$ Dolar 46,6281 %0,02
€ Euro 53,2938 %0,37
£ Sterlin 61,8304 %0,47
Altın $4.013,09 %-1,85
Gümüş 87,17 %-1,68
Kocaelispor’un sezonki rakiplerinden Cizrespor’da Kulüp Başkanı Maruf Sefinç’in Covid-19 testi pozitif çıktı.
Kocaelispor’da 2011 yılından beri forma giyen ve Yeşil Siyahlı kulübün altyapısından yetişen Sefa Narin ile yollar ayrıldı.
Kocaelispor’da kabul edilmeyen şampiyonluk kutlamalarının Kocaeli Stadı bölümünde ünlü ses sanatçısı Kıraç sahne alacaktı.
Kocaelispor'un şampiyon olması tüm kenti sevinçle karşılanırken Kocaelispor takımının kent merkezinde şampiyonluk turu attığı esnada İzmit Belediyesi BELSA binasında meşale gösterisi yaşandı. İzmit Belediyesi BELSA hizmet binasından yükselen yemyeşil meşale alevleri şampiyonluk kutlamasına büyük renk kattı.
Kocaelispor’da sezon başında basın sözcülüğü görevini başarılı bir şekilde yürüten, yönetim ile basın arasındaki bağı çok iyi tutan Haşmet Uçar yapılan yanlış dikkatlerden kaçmadı.
Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Ziyaülhak Sarıgül, Kocaelispor’un şampiyonluk kutlamalarına katılan spor adamlarındandı.
Kocaelispor’un son yıllara damga vurmuş futbolcularından, Muhteşem olarak nam salan futbolcusu Burak Süleyman yeni sezonda Kocaelispor ile yola devam edip etmeyeceği belirsizliğini sürdürüyor.
Kocaelispor’un 1997 ve 2001’deki iki Türkiye Kupası ile 2007-2008 sezonu şampiyonluk kupası, 7 yıldır Kocaelispor’un mali asbaşkanlarından İlyas Çakır’da bulunuyordu.
Kocaeli Gazetesi’nin cefakar ve emektar foto muhabiri, 5 Mayıs’ta geçirdiği kalp krizinin ardından 64 yaşında hayatını kaybederek spor camiasını sarsan Ahmet Akay, Kocaelispor’un etkinliğinde unutulmadı.
Kocaelispor’un sağ kanat oyuncularından Mehmet Avcı’nın dedesi Halit Avcı 90 yaşında yaşlılığa bağlı nedenlerden ötürü hayatını kaybetti.
3. Lig 2. Grup’ta açık ara şampiyonluğunu ilan eden Kocaelispor, TFF’nin geçtiğimiz hafta yaptığı açıklama ile sezonun bitimine 6 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmişti. En yakın rakibine 14 puan fark atan Yeşil Siyahlılar kupasını bir dizi etkinliğin ardından Marina İskelesi önünde büyük bir coşku ile kaldırdı.
İzmit Belediyesi taraftarından düzenlenen ve Kocaelisporluları bir araya getirecek olan Kocaelispor Bilgi Yarışması ile ilgili son hazırlıklar yapılıyor.
Derince’nin Play-Off maçında rakibi Karşıyaka’da kariyerinde 98 maçı geride bırakan Hakan Kuş, dalya yaptığı karşılaşmada kupa kaldırmak istiyor.
20-28 Temmuz tarihleri arasında Antalya'da Play-Off oynayacak olan Derince’nin Play-Off’taki rakibi Karşıyaka'da hazırlıklar sürüyor.
Belediye Derincespor’da tesislere rahat giriş çıkışların gerçekleşmemesi için önlemler alındı.
Her futbolcusunun çok kıymetli olduğu Belediye Derincespor’da 3 futbolcunun sakatlığı Teknik Direktör Bülent Baturman’ı hayli düşündürüyor.
Karşıyaka ile oynanacak olan Play-Off baraj maçı için yarın akşam Antalya Belek Titanic Otel’de kampa girecek olan Sarı Lacivertli ekibin kampı el yakılıyor.
TFF 2 ve 3. Lig’de Play-Off maçları TRT Spor’dan naklen yayınlanacak. 20 Temmuz’daki zorlu karşılaşmaların stat, gün ve saatleri takvim hafta arasında kesinleşecek.
Belediye Derincespor bu akşam Körfez Kocaelispor Brunga Tesisleri’nde çift kale maç yapacak, yarın sabah itibari ile Antalya’ya yollarına düşecek!
Kocaelispor’da kutlamaların ardından sırada iç ve dış transfer görüşmelerine hız verilecek. Teknik Direktör Selahaddin Dinçel’in raporu ve transfer komitesinin birlikte yürüttüğü transferde hata lüksünün olmadığını bilen Yeşil Siyahlılar ince eleyip sık dokuyor. 23 Temmuz’da yeni sezonu açacak olan Kocaelispor’da hedef 2. Lig’de de misafir olup 1. Lig’e adını yazdırmak.
Pandemi sürecinde birçok kulüp kendi kabuğuna çekilirken Yahya Kaptan Life Express tesisleri içerisinde hizmet veren İzmit Tenis Akademisi mevcut olan kortlarını uluslararası normlara uygun olarak hazırladı. Akademi, kort zeminini yenileyerek, normalleşme sürecinde Kocaelili tenis severlerin hizmetine sunmanın gururunu yaşıyor.
İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Genel Menajeri Cengiz Kahraman geçtiğimiz gün kalp krizi geçirmiş ve yöneticilerden Fatih Aydın tarafından Akademi Hastanesi’ne götürülmüştü. Zorunlu By-Pass ameliyatı sonrası 3 damarı değişen Cengiz Kahraman’in kritik süreci atlatması büyük bir sevinçle karşılandı.
3. Lig 2. Grup’ta açık ara şampiyonluğunu ilan eden Kocaelispor, TFF’nin geçtiğimiz hafta yaptığı açıklama ile sezonun bitimine 6 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmişti.
Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden Kağıtspor’da başantrenör Yahya Tanta oldu. Efeler Ligi’ne yükselmek için etkin bir kadro kuran, 14 sporcusunun da tamamı hazır olan Kağıtspor’un yeni transferleri arasında Efeler Ligi sporcuları da yer alıyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Stadı güzergah yolu ile ilgili konuştu.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Belediye Derincespor’un Poligon Tesisleri’nde kalmasında hiçbir sakınca olmadığını ifade etti. Ancak takım sadece 2 gün sonra Antalya yolcusu. Öte yandan konu ile ilgili olarak kulüpten yazılı dilekçe ile Poligon Tesisleri’ne talep yazısı gönderildiği öğrenildi.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ilimiz spor basını ile Maide Restoran’da bir araya geldi. Büyükakın, Kocaelispor’a yeni kulüp binası kazandırılması ile ilgili olarak müjdeyi verdi ve “Siz yer gösterin, binanızı yapalım” dedi.
Önümüzdeki sezon 2. Lig’de mücadele edecek olan Kocaelispor’da yeni sezon forma markasının Kappa olacağı öğrenildi.
Kocaelispor’da yeni sezon 23 Temmuz’da başlıyor. Brunga Tesisleri’nde toplanacak olan Yeşil Siyahlılar sezon öncesi çalışmaları 5 etaptan oluşacak.
Kocaeli Gazetesi’nin cefakar ve emektar foto muhabiri, 5 Mayıs’ta geçirdiği kalp krizinin ardından 64 yaşında hayatını kaybederek spor camiasını derin bir hüzne iten Ahmet Akay, Kocaelispor’un bu akşamki etkinliğinde unutulmayacak.
Hodri Meydan Taraftarlar Derneği şampiyonluk kutlamaları öncesinde yeşil siyahlı taraftarlara uyarılarda bulunarak kutlama programında sosyal mesafeye ve çevre temizliğine dikkat edilmesi gerektiğini hatırlattı.
Önümüzdeki sezon 2. Lig’de mücadele edecek olan Kocaelispor’da şampiyonluk kutlaması bu akşam gerçekleşecek.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaelispor’a destek vermeye devam edeceğini ifade etti. Sadece kendisinin sorun çözücü olmadığını belirten Başkan Büyükakın, Yeşil Siyahlı kulübün tüm kesimler taraftarından sahiplenilmesi gerektiğinin altını çizerek “Kocaelispor’un sahibi şehirdir. Bu kulüp hiçbir siyasi gücün güdümünde olmamalıdır” dedi.
İlimizin eski futbol hakemlerinden, fanatik Kocaelisporlu Ali Kurt, 7 yaşındaki kızı Elif Buğlem ve 10 yaşındaki yeğeni, Kocaelispor’un eski tribüncülerinden Hakan Tozar’ın kızı Naz ile birlikte Yürüyüş Yolu’ndaki sergi etkinliğinde katıldı.
İzmit Belediyesi’nin, Kocaelispor’un şampiyonluğunu kutlamak adına düzenlediği Kocaelispor tarihiyle ilgili bilgi yarışması yarın başlıyor. Kocaelispor ile ilgili özel soruların yer alacağı yarışmaya, dileyen tüm Kocaelispor taraftarı katılabilecek. Yarışmaya katılanlarla çeşitli hediyeler verilecek. 5 gün sürecek olan yarışmada, her gün bir 1. seçilecek, birinciler için ise özel final yarışması düzenlenecek.
Kocaelispor’un eski futbolcularından, Yeşil Siyahlı kulüple 6 yıl forma giyen Cihan Korucuoğlu, Yeşil Siyahlı kulübü elde ettiği şampiyonluktan ötürü kutladı.
Kocaelispor’un eski başkanlarından, Yeşil Siyahlıların transfer yasağı ve yığılı borcunun olduğu süreçte takımı ayakta tutmak için cefakarca mücadele eden Nebil Uzun, Yürüyüş Yolu’ndaki sergi etkinliğinde yer aldı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Yürüyüş Yolu’ndaki şampiyonluk ve tarih sergisinde ücretsiz Kocaelispor ürünü dağıttı.
Çeyrek asırlık tecrübesi ile köklü bir geçmişten aydınlık geleceğe koşan Türkiye’nin en büyük vakıf üniversitesi İstanbul Aydın Üniversitesi/Bil Holding iş birliği, ortaklığı ile Kocaeli’ye getirilmiş olan vizyon projeleri içerisinde hayata geçirilen ilk proje İzmit Bağçeşme Özel Bil Çocuk Üniversitesi’nin kurucusu Tuğba Hülür, Kocaeli Olimpiyat Yıldızlar Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Tolga Havuç’u ziyaret etti.
İlimizin en aktif yürüyüş gruplarından, sosyal sorumluluk projeleri ile adından sıkça söz ettiren Nicomedia Trekking Grubu’ndan anlamlı bir etkinlik daha geldi. Doğaseverler fedakar sağlık çalışanları ile birlikte yürüdü.
Genç kaleci Muhammed Demir, Hakan Tan’ın bireysel antrenmanlarına katılıyor.