$ Dolar 44,3382 %0,02
€ Euro 51,2549 %-0,03
£ Sterlin 59,2679 %0,05
Altın $4.406,40 %-2,19
Gümüş 97,77 %-3,66
Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Kağıtspor bu hafta Mersin ile deplasmanda karşılaşacaktı.
Kocaelispor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Süper Lig takımlarından Kasımpaşaspor ile deplasmanda karşılaşacak. İstanbul’daki maç saat 13.00’te başlayacak. A Spor’dan da canlı olarak yayınlanacak mücadeleyi Antalya'dan Üst Klasman Hakemi Burak Şeker yönetecek. Maç saatinde sıcaklık 14 derece olacak, yağış ise beklenmiyor.
Kocaelispor’un transfer listesinde yer alan isimler arasında kanat forvet ve forvet arkasında oynayabilen Emre Çolak da bulunuyor. Bu sezonun ilk yarısında Hatayspor forması ile 8 lig 1 de kupa maçına çıkan Emre toplam 307 dakika sahada kaldı, 1 asist yaptı. 30 yaşındaki futbolcu bu maçların 4’ünde sahaya 11’de yer aldı. Teknik heyetin de olumlu rapor verdiği, Hatayspor ile yollarını ayıran Emre için Kocaelispor Kulübü’nün teklif götüreceği öğrenildi. Emre ile Samsunspor Kulübü de temasta.
Bölgesel Amatör Lig 7. Bölge 2. Grup’ta mücadele eden iki temsilcimiz Değirmenderespor ile Arslanbey Gençlerbirliği takımları Arslanbey Stadı’nda karşılaştı. Maçı ikinci yarıda Ufuk ve Hasancan ile bulduğu gollerle 2-0 kazanan konuk ekip Değirmenderespor çok önemli bir galibiyete imza attı.
Türkiye Kadınlar Futbol Süper Ligi’nde mücadele eden Kocaeli Kadın Futbol Kulübü ikinci maçında Fatih Vatan’a 4-2 mağlup oldu. Deplasmandaki zorlu maçın hakemi Gülhan Terlikli ev sahibi ekibe verdiği iki anlamsız penaltı ile maçını kaderini etkiledi.
Cimnastik branşında ilimizin ve ülkemizin öncü kulüplerinden olan, Kocaeli Cimnastik Kulübü, Kocaeli’nin marka tescilli ilk cimnastik kulübü oldu.
Kocaelispor’un devre arasında kadrosuna katmak istediği futbolcular arasında yer alan savunma beki Murat Sağlam ile ilgili teknik ekibin kanaati olumsuz.
Kocaelispor’un devre arası transfer gündemindeki santrforlardan Ozegovic’in Çin ve Japonya’dan teklifler aldı.
Türkiye Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcimiz İzmit Belediyespor sezonun 11. maçında yarın (Salı) Hatayspor’a konuk olacak ve mücadele saat 16.00’da başlayacak.
FİKRET ÖZCAN YAZDI...
Zorlu şartlara aldırış etmeden, Kocaelispor armasını ve formasını en iyi şekilde temsil eden alt yapı takımları göz kamaştırmaya devam ediyor. Elit U-19 takımı abilerinden önce sahaya çıktı ve deplasmanda rakibini Ufuk’un golü ile devirdi. Haftayı Altınordu’nun ardından ikinci sırada tamamlayan İzmit’in çocukları bir kez daha gururumuz oldu.
Süper Lig takımlarından Gaziantep Futbol Kulübü ile yollarını ayıran kanat forvet Kenan Özer ile Kocaelispor da yakından ilgileniyor.
Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 10. haftasında İzmit Belediyespor konuk ettiği Antalya 07 Basketbol’a 51-60 mağlup oldu. İzmit’te en skorer isim Nirra Fields gerekçesiz maça gelmediği belirtildi. 10. maçında 6. yenilgisini alan İzmit ekibi 28 Aralık’ta Hatayspor’a konuk olacak.
Kocaelispor’un 3 ve 2. Lig’deki şampiyonluklarında büyük pay sahibi olan, geride bıraktığımız sezonun devre arasından itibaren yaşayabileceği tüm haksızlıkları yaşayan, yeni sezonda da anlamsız bir kadro dışı kararı ile resmen katledilen Taha Batuhan Yayıkcı Keçiörengücü ile anlaşmıştı.
1. Amatör Lig B Grubu’nda lider Hisareynspor deplasmanda Gebze Yavuz Selimspor ile karşılaştı. Gebze Beylikbağı Stadı’ndaki maçı konuk ekip Hisareyn 6-1 kazanırken Hisareyn ekibinin deneyimli kalecisi ve kaptanı Şahin Kaya serbest vuruştan nefis bir gole imza attı. Farklı galibiyeti sonrası puanını 23’e çıkaran Hisareynspor bir maç fazlası ile ikinci sıradaki Seka Doğanspor ile arasındaki puan farkını 23’e çıkardı.
1. Amatör Lig D Grubu’nda lider Alikahya, Acısu karşısında sahadan 7-0’lık galibiyetle ayrıldı ve 10. maç sonunda puanını 28’e çıkardı.
Süper Amatör Lig B Grubu’nda haftanın maçı Köseköy Yakup Altun Stadı’ndaydı. Köseköy Ateşspor ile Arslanbey Organize Sanayispor arasındaki mücadeleyi ev sahibi Ateşspor Serkan, Aptullan ve Abdülhamit’in golleri ile 3-0 kazandı ve puanını 23’e çıkararak ikinci sıradaki yerini korudu.
Süper Amatör Lig B Grubu’nda Bağdatspor ile Derince Yavuzspor takımları Cephanelik Stadı’nda karşı karşıya geldi. Oldukça mücadeleci ve çekişmeli geçen maçı Bağdatspor Metehan Güçlü ve Emre Kurtoğlu’nun golleri ile 2-0 kazandı. Puanını 19’a yükselten haftayı üçüncü sırada kapatan İzmit ekibi 11. maçında Başaranspor ile Paşa Derbisi’ne çıkacak. Yavuzspor ise Diliskelesi’ni konuk edecek.
Süper Amatör Lig B Grubu’nun 10. haftasında nefis bir maç oynandı.
Kartepe Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Hacı Ağdaş’a ziyaretler devam ediyor.
3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Darıca Gençlerbirliği ilk yarının son maçında Altındağspor ile deplasmanda karşılaştı.
Süper Amatör Lig B Grubu’nda Başiskele Damlarspor ile Başaranspor arasındaki maçı Başaranspor 90+5. dakikada Osman ile bulduğu golle 2-1 kazandı. Maçın ardından ise ortam gerildi. İşte tarafların açıklamaları.
Süper Amatör Lig B Grubu’nda galibiyet elde edemeyen tek takım Başaranspor ile Başiskele Damlarspor, Başiskele ekibinin cezası nedeni ile Derince Stadı’nda karşılaştı. Büyük bir çekişme içinde geçen maçı Osman Dinçay’ın 14 ve 90+5. dakikadaki golleri ile 2-1 kazanan Ayhan Filiz’in çalıştırdığı Bekirpaşa Başaranspor 10. maç sonunda ilk galibiyetini elde etti.
Kocaelispor’un devre arasında kadrosuna katmak istediği isimlerin başında Adanaspor ile yollarını ayıran golcü futbolcu Ozegovic geliyor. Yeşil siyahlıları futbolcunun maliyeti düşündürüyor. Etkili santrforun yurt dışından 400 bin Euro’luk teklif aldığı ve bu nedenle de Adana ekibi olan yollarını ayırdığı öğrenildi.
1. Amatör Lig A Grubu’nda Kavaklıspor ile Kadıköyspor arasında oynanan maçı deplasmandaki Kadıköyspor Selim’in 5. dakikadaki golüyle 1-0 kazandı. 9. maçı sonunda puanını 15’e çıkaran Kavaklıspor üst üste dördüncü maçı kazandı. Karşılaşmanın ardından ise olaylar yaşandı. Kadıköyspor tarafı yaşanan olaylarla ilgili şu açıklamaları yaptı.
Kocaelispor ilk yarının son maçında Türkiye kupasında saf dışı bıraktığı Adanaspor’a bu kez Roche ve Fıratcan’ın golleri ie 2-0 mağlup oldu.
Kartepe Suadiyespor Kulübü Başkanı Serbülent Dursun Sandıkçıoğlu’ndan, Dilovası Belediyespor maçı öncesi sağ duyulu açıklamalar geldi. Başkan Sandıkçıoğlu kendilerini yakışır bir şekilde rakiplerini karşılayıp uğurlayacaklarını belirtti ve Dilovası Belediyespor Kulübü yönetimini de maça davet etti.
Kocaelispor’un eski başkanlarından Muammer Çelik hafta arasında eski başkanlardan Osman Nuri Yaman ile ilgili yaptığı açıklama üzerine Yaman da cevap hakkını kullandı. Kocaelispor’a zarar verici hiçbir eylem ve tutumda bulunmadığını belirten Yaman açıklamasında şu ifadelere yer verdi.
Kocaelispor’un ilk yarının son maçında Adanaspor karşısında elde ettiği 2-0’lık yenilgi camianın tadını yine kaçırdı.
Kocaelispor ilk yarının son maçında Türkiye kupasında saf dışı bıraktığı Adanaspor ile deplasmanda karşılaştı. İki takım arasındaki 24. maç Yeni Adana Stadı’nda oynandı. Mücadeleyi ilk yarıda ve maçın uzatma anlarında yediği gollerle 2-0 kaybeden Kocaelispor bir kez daha hayal kırıklığı yaşattı.
Kocaelispor Elit U-19 takımı sezonun 11. maçında Adanaspor’a konuk oldu. Yeşil siyahlılar özellikle ikinci yarıdaki oyunu ile sonuca gitti ve rakibini Ufuk’un golü ile 1-0 mağlup ederek zirve iddiasını sürdürdü.
Kocaelispor U-16 ve 17 takımları ikinci yarının ilk maçlarına yarın (Cumartesi) çıkıyor.
İlimizin başarılı kadın klasman hakemlerinden ve Kocaeli’yi profesyonel liglerde temsil eden tek kadın klasman hakemi olan İlayda Nihal Çetiner, Kadınlar Süper Ligi'nde haftanın maçına atandı.
Uzun süreden beri takım mali anlamda kriz yaşasa da sarı lacivertli futbolcular geçen sezon olduğu gibi bu sezon da sahaya gerçek anlamda karakter ortaya koyuyor. Bunun farkında olan diğer kulüpler de Belediye Derincespor’da futbolcuların birçoğuna teklifler gönderiyor. Kulüpte ise öncelikli hedef mevcut futbolcuların ödemelerini yapmak ardından 3 nokta transfer gerçekleştirmek.
3. Lig 3. Grup’ta sezonun ilk yarısını 26 puanla yedinci sırada tamamlayan Belediye Derincespor’da kamp programı belli oldu.
BAL 7. Bölge 2. Grup’ta mücadele eden Arslanbeyspor Gençlerbirliği Kulübü’nün futbolcusu Semih Şaşmaz 5 maçlık cezasına yönelik yapılan itirazı tahkimden onay olmadı.
Kocaelispor’un yetenekli ofans oyuncularından İlyas Kubilay Yavuz devre arası için bir çok takımın radarına girdi.
Kocaelispor ilk yarının son maçında kupadan elediği Adanaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Yeni Adana Stadı’ndaki maç saat 19.00’da başlayacak. TRT Spor ve BeIN Sports Max 1’den canlı yayınlanacak olan karşılaşmayı Balıkesir’den Oğuzhan Çakır yönetecek. Maç saatinde sıcaklık yaklaşık 8 derece olacak. Yağış ise beklenmiyor.
İlimizin genç ve başarılı iş insanlarından, Çınaraltı Künefe ve Salash Burger sahibi Gökhan Alet, dayısı olan İstanbul Anadolu Yakası Başsavcısı Onur Oğuzer’i makamında ziyaret etti ve Oğuzer’e Kocaelispor forması hediye etti.
Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre 2021-2022 sezonunda, 24 Ocak 2022 tarihinde başlayacak olan 2. Transfer ve Tescil Döneminin başlangıç tarihi bir hafta öne çekilerek 17 Ocak 2022 tarihinde başlayacak.
Süper Amatör Lig A Grubu’nda Sırrıpaşa Futbol Kulübü’nün yükselişi devam ediyor. Derince temsilcisi grubun şampiyonluk adayı takımlarından Dilovası Belediyespor’u Cenk Kartov’un 2 ve Yasin Yavan’ın olağanüstü golü ile 3-0 mağlup etti. Puanını 13’e çıkaran Sırrıpaşa bir diğer Derince temsilcisi lider Çınarlıspor ile arasındaki puan farkını sadece 2’ye indirdi.
Körfez Belediyesi’nin personeli kaynaştırmak amacıyla organize ettiği Birimler Arası Futbol Turnuvası sona erdi. Alpaslan Türkeş Spor Kompleksi Kapalı Halı Saha’da gerçekleştirilen final gecesinde ilk olarak üçüncülük maçı oynandı. Zabıta Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü arasında oynanan ve gol düellosu şeklinde geçen maçı 6-4’lük skorla Park ve Bahçeler Müdürlüğü kazandı.