$ Dolar 46,5911 %0,12
€ Euro 53,0727 %0,09
£ Sterlin 61,0494 %-0,01
Altın $4.088,74 %1,55
Gümüş 88,59 %2,39
Tour of Antalya 2022’de bisikletçileri rekabet dozu yüksek, zorlu etaplar bekliyor. 10-13 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek olan dev organizasyonda iklim değişikliğine de vurgu yapılacak.
80 ilden 260 takımın katılımıyla, 9 bölge ve 27 grupta çift devreli lig usulüne göre devam eden Bölgesel Amatör Lig’de sezonun ilk yarısı 29 Aralık 2021 tarihinde oynanan erteleme maçları ile tamamlandı. 7. Bölge 2. Grup’ta Yuvacıkspor’un başarısı dikkat çekerken, 7. Bölge 3. Grup’ta ise müthiş heyecan ikinci yarıda da devam edecek.
İlimizde yaşanan olumsuz hava şartları sebebiyle 1 hafta kaydırılan Kocaeli amatör 12. hafta maçaları programı olumsuz hava şartlarının hala devam ediyor olması sebebiyle yayından kaldırılmış olup 13. hafta programı olarak 1 Şubat 2022 tarihinde tekrar yayınlanacak.
Bu sezon ilk kez mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig’de 7. Bölge 2. Grup takımlarından Arslanbey Gençlerbirliği kadrosuna 8 ve 10 numara pozisyonlarında forma giyen Oğuz Kurt’u kattı.
A takım olarak 3. Lig 3. Grup’ta play-off iddiası ile mücadele eden Belediye Derincespor’da alt yapı çalışmaları da tüm hızı ile devam ediyor. Haftanın 4 günü antrenmanlarını Derince Belediyesi Tesisleri’nde yapan sarı lacivertler bireysel performans verileri ile sporcularının son durumları hakkında bilimsel verilere göre hareket ediyor.
Kocaelispor, Antalya kampında tek maç yapacak. Programda bir değişiklik olmazsa antrenman maçı pazar günü oynanacak.
Denizlispor, Fatih Tekke’den boşalan teknik direktörlük için 57 yaşındaki tecrübeli teknik adam Mesut Bakkal ile anlaştı.
Kısa bir süre önce Beşiktaş alt yapısına transfer olan İzmitli ofans oyuncusu Enes Cinemre ile birlikte siyah beyazlıların alt yapısında forma giyen tam 15 futbolcu profesyonel oluyor.
Kocaelispor’un Avusturya’nın Altach takımından transfer ettiği savunma oyuncusu Berkay Dabanlı, Kocaelispor forması ile ilk maçına Samsunspor karşısında çıktı. İkinci yarıda forma giyen futbolcunun kötü ve duygusuz oyun karşısında yapacağı hiçbir şey yoktu. 31 stoper ile ilgili transfer sürecinde flaş bir olay yaşandı.
Kocaelispor’un istikrarlı futbolcularından Diogo Coelho Özçakmak’a Süper Lig takımlarından Kayserispor’un ilgisi olduğu öğrenildi.
Antalya kampı devam eden Kocaelispor kampın ardından çok kritik bir sürece girecek.
Devre arası transferleri için hareketli bir süreçten geçen Kocaelispor’da ilk hedef Konyasporlu futbolcu Artem Kravets. Yeşil siyahlı kulüp öncelikli olarak Konyaspor tarafı ile temasa geçti. Yeşil beyazlı kulüple anlaşıldığı takdirde futbolcunun menajeri yeniden bir görüşme gerçekleşecek ve transferin noktalanması için çaba sarf edilecek.
KTSYD’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Sporun Vizyonu Eğitim Semineri, Concorde Luxury Resort’ta gerçekleştirildi
İlimizi Türkiye Kadınlar Futbol Süper Ligi’nde temsil eden Kocaeli Kadın Futbol Kulübü kar yağışının etkili olduğu bu günlerde kapalı sahalarda antrenmanlarını yapıyor. Bu tesislerden birisi olan Adabatın Arena Spor Tesisleri kurmayları kızlarımızı konuk etti.
2021-2022 Kocaeli Kızlar Basketbol sezonu U-14 ve U-16’larda dereceye giren takımlara ödülleri takdim edildi. Kocaeli Zirve Spor Kulübü hem 14 hem de 16 yaş grubunda Kocaeli şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza attı.
Samsunspor Teknik Direktörü Fuat Çapa, Kocaelispor maçını değerlendirdi. Çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Çapa, 2’nci devrenin ilk 2 maçından da galibiyetle ayrılmanın mutluluk verici olduğunu ve daha çok çalışacaklarını ifade etti. Çapa, diğer teknik direktörler gibi Kocaelispor ile ilgili “Rakibimizin oyununun ne olacağını biliyorduk” ifadelerine yer verdi. Yeni teknik direktör Mehmet Altıparmak’ın ardından bu gelenek son bulacak.
Belediye Derincespor’un başarılı teknik direktörü Murat Parlak deplasmanda 0-0 sona eren Büyük Anadolu Kırıkkalespor maçını değerlendirdi. Genç çalıştırıcı, zor koşullarda elde edilen 1 puanın kötü olmadığını ifade etti.
İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Beşiktaş deplasmanında 15 sayı öne geçse de maçı uzatmada kaybetti.
İlimizde yaşanan olumsuz hava şartları nedeniyle amatör liglerde 12.hafta müsabaka programı aynı şekliyle 1 hafta ileriye kaydırıldı.
Kocaelispor’un yeni teknik direktörü Mehmet Altıparmak, Twetter’deki hesabından duygularını paylaştı.
Kocaelispor ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Mehmet Altıparmak’ın ekibi belli oldu.
Kocaelispor’un yeni teknik direktörü Mehmet Altıparmak, yeşil siyahlı kulübü 2006-2007 sezonunda çalıştıran merhum Teknik Direktör Ümit Kayıhan’ın yardımcılarındandı. Antrenörlük kariyerine Kocaelispor ile başlayan ve yeşil siyahlı kulüple yolları 15 yıl, 2 ay ve 19 gün sonra, bu kez A takım teknik direktörü olarak kesişen Altıparmak’ı yakıdan tanıyalım.
Kocaelispor’da takım kaptanı Musa Nizam, Samsunspor maçında sakatlanmış ve oyuna devam edememişti. Böylece Manisa maçının ardından Musa bu sezon ikinci kez sakatlanmış oldu. Bu kez sağ ayak üst adalesinden sıkıntı yaşayan futbolcunun kamp süresince yoğun tedavi edilip 7 Şubat’taki Boluspor maçına yetiştirilmesi hedefleniyor.
Kocaelispor’a büyük umutlarla transfer edilen ancak sezon öncesindeki Erzurum kampında saha içindeki fıskiye kanalına takılınca sağ diz ön çapraz bağlarını koparan Hasan Hatipoğlu ameliyat olmuş ve uzun süre sahalardan ayrı kalmıştı.
Trabzonspor’dan kiralanan, Kocaelispor’da forma giydiği geçen sezon hem futbolu hem de karakteri ile gönüllerde taht kuran Murat Cem Akpınar yeni sezonda Trabzonspor forması giymiş ve bu kulüpte de 41 numaralı formayı terletmişti.
Kocaelispor’da Antalya kampı başladı. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak bu akşam tanışacak. Teknik direktörünü belirleyen yeşil siyahlılarda sıradaki gündem ise transfer. Sezonun ilk yarısında ofans hattı ile ilgili ciddi bir hasar söz konusuydu. Rakip yarı alanda topu en az tutan, pozisyon sayısı ve 3. bölgedeki pas sayısı bakımından ligin en düşük seviyesindeki takımlarından birisi olan Kocaelispor, Boluspor maçı ile birlikte bambaşka bir kimlikle sahaya çıkmak istiyor.
Kocaelispor’un hem efendiliği ile hem de yeteneği ile parmakla gösterilen futbolcularından Denizalp Özdemir, 2. Lig Kırmızı Grup’ta yer alan, Yusuf Tokuş’un teknik direktörlüğe gelmesinin ardından 2’de 2 yaparak bir anda üçüncü sırada kendisine yer bulan Sivas Belediyespor’un gündeminde yer alıyor.
Kocaelispor’da Teknik Asbaşkan ve Transfer Komitesi Başkanı Mehmet Yaşar, Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ile yapılan anlaşmanın detaylarını paylaştı. Yaşar, deneyimli çalıştırıcının anlaşma esnasında kendilerini zorlamadığını ifade etti.
Kocaelispor’da eski teknik direktör Mustafa Reşit Akçay ve yeni teknik direktör Mehmet Altıparmak ile ilgili resmi duyurular şık görseller eşliğinde yapıldı.
Kocaelispor’da 17 günlük arada yapacağı Antalya kampı bugün başlıyor. Olumsuz hava koşulları nedeni ile uçuşlar iptal edildi ve kafile Antalya’ya otobüs ile gitti.
Son oynanan ve 3-0 kaybedilen Samsunspor maçı ve Mustafa Reşit Akçay’ın beklenen istifasının ardından ülke gündeminde ilk sırada Kocaelispor yer aldı.
Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun, yeşil siyahlıların yeni teknik direktörü Mehmet Altıparmak ile çıkışa geçeceklerini ve beklenen başarıyı yakalayacaklarını belirtti.
Kocaelispor’un yeni teknik direktörü Mehmet Altıparmak oldu!Kocaelispor’da Mustafa Reşit Akçay’ın istifasının ardından yeni teknik direktörün kim olacağı merak konusuydu. Yeşil siyahlılarda yönetim kurulu ilk toplantının ardından 9 teknik direktör belirledi, ikinci toplantıda da aday sayısı 3’e düştü. Bu isimlerden birisi olan Mehmet Altıparmak ile gün içinde İstanbul’da görüşüldü.
Kocaelispor Elit U-17 takımı deplasmanda Karagümrükspor ile karşı karşıya geldi. Gol düellosu şeklinde geçen maç 2-2 sona erdi. İki takım da kazanmak için elinden geleni yaparken maçta centilmenlik ön plandaydı.
Kocaelispor Elit U-16 takımı deplasmanda Karagümrükspor ile karşı karşıya geldi. İki takımın da net goller kaçırdığı mücadele 1-1 sona erdi.
TFF yayımladığı son talimat sonrası taraftarların stada giriş yapabilmesi için üçüncü aşı zorunluluğu getirdi.
2. Lig takımlarından Sakaryaspor, Burak Süleyman ile 1.5 yıllık anlaşma sağladı. Bandırmaspor ile yollarını ayırdıktan sonra 1. Lig takımlarından Adanaspor ve İstanbulspor’un ilgisinin bulunduğu Burak Süleyman, Adanaspor ile hafta arasında görüşmüş ancak bazı pürüzler nedeni ile imza atılmamıştı. Burak Süleyman’ı Sakaryaspor uzun bir süredir renklerine bağlamak istiyordu.
3. Lig 3. Grup’taki temsilcimiz Belediye Derincespor zorlu hava ve zemin şartlarında çıktığı Kırıkkalespor maçında galibiyeti kaçıran taraftı. 0-0 sona eren maçta kaçan goller saç baş yoldurdu.
Kocaelispor’da yönetim kurulu tek gündem maddesi ile toplandı. Toplantı sonrası yeni teknik direktör ile ilgili ağır basan ismin Kartepe Arslanbeyli İbrahim Üzülmez olduğu öğrenildi.
Kocaelispor’da Mustafa Reşit Akçay’ın istifasının ardından gözler yeni teknik direktörün kim olacağına çevrildi. 25 Ocak’ta Antalya’da toplanacak olan yeşil siyahlıların gündeminde Mehmet Altıparmak, Yalçın Koşukavak, Yücel İldiz, Serkan Özbalta, İbrahim Üzülmez, Samet Aybaba, Özcan Bizati, Mesut Bakkal gibi isimler yer alıyor.
3. Lig 3. Grup’taki temsilcimiz Belediye Derince bugün Büyük Anadolu Kırıkkalespor ile deplasmanda karşılaşacak.
Deplasmanda Samsunspor'a 3-0 yenilen Kocaelispor'da Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, maçın ardından görevinden ayrıldığını ifade etti.