$ Dolar 46,6380 %0,04
€ Euro 53,1458 %0,09
£ Sterlin 61,6072 %0,10
Altın $4.065,83 %-0,56
Gümüş 87,89 %-0,85
Kocaelispor’un orta saha oyuncusu Furkan Gedik’in Covid-19 testi pozitif çıkmıştı.
Kocaelispor’un dikkat çeken iki orta saha oyuncusu İrfan Başaran ve Yılmaz Özeren’in formu gittikçe artıyor. Özellikle Yılmaz kendine hayli geldi. Tempolu geçen çalışmaları rahat bir şekilde kaldıran Yılmaz’ın 11’e göz kırptığı görüldü.
Kocaelispor’da dün gerçekleşen antrenmanda talihsiz bir pozisyon yaşadı.
Kocaelispor’un ikinci yarıda Keçiörengücü’nden kiraladığı golcü futbolcu Tahir Babaoğlu son haftalarda golü unuttu. Kendisinden çok şey beklenen ve Kocaelispor forması ile 4 gole imza atan Tahir son golünü 4 Mart’ta oynanan ve 3-1 kazanılan Niğde Anadolu Futbol Kulübü maçında atmıştı. Niğde ekibine 2 gol birden atan 28 yaşındaki futbolcu, Velimeşe, Ankara Demir, Sancaktepe, Amed ve Kahramanmaraş maçlarını boş geçti.
Kocaelispor’un antrenmanlarını yaptığı Körfez Alparslan Türkeş Stadı’nın kale arkasındaki dev rüzgâr önleyici blok yıkılıyor.
Kocaeli’nin yetiştirdiği başarılı spor adamlarından Vedat Akbulut geçtiğimiz hafta sonu İzmit’te unutulmaz bir Kick Boks organizasyonuna imza atmıştı. Akbulut, mayıs ayında da dev bir şölen düzenleyecek. Bu kez yer Kıbrıs!
Körfez İlçe’nin önemli kulüplerinden Taşköprü Birlikspor genel kurulunu bugün (Cumartesi) yapacaktı. Ancak hafta arasında hafta sonunun tamamı için sokağa çıkma yasağı getirildiği için genel kurul 6 Nisan Salı gününe ertelendi. Önder Tokuç’un aday olduğu genel kurulda başka bir liste olmayacağı düşünülüyor.
BAL takımlarından Beykoz 1908’in kadrosuna dahil ettiği İzmitli futbolcu Onur Kandöken, köklü bir camia olan Beykoz temsilcisinin profesyonel lige çıkması için elinden geleni yapacağını belirtti.
Türkiye Binicilik Federasyonu Kocaeli Atlıspor Kulübü İşbirliğiyle Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Ticaret Odası destekleri ile düzenlenecek Cumhurbaşkanlığı Kupası Engel Atlama Yarışmasının Medya Tanıtım Toplantısı Kocaeli Ticaret Odası Konferans Salonu’nda yapıldı.
Kocaelispor’un grubunda yer alan Amedspor’da Teknik Direktör Aykan Atik ile yollar ayrıldı. Kulüpten yapılan resmi açıklama şu şekilde.
Kocaelispor’un Kahramanmaraşspor ile deplasmanda oynadığı ve 2-0 kazandığı maçı İzmitli gurbetçilerimiz de izledi. Kahramanmaraş’ta yaşayan eski voleybolcu, genç iş insanı Ferdi Pınar ve eş durumundan ötürü geçici görevle Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Spor Dairesi’nde çalışan Yalçın Uzuner deplasmandaki maçı izleyenler arasındaydı. Uzuner’in 3 yaşındaki oğlu Ömer de babası ile birlikte mücadeleyi takip etti.
Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun, hedefe doğru emin adımlarla ilerlediklerini ifade etti.
Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Play-Off için hazırladığı takıma 1-2 dokunuş daha gerçekleştireceğini ifade etti.
Kocaelispor’un İzmitli orta saha oyuncularından Mesut Özdemir gol yemedikleri maçlarda bir şekilde golü bulup maçı kazanmayı başardıklarını ifade etti.
Kocaelispor’un başarılı savunma oyunlarından Musa Nizam, Kahramanmaraşspor maçında ikinci yarıdaki etkili oyunları ile 3 puana ulaştıklarını belirtti.
İzmit’in sportif faaliyetlerinin yanında kültür ve sanat alanlarında da özlediği heyecanlı günlerine ulaşması için titizlikle çalışılıyor, özel projeler geliştiriliyor. İzmit Belediyesi’nin bu yöndeki misyonu ve vizyonu sadece şehre değil, ülkeye örnek oluyor. İzmit Belediyesi, bu vesile ile 2021 yılı Kültür-Sanat sezonu tanıtımı programı düzenledi. Etkinliğe katılan ve ekranları başında projeleri izleyen İzmitliler tek kelime ile büyülendi.
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, sadece bu dönem 6’ya yakın yeni spor tesisini hayata geçireceklerini belirtti. “Projeleri hazır, tek tek ihaleye çıkacağız” diyen Söğüt, ilçe genelindeki amatör spor kulüplerine yapılacak yardımları da belirledi.
3. Lig 1. Grup'taki temsilcimiz Belediye Derincespor'un deplasmanda Fatsa Belediyespor'u 2-0 mağlup ettiği maçın özeti...
Kocaelispor'un deplasmanda 2-0 kazandığı ve Misli.com'dan canlı olarak yayınlanan Kahramanmaraşspor maçının özeti.
Kocaelispor 1 Nisan’da, sezonun 29. maçında Kahramanmaraşspor ile deplasmanda karşılaştı. İlk yarısı golsüz sona eren maçı Batuhan Er ve Dilaver’in golleri ile 2-0 kazanan yeşil siyahlılar play-off yolunda hanesine önemli bir galibiyet daha yazdırdı.
Kocaelispor 1 Nisan’da, sezonun 29. maçında Kahramanmaraşspor ile deplasmanda karşılaştı.
Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun, Kocaelispor’un eski başkanlarından Muammer Çelik, yönetim kurulu üyeleri Tuncay Arıcan, Melih Oral, Ömür Öztürk, Mehmet Yaşar ve Bekir Halefler’i taşıyan Pegasus Hava Yolları’na ait yolcu uçağında yaşanan mekanik sorun kısa süreli bir paniğe neden oldu.
3. Lig 1. Grup’taki temsilcimiz Belediye Derincespor 25. maçında konuk olduğu Fatsa Belediyespor’u Mehmet Tosun (P) ve Tayfur Emre Yılmaz’ın golleri ile 2-0 mağlup etti ve puanını 40’a çıkardı. Çarşamba mesaisinde ilk 5 sıradaki Diyarbekir, Buca, Yeşilyurt, Ofspor ve Arnavutköy Belediye kazanınca Derince ekibinin özellikle Of ve Arnavutköy ile arasındaki puan farkları (4 ve 3) aynı şekilde devam etti.
2. Lig Beyaz Grup’ta yer alan Kocaelispor sezonun 29. maçında bugün (1 Nisan) Kahramanmaraşspor ile deplasmanda karşılaşacak. 12 Şubat Stadı’ndaki maç saat 15.00’te başlayacak. Benhur, Furkan ve İrfan kritik mücadelede forma giyemeyecek.
Kocaeli Atlı Spor Kulübü’nün Olağan Genel Kurulu’nda Savaş Demirtaş oybirliğiyle başkanlığa yeniden seçildi.
Kocaelispor Kulüp Başkanı Engin Koyun ve Teknik Asbaşkan Mehmet Yaşar, ilimizin başarılı kulüplerinden, futbol dışında da farklı spor branşlarına katkı sağlayan Harbişspor'u Kulübü’nü ziyaret etti.
İlimizin Bay Şampiyon olarak bilinen teknik direktörü Hasan Alemdar, kadın sporcularına yönelik katkıları ile adından hayli söz ettiriyor. Daha önce iki dünya ikinciliği, çok sayıda Türkiye şampiyonluğu bulunan Alemdar, kadın futbolcuların gelişimleri ve onları kısa, orta ve uzun vadede topluma yararlı bireyler olması adına ekibi ile birlikte fazla mesai yapmaya devam edeceklerini belirtti.
Arslanbey Gençlerbirliği antrenman maçında Doğantepespor’u 2-1 mağlup etti. 2 BAL takımımız da eksiklerini gördü.
Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün kongresinde konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Spor tesis altyapımızı yeniliyoruz. Yeni tesislerle birlikte hedefimiz her Körfezliyi sporla buluşturmak” dedi
Kocaelispor perşembe Kahramanmaraşspor ile deplasmanda karşılaşacak. Bugün yola çıkan yeşil siyahlılar yarın (Çarşamba) yapacağı ter antrenmanının ardından maçı beklemeye başlayacak.
İlimizin başarılı kalecilerinden Aydın Pir, Başiskele Doğantepespor’dan ayrıldı.
İlimizin yetiştirdiği başarılı futbolcular arasında yer alan, Kocaelispor’da da forma giyen ve kaptanlık yapan Kadir Öge geçtiğimiz günlerde baba oldu.
Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimiz Gölcükspor tamam mı devam mı maçında 8 Nisan’da Elazığ Karakoçan ile karşılaşacak.
3. Lig 1. Grup’ta Play-Off mücadelesi veren Belediye Derincespor, Play-Off yolunda çok önemli bir viraja giriyor. Yarın (Çarşamba) Ordu temsilcisi Fatsa Belediyespor ile karşılaşacak olan sarı lacivertliler mücadeleyi kazanıp ilk 5 iddiasını sürdürmek istiyor. Fatsa İlçe Stadı’ndaki kritik maç saat 14.00’te başlayacak. Karşılaşmada Adıyaman Bölgesi’nden Nabi İzci Düdük çalacak.
Kocaeli’de organize edilen Akbulut Fight Kick Boks Galası’nda Nusret Yakşi ile Afganistan’dan Mohammad Hasan Karimi arasındaki müsabaka adeta nefes kesti.
Kocaeli’de düzenlenen Akbulut Fight Kick Boks Galası’nda ringe çıkan 60 kilo sporcusu Harun Gür tekniği ile parmak ısırttı.
Akbulut Fight Arena Kickboks Galası’nda Kocaeli Bölgesi Muay Thai Antrenörü Yaşar doğan organizasyon boyunca Vedat Akbulut’u yalnız bırakmadı.
Tribünde Güvence Üniversite sloganı ile Kocaelispor’a olan desteği en üst seviyede sağlayan ÜNİ Hodri Meydan yayımladığı bildiri ile “Sadece Kocaelispor” diyerek armaya sahip çıkmaya devam edeceklerini ifade etti.
Kocaeli MHP Milletvekili Saffet Sancaklı, ilimizde düzenlenen Akbulut Fight Arena Kick Boks organizasyonun özel davetlileri arasındaydı. Kocaelispor’un eski kaptanı Sancaklı organizasyon için “İnanılmaz bir gün” derken şu ifadelere yer verdi: Kocaeli’de böylesi bir etkinliğe imza atan Vedat Akbulut hocamız başta olmak üzere tüm sponsorlara teşekkür ederim. Gerçekten ben de çok keyif aldım.
Kocaelispor’da yeni yönetim kurulunun görevleri belli oldu. Engin Koyun başkanlığındaki ilk yönetim kurulu toplantısındaki görev taksimi şu şekilde gerçekleşti.
İlimizin yetiştirdiği başarılı kick boks sporcularından Süleyman Meydan, Akbulut Fight Arena Galası’nda ringe çıkacaktı. Süleyman’ın rakibi müsabaka öncesi Süleyman’a gözdağı vermiş ve maçın bir an önce gelmesini dilemişti.
Kocaelispor, perşembe günü deplasmanda Kahramanmaraşspor ile oynayacak. Bu maçın hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanın ardından tamamlayacak olan yeşil siyahlılar çalışma sonrası yola çıkacak.