$ Dolar 44,3717 %0,19
€ Euro 51,1771 %-0,07
£ Sterlin 58,9528 %-0,25
Altın $4.493,55 %2,55
Gümüş 99,51 %2,57
Kocaelispor, Fethiyespor ile oynayacağı maçı son derece güzel bir iklimde oynayacak.
Masterler maçında sol ayağında ciddi bir sakatlık geçiren ve ameliyat olan İsmail Hakkı Buruş’a ziyaretçi akını devam ediyor.
Kocaelispor’da Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, Fethiyespor’un en üst sıra için son şansını kullanacağını ve bunun da farkında olduklarını ifade etti. Dinçel ayrıca futbolcu derinliği olmasına karşın maç kadrolarını kurarken zorlanmadığını da
Gölcük doğumlu Süper Lig kariyerli stoper Hakan Cinemre, Süper Lig takımlarından Göztepe ile sözleşmesini 1 yıl daha uzattı.
3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Göcükspor, 2. Lig takımlarından Eyüpspor forması giyen 2000 doğumlu ön libero Kadirhan Atagün ile 2.5 yıllık anlaşmaya vardı.
Kocaelispor’un yeni transferlerinden Cihad Ateş, her anlamda çok kaliteli bir kulübe geldiğini ifade etti.
İlimizin etkili santraforları arasında yer alan ve vatani görevini Ankara’da bitiren Fatih Güler, İzmit’e döndü.
Kocaelispor U-19 takımı, Elazığspor ile deplasmanda Elit B Ligi’nde ikinci yarının ilk maçında karşı karşıya gelecek. Bu maç için karayolu ile dün akşam saatlerinde yola çıkan Kocaelispor otobüsü Çankırı Çerkeş’te bozuldu.
Arslanbey Gençlerbirliği ile Tayfunspor arasında oynanan maçın ardından olaylar çıkmış ve iki taraftan da disiplin kuruluna sevk edilenler olmuştu. Futbol İl Disiplin Kurulu sevklerle ilgili kararlarını verdi. İşte cezalar.
Kocaelispor’da yönetim kurulu üyeleri arasında yine sert tartışma çıktı.
2019 Türkiye Korfbol Ligi’nde 2. olan Kocaeli Üniversitesi Spor Kulübü Korfbol Takımı 24-26 Ocak tarihlerinde Almanya’nın Bergisch Gladbah kentinde yapılacak olan Korfbol Kulüpler Avrupa Kupası’na katılacak. Şampiyonada Türkiye ile birlikte Almanya, Catalunya (İspanya), İngiltere, Portekiz, Çek Cumhurıyeti ve Polonya kulüpleri mücadele edecek.
3. Lig 2. Lig Grup’ta mücadele eden Belediye Derincespor kadrosuna kaleci Yunus Emre Genç’i ekledi.
İlimiz klasman hakemleri önemli görevlendirmeler almaya devam ediyor. Üst Klasman Hakemimiz Alper Çetin, Beşiktaş ile Sivasspor arasında oynanacak olan Süper Lig maçında dördüncü hakem olarak sahaya çıkacak.
Arslanbey Organize Sanayispor’un genç başarılı teknik adam Savaş Demir, Mustafapaşa ile oynayacakları zorlu 1. Amatör Play-Off Eleme maçı öncesi futbolcularına güvendiğini ifade etti.
11 Aralık’ta başlayan ve 64 okulun kıyasıya mücadele ettiği Okullar Arası A Genç Erkekler Basketbol yarı final maçları, İzmit Atatürk Spor Salonu’nda oynandı. Yarı finallerin ardından rakiplerini mağlup eden Başiskele Uğur Koleji ile Şehit Özcan Kan Fen Lisesi şampiyonluk maçında karşılaşacak.
İlimizin hırslı ve mücadeleci futbolcularından, bu sezon Süper Amatör Lig takımlarından Sırrıpaşa Futbol Kulübü’nde forma giyen Ömer Gören, Yeniyalı Barbarosspor’un başarısı için mücadele edecek.
İlimizin yetiştirdiği çok başarılı stoperlerden Eren Can Özçelik’in yeni kulübü BAL 7. Grup takımlarından Konya Ereğlispor oldu. Hem havadan hem de yerden nitelikli bir futbolcu olan Eren Can, futbol yeteneğinin yanında karakteri ile de örnek bir sporcu olarak dikkat çekiyor.
Türkiye Buz Pateni Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan Short Track (Sürat Pateni) Federasyon Kupası’nın üçüncü ayağı başlıyor.
Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Kocaeli Şubesi, hafta sonu 17 yaşındaki çocukların saldırısına uğrayan hakem Berkay Duran’a geçmiş olsun derken, saldırı yapan çocukları ve kulübü Fatih Neşespor’u kınadı. Dernekten yapılan açıklama şu şekilde.
Kocaeli Okul Sporları İl Temsilcisi ve Kocaeli Güneşspor Sportif Direktörü Göksel Ali Argun'un babası Emekli Astsubay Mahir Fevzi Argun tedavi gördüğü özel bir hastanede vefat etmişti. 81 yaşındaki Merhum Argun son yolcuğuna askeri törenle ve gözyaşları ile uğurlandı.
Sanata ve spora verdiği önem ile bilinen Bilgi Küpü Okulları, Tekirdağ’da düzenlenen Türkiye Okullar Arası Masa Tenisi Bölge Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza attı. Bilgi Küpü Okulları Masa Tenisi Takımı öğrencileri zorlu mücadeleler sonunda bölge ikincisi oldu ve gümüş madalya kazandı.
3. Lig 2. Grup’taki temsilcilerimizden Belediye Derincespor ile 3. Lig Grup’taki temsilcimiz Gölcükspor Kulübü, gazetecileri unutmadı. Gölcükspor Kulübü görsel paylaşarak Basın Onur Günü’nü kutlarken, Belediye Derincespor’un anlamlı mesajı takdir edilecek türdendi.
Süper Amatör Lig Play-Off mücadelesi verecek olan Değirmenderespor kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.
Pazar günü herkes Derince'ye
Kocaelispor Alt Yapı Koordinatörü Aydın Günaydın, alt yaş gruplarında en az 3-4 tane daha Milli takım seviyesinde futbolcuları olduğunu ifade etti.
Onur Alp Sarman 11 yıl sonra Milli takıma Kocaelispor’dan davet edilen ilk futbolcu oldu.
Elit B U-19 Ligi’nde sezonun ikinci yarısı bu hafta sonu başlıyor. Yavru Körfez’in ikinci yarıdaki ilk rakibi Elazığspor olacak.
Kocaelispor’un devre arasında kadrosuna kattığı eski futbolcusu Mehmet Avcı antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başarılı kanat oyuncusu, Kocaelispor’a şampiyonluk yolunda katkı sağlamak istediğini ifade ederek kendisine güvendiğini belirtti.
Kocaelispor’un antrenmanları neşe içinde geçerken, çift kale maçlardaki rekabet de üst seviyede yaşanıyor.
Kocaelispor’da merkez orta sahada forma giyen Serdar Ümit Deniz’e doğum günü kutlaması yapıldı.
Kocaelispor’da Cumartesi günkü Fethiyespor maçının hazırlıkları devam ediyor. Kocaelispor Brunga Tesisleri’nde yapılan antrenmanda Teknik Direktör Selahaddin Dinçel disiplini elden bırakmıyor ve antrenmanda sürekli Fethiyespor maçının önemini işliyor. İkinci sıradaki rakibi ile stratejik bir maça çıkacak olan Yeşil Siyahlılar, Muğla’dan 3 puanla dönmenin hesaplarını yapıyor.
Liseler Arası Genç Kızlar Basketbolda şampiyon belli oldu. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan final maçında İzmit Lisesi’ni 51-39 mağlup eden Namık Kemal Anadolu Lisesi Kocaeli şampiyonu oldu.
Kocaelispor ikinci yarının ikinci maçında en yakın rakibi Fethiyespor’a konuk olacak.
Kocaelispor’un Fethiyespor yolculuk programı belli oldu. Yeşil Siyahlılar Cuma günü 16.50 uçağı ile Dalaman’a gidecek ve Otel Alesta’da konaklayacak.
Kocaelispor’un genç yıldızı Gökdeniz ile ilgili sıcak gelişme! 18 yaşındaki futbolcunun 30 Ocak’a kadar Süper Lig lideri Sivasspor’a transfer olacağı ve yıl sonuna kadar da 1. Lig takımlarından İstanbulspor’a kiralanacağı belirtiliyor.
Kocaelispor’da takım kaptanı Burak Süleyman, Payasspor galibiyetini değerlendirdi ve devre arasında Mesut ile arasında yaşanan gerilim ile ilgili konuştu. Kaptan Süleyman, Fethiye deplasmanında da Kocaelispor gibi oynayıp 3 puanla İzmit’e gelmek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.
Kocaeli il hakem kurulu, hakem aday kursu düzenliyor. Kurs için başvurular 13 Ocak’ta başladı. 3 Şubat’ta sona erecek olan başvuruların ardından 6 Şubat’ta mülakat yapılacak. Mülakat yeri İzmit Orduevi karşısında yer alan Hasan Doğan Amatörevi’nde saat 16.00’da başlayacak. Mülakatların sona ermesi ile birlikte 7-8 ve 9 Şubat’ta aday hakemlere kurs verilecek.
İlimizin başarılı orta saha oyuncularından, 23 yaşında olmasına karşın iyi bir kariyere sahip olan Furkan İnan, komşuya transfer oldu.
Kocaelispor’un Payasspor ile oynadığı maçta 12. adam tribünlerde görsel bir şölen sunmuş ve konfeti şovu hayran bırakmıştı. Hodri Meydan Derneği, konfeti şov için emeği geçenlere teşekkür etti ve şu açıklamayı yaptı.
İkinci yarı 9 Şubat'ta başlayacak.
Kocaelispor – Payasspor maçının ilk yarısının bitiminde saha içinde gerginlikler yaşandı. Hakem Yiğit Peşin’in uzatma süresine itiraz etmek için hakemin yanına gitmek isteyen Kaptan Burak Süleyman’a Mesut engel olmak istedi. Mesut, Burak’ın kart görebileceğine dair endişesi nedeni ile yaptığı bu engellemenin ardından Süleyman’ın tepkisi ile karşılaştı. “Ben sakinin sadece hakeme bir şey sormak istiyorum” diyen Süleyman hakeme derdini anlatmak istedi.
Kocaelispor rakiplerinin üzerinde bir kadro, oyun anlayışı ve tempo ile mücadele ediyor. İlk ilk yarısı 0-0 sona eren Payasspor maçını Gökdeniz ile geçen Yeşil Siyahlılar galibiyeti serisini 8 maça çıkardı. Tüm profesyonel liglerin en fazla puana sahip takımları arasında yer alan Kocaelispor 17 maçta 40 puanı cebine koydu.