$ Dolar 44,3717 %0,19
€ Euro 51,1771 %-0,07
£ Sterlin 58,9528 %-0,25
Altın $4.493,55 %2,55
Gümüş 99,51 %2,57
3. Lig 1. Grup’taki temsilcimiz Belediye Derincespor’un çok üstün oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı maçta 1 puana üzüldüğü maçın özeti.
Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcimiz İzmit Belediyespor, Egle ve Elif’in oynamadığı maçta güçlü Çankaya Üniversitesi’ne 86-64 mağlup oldu. Özellikle ikinci çeyrekteki etkisiz oyunu ile rakibi karşısında fazla bir varlık gösteremeyen mavi yeşillilerde Wheeler 18, Miray 9, İnci 8, Defne Melissa ve Jovanovic 6’şar, Dos Santos ve İpek 4’er, Aysu da 3 sayı ile oynadı.
Belediye Derincespor’da Sportif Direktör Mustafa Polat, Bucaspor 1928 ile 1-1 berabere kalınan maçı değerlendirdi. İlçenin ve Kocaeli’nin gurur duyulacak bir takıma sahip olduğunu belirten Polat öte yandan kulübün yıllık maliyetinin 3 milyon liradan daha az olduğunu vurguladı.
2020 Temmuz ayında Kütahya Tavşanlı’dan Darıca İlçe Kaymakamlığına atanan Yüksel Kara, Darıca Gençlerbirliği’nin antrenmanını ziyareti esnasında sorularımızı yanıtladı. Kaymakam Kara, Darıca Gençlerbirliği’nin ilçenin ve şehrin vizyonu için önemli bir rol model olduğunu ifade etti.
Kocaelispor’un genç santrforu Mervan Yusuf Yiğit’in sözleşmesi sezon sonunda bitecek. 2001 İzmit doğumlu futbolcunun adı devre arasında Gölcükspor ve Somaspor için geçmiş futbolcu önce Somaspor’da oynamak istediğini belirtmiş ardından takımda kalmıştı. Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay’ın gelecek gördüğü gençlerden birisi olan Mervan Yusuf ile yeni bir sözleşme için masaya oturulacak.
Kocaelispor’un Süper Lig takımlarından kiralık olarak anlaştığı eski futbolcusu Burak Süleyman antrenmanda oldukça güçlü göründü.
Sezonun ikinci yarısında oynadığı 3 maçta 2 galibiyet ve 1 de yenilgi alan Kocaelispor, 18 Şubat Perşembe günü konuk edeceği Afjet Afyonspor maçının hazırlıklarına Brunga Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı. Sakatlıkları devam eden Numan ve İrfan ile kadro dışı bırakılan Ramazan dışındaki tüm futbolcular çalışmada yer aldı.
Gölcükspor’a Çarşambaspor ile deplasmanda oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı maçta, A Takım listesinde yer almayan sporcuların müsabaka isim listesine yazılması suretiyle oyuncu uygunluğu taşımayan futbolcuların müsabakada yer almasından dolayı hükmen mağlubiyet cezası verilmişti. Kırmızı siyahlı kulüp tahkime itirazda bulundu ancak yapılan girişim sonuçsuz kaldı. Konu ile ilgili yapılan açıklama şu şekilde.
3.Lig 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Gölcükspor, İzmir’den müthiş bir zaferle döndü. Tarihi Atatürk Stadı’nda Karşıyaka’ya konuk olan ve ilk yarıda tutuk olan ekibimiz ikinci yarıda Selçuk ve Yener ile fileleri havalandırarak zorlu deplasmandan 2-0 galip gelmenin mutluluğunu yaşadı.
3. Lig 1. Grup’taki temsilcimiz Belediye Derincespor lider Bucaspor’u konuk etti. Derince’nin bir birinden net golleri kaçırdığı maç 1-1 berabere biterken, Buca, Derince’nin elinden zor kurtuldu.
Kocaelispor’un devre arasında Altay’dan 1.5 yıllığına renklerine bağladığı Yılmaz Özeren’in 7 yaşındaki oğlu Emir Özeren yeteneği ile parmak ısırtıyor.
3.Lig 3. Grup temsilcimiz Gölcükspor bugün Karşıyaka’yı konuk edecek. İzmir Atatürk Stadı’ndaki maç saat 13.00’te başlayacak ve mücadeleyi Misli.com canlı olarak yayınlayacak. Sezonu kapatan Enes, sakatlığı devam eden kaptan Kadir Öge ile Covid-19 testleri pozitif çıkan Furkan ve Coşkun zorlu maçta forma giyemeyecek.
Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ndeki temsilcimiz İzmit Belediyespor, 14 gün sonra lig maçına çıkıyor. Milli maç arası nedeni ile 2 hafta sakin olan lige tekrar hareket geliyor. Kızlarımızın rakibi Çankaya Üniversitesi Spor Kulübü olacak. İkinci Covid testi de pozitif çıkan Egle ve sezonu kapatan Kübra ile Emel takımdaki yerini alamayacak. Bilindiği üzere Çağla Nur ile de yollar ayrılmıştı.
18 Şubat Perşembe günü Afyon Afjetspor’u konuk edecek olan Kocaelispor’da maçın hazırlıkları sürüyor.
Kocaelispor’a bu sezon Samsunspor’dan transfer edilen Ramazan Çevik teknik ekibin raporu doğrultusunda süresiz kadro dışı bırakıldı.
3. Lig 2. Grup’taki temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nde Ahmet Özer sevinci yaşanıyor.
Darıca Gençlerbirliği’ndeki performansından ötürü uzun bir süre önce Milli takımdan teklif alan Teknik Direktör Ender Alkan son kez yapılan görüşme sonrası, Başkan Arif Gülen’den de aldığı izin ile Milli takıma gitti. Ümit Milli Takımın teknik adamlığını yapacak olan Ender Alkan Spor41'e duygusal bir veda açıklaması yaptı ve “Gidiyorum belki ama bir parçam her zaman Darıca kalacak” dedi.
Kocaelispor’un grubunda yer alan 24 Erzincan’ın İzmitli futbolcularından, başarılı sağ bek Uğur Daşdemir’in ikinci bebeği dünyaya geldi.
Kütahya Tavşanlı’dan geçen yılın Temmuz ayında Darıca İlçe Kaymakamlığına atanan ve sporu hayli sevilen Yüksel Kara, Darıca Gençlerbirliği Kulübü’nü ziyaret etti. Başkan Arif Gülen’in karşıladığı Kaymakam Yüksel Kara önce tesisleri gezdi ardından sahaya inerek takımın antrenmanını izledi.
Darıca Gençlerbirliği’nde Ender Alkan takımı ile birlikte son antrenmanına çıktı. Ümit Milli Takımın başına geçecek olan 1977 doğumlu çalıştırıcı, genç teknik adam Özcan Sert ile birlikte ekibin ve futbolcu grubunun bayrağı daha da yukarıya taşıyacağını belirtti.
Kocaelispor’da yeni teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, yeşil siyahlılarla çıktığı 3 maçta 2 galibiyet 1 de yenilgi elde etti. Sarıyer ve Çorum maçları gol yemeden kazanılırken, Manisa maçında takım olarak hiçbir şey yapılamadı ve Ege ekibi mücadeleyi 2-0 kazandı. Akçay bu maçların ardından takımın ana sorunu olan ofans varyasyonlarına ağırlık vermeye başladı.
Belediye Derincespor ile Bucaspor 1928 arasındaki maç 2 ve 3. liglerin yayıncı kuruluşu olan Misli.com’dan canlı olarak yayınlanacak.
3. Lig 1. Grup’taki temsilcimiz Belediye Derincespor yarın (Perşembe) lider Bucaspor 1928’i konuk edecek. Zorlu mücadele saat 13.00’te başlayacak. Buca ile Derince arasında 10 puanlık bir fark bulunuyor. Hedef, farkı 7’e indirip zirveye göz kırpmak.
TFF, ikinci transfer ve tescil dönemi hakkında bilgilendirme yaptı. Açıklama şu şekilde.
Gölcükspor’da orta saha oyuncusu Furkan Özyapı ve santrfor Coşkun’un son yapılan Covid-19 testleri pozitif çıktı. İki futbolcu da Karşıyaka ve Batman Petrol maçlarında forma giyemeyecek.
Kocaelispor, Çorum Futbol Kulübü’nü Tahir’in penaltıdan attığı golle 1-0 mağlup etti. Tahir penaltıyı kendi çabaları ile yarattı ve kaleci Hasan Hüseyin’den sıyrılırken ceza sahası içinde düşürüldü.
Kocaelispor’un Çorum galibiyetinde takım savunmasının büyük bir etkisi vardı. Oyun anlamında çok organize olamasa da mücadele gücü 3 puanı getirdi. Maçta öne çıkan isimlerden kaleci Bayram ve merkez orta saha oyuncusu Murat Cem Akpınar haftanın 11’inde yer aldı.
Çorum Futbol Kulübü, Kocaelispor ile oynanan maç öncesi hatıra bileti bastırdı. Pandemi nedeni ile seyircisiz oynanan karşılaşma için biletler 10 liradan satışa sunuldu.
Darıca Gençlerbirliği’nin genç teknik direktörü Ender Alkan, Ümit Milli Takımı’nın başına getiriliyor.
Gerekli koşullar oluşur ve izinler alınırsa Kocaelispor Mart ayında Olağanüstü Genel Kurul yapacak. Yaklaşan kongre öncesinde kulislerde aday çıkabileceği yönünde girişimlerin olduğu belirtiliyor. İlk aday Engin Koyun. An itibari ile Kocaelispor’da başkanvekili olan Engin Koyun’un yeni liste çalışmasına başlayacağı ifade edildi.
Darıca Gençlerbirliği’nde Teknik Direktör Ender Alkan ile yollar ayrılıyor. Alkan, Milli takımdan teklif aldı. Tolunay Kafkas’ın isteği üzerine durumunu Kulüp Başkanı Arif Gülen’e danışan Ender Alkan, Başkan Gülen’den onay aldı. Ender Alkan’ın milli takımlarda alt yaşlardan bir grubu çalıştıracağı düşünülüyor.
Kocaelispor’da Başkanvekili Engin Koyun 1-0 kazanılan Çorum galibiyetini değerlendirdi. Engin Koyun öte yandan genel kurulda aday kim çıkarsa çıksın genel kurulun sevgi ve saygı çerçevesi içinde geçeceğini ifade etti.
Kocaelispor’un eski futbol şube sorumlularından İş İnsanı Umut Serdar Yalçın ile ilgili kulislerde genel kurulda başkan adayı olabileceği yönünde düşünceler ortaya çıkmıştı.
Kocaelispor’da Çorum galibiyetinin mimarlarından Tahir Babaoğlu kazandıkları ve gol attığı için çok mutlu olduğunu ifade etti. Tahir öte yandan Çorum tarafının uzun süre itiraz ettiği penaltı pozisyonu ile ilgili ise” Kalecinin teması vardı” yanıtını verdi.
Hedefimiz üst lig
Kocaelispor’un çelik kapısı Kemal Can Aydemir, Çorum Futbol Kulübü maçında diğer arkadaşları gibi çok iyi bir mücadele ve savunma oyunu ortaya koydu. Yeşil siyahlıların başarılı savunmacısı maçın ardından her şeyin planladıkları gibi gerçekleştirdiğini ifade etti.
Yayın misli.com
Kocaelispor’da bu akşam yönetim kurulu toplantısı yapılacak.
Kocaelispor’da Batuhan Er takımın kazanmasından başka daha önemli bir şeyin olmadığını belirtti. Bay arasının kendileri için iyi geleceğini de belirten Batuhan, eski alışkanlıkları yok etmeye başladıklarını da sözlerine ekledi.
Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, 1-0 kazanılan Çorum Futbol Kulübü maçının ardından konuştu: Deneyimli teknik adam ortak bir akıl oluşturup mükemmel hale gelinceye kadar çalışacaklarını vurguladı.
Deplasmanda 1-0 kazanılan Çorum FK maçının 73. dakikasında oyuna giren ve yaklaşık 4 ay sonra formasına kavuşan Dilaver Güçlü samimi açıklamalar yaptı. Geri döndüğünde tüm takıma söz verdiğini belirten Dilaver “Göreceksiniz kimseyi mahcup etmeyeceğim” dedi.
Kocaelispor sezonun 21. maçında kendisi gibi Play-Off iddiası bulunan Çorum Futbol Kulübü ile deplasmanda karşılaştı. Mücadeleyi Tahir Babaoğlu’nun 13. dakikadaki penaltı golü ile kazanan Kocaelispor zorlu deplasmandan çok değerli bir galibiyet çıkardı. 38 puanla haftayı üçüncü sırada tamamlayan Kocaelispor, Çorum’da oynadığı 5. maçta 4. kez galip gelirken bu deplasmanı çok sevdiğini de bir kez daha ortaya koydu.