçında bugün (Salı) Fenerbahçe’yi konuk edecek.
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, en büyük destekçisi olduğu Kocaelispor’un Bandırmaspor’u 2-1 yendiği karşılaşmasını Kocaeli Stadyumu’nda takip etti.
57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda artık sona gelindi.
TİFAKE Türkiye İzcilik Federasyonu Arama Kurtarma Ekibinin koordinesiyle Batı Karadeniz’de yaşanan sel felaketine katılarak arama kurtarma çalışmalarına katkı veren İzmit Belediyespor İzcileri Emirhan Elmas ve Gökhan Akbaş’a İçişleri Bakanlığı ve AFAD tarafından teşekkür belgesi verildi.
Derince Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen “Bir Hamle Önde” Satranç Turnuvası’nda heyecan devam ediyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 4-6 yaş çocuklara yönelik uzman eğitmenler eşliğinde ücretiz at biniş eğitimine başladı. Aileler de çocuklarının heyecanına ortak oldu.
57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun altıncı gününde de sporcular büyük bir mücadele içindeydiler. İlk kez aynı sporcunun Turkuaz Mayo’yu yarışın en dikkat çeken tarafıydı.
İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kontrolünde, Çayırköy Mahallesi Gölkay Park Tesislerinde başlatılan istinat duvarı yapım çalışmaları devam ediyor.
İzmit Belediyesi Genç Girişimciler Merkezi, Kocaeli’de girişimcilik ekosisteminde öncü olmaya devam ediyor. Merkezde Girişimcilik Akademisi ders programı başladı.
Gölcük Belediyesi 21. Geleneksel Futbol Turnuvası’nda çekişmeli maçlar başladı. Gölcüklü futbol tutkunlarının oluşturduğu 12'şerli 16 takımda 192 sporcunun katılım sağladığı turnuva, Değirmendere Stadı'nda Carver Spor - FC Uncu maçıyla sürüyor. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ilk maçta başlama vuruşunu yaptığı turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diledi.
Kocaelispor’un eski futbolcularından, ülkenin bilinen teknik direktörlerinden Bülent Uygun, Kocaelisporlular için nam-ı diğer “Asker Bülent” İzmit Belediyesi’nin düzenlediği Türkiye Kupası 25. Yıl özel gecesinde konuştu. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve Kocaelispor’un unutulmaz başkanı Sefa Sirmen’den övgü ile bahseden Uygun, “İnşallah Kocaelispor Süper Lig’de de şampiyon olacak” dedi.
Kocaelispor’un ve ülkenin gelmiş geçmiş en iyi yabancılarından birisiydi. Kocaelispor’un orta sahasında dinamoydu ve yeşil siyahlı kulübün fırtına gibi estiği dönemlerde oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkes mest etti. Bu kişi Güney Afrikalı John Leshiba Moshoeu’dan başkası değil. 1994-98 yılları arasında yeşil siyahlı formayı giyen Moşe, 76 maça çıktı ve 20 de gole imza attı.