$ Dolar 44,3717 %0,19
€ Euro 51,1771 %-0,07
£ Sterlin 58,9528 %-0,25
Altın $4.493,55 %2,55
Gümüş 99,51 %2,57
Kocaelispor’un çok sevilen futbolcusu, gençlerin ağabeyi Can Emre Yücel, U-17 takımı ile oynanan maçta stoper olarak mücadele etti.
Kocaelispor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, aynı disiplin ve coşku ile yollarına devam etmek zorunda olduklarını ifade etti.
Kocaelispor’da Ağrı maçının programı belli oldu.
Kervansaray Otel bakıma alındı.
Bu haftayı bay geçecek olan Kocaelispor A takımı, U-19 takımının ardından U-17 takımı ile de antrenman maçı yaptı. Yeşil Siyahlılar bugün yaptığı çalışmanın ardından 2 günlük izne çıktı. Öte yandan Pazartesi'den itibaren U-17'den 5, U-19'dan da 1 futbolcu A takım ile birlikte antrenmanlara başlayacak ve 2 haftalık bir gözlemden geçecek.
En yakın rakibi Erokspor’un 6 puan önünde liderliğini sürdüren Kocaelispor hafta sonunu maç yapmadan geçecek. Yeşil Siyahlılar hafta arasını alt yapı takımlarına ayırdı. Önceki gün Elit U-19 ile hazırlık maçı yapan Yeşil Siyahlılar mücadeleyi 4-0 kazanırken, goller Talha (2), Mert ve Gökdeniz’den geldi.
Kocaelisporlu duruşu tartışılmayacak, kentin sembol isimlerinden Ali Okumuş (Bardakçı) Kocaelispor A takımı ve Elit U-19 takımları arasındaki maçı izledi.
Türkiye Kadınlar Futbol 1. Ligi’ndeki temsilcimiz Kocaeli Bayan Futbol Kulübü çok zorlu bir deplasmana çıkıyor. Rakip 5 maçta 5 galibiyet elde eden, 13 gol atan ve sadece 1 gol yiyen Gaziantep ALG Spor. Yeşil Siyahlı temsilcimiz ise 5 maç sonunda 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 de yenilgi elde etti.
1. Amatör Lig’de Cuma mesaisinde tek maç oynanacak. B Grubu mücadelesinde lider Tavşancıl’ın rakibi 6. sıradaki Körfez Esenspor olacak. Tavşancıl Salih Gün Stadı’ndaki maç saat 19.30’da başlayacak. B Grubu’ndaki diğer maçlar ise yarın oynanacak.
Darıca Gençlerbirliği’nin cefakar taraftar grubu Çınaraltı, kısa bir süre önce Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Şaheser Şen’i makamında ziyaret etti.
İlimizin genç ve başarılı teknik adamlarından Emre Morgil ile Kocaelispor’un ve Milli takımın eski futbolcularından Serdar Topraktepe’den Kocaeli’ye selam var.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü’nce düzenlenen "Sanayinin Çırakları Geleceğin Yıldızları" projesinin Kocaeli etabı futbol turnuvası, final maçı ve ödül töreniyle son buldu.
Kocaeli Atlı Spor Kulübü Binicileri Türkiye Binicilik Federasyonun Equifun Pony II ve III Engel Atlama Türkiye Ligi 2. ayak yarışmasında başarılı olarak kupaları topladılar.
Bu akşam (Cuma) Osmangazi Master ile sezonun 10. maçına çıkacak olan Kocaeli Masterler’de son antrenmanda keyifli ve tatlı anlar yaşandı.
Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Köseköy’de yapımı devam eden Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaatındaki çalışmaları yakından takip ediyor.
Judo branşında Türkiye’de ön sıralarda olan Kağıtspor, Spor Toto Judo Ümitler Mix 1.Ligi’nde yine şampiyon olmayı başardı. 3 senede sadece 1 yenilgi alarak şampiyonluğa ambargo koyan sporcularımız, yine ayakta alkışlandı.
Bilgievleri öğrencileri, babalarıyla halı saha maçı yaptı. Öğrenciler geçtiğimiz hafta babalarıyla halı saha maçı yaptı.
Kocaelispor Elit B takımı son maçında Adana Demirspor ile 1-1 berabere kalarak puanını 19’a çıkardı. Bu maçın ardından Yarımcaspor Kulüp Başkanlığı da yapan fanatik Kocaelisporlu Selçuk Güner, yakın arkadaşı Recep Vuran’ın sahibi olduğu Recep Kebapçılık Körfez Şubesi’nde takıma yemek verdi.
Üst üste 5 maçını kazanarak en yakın rakibi, -Bir maçı eksik- Erokspor’a 6 puan fark atan Kocaelispor’da moraller süper.
Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Juventus - Atletico Madrid maçında dikkat çekici bir olay meydana geldi. Milli takımımızda futbolcuların verdiği asker selamları UEFA'nın incelemesine maruz kalırken, Devler arenasında olan olay, hayli ses getirdi.
U-16 Ligi’nde önceki akşam 5 maç oynandı. A, B ve F gruplarındaki mücadelelerde ağlar toplam 18 kez havalandı. 3 maçın skoru 3-2 sona erdi.
1. Amatör Lig C Grubu’nda 11 maçta 9 galibiyet ve 2 berberlikle zirvenin sahibi olan Dilovası Belediyespor, Cumartesi gününü yoğun geçecek. Dilovası temsilcisi sabah Gebze Atlı Spor Kulübü’nün kahvaltısına konuk olacak. Ardından tüm takım NLP eğitimi aldıktan sonra öğleden sonra Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in davetlisi olarak boğaz turu atacak.
1. Amatör D Grubu’nda kritik bir maç oynanacak. Lider Yavuzspor ile Başaranspor, Cephanelik Stadı’nda karşılaşacak
İki kez Türkiye Masterler, 1 kez de Marmara Masterler şampiyonu olan Kocaeli Masterler, yarın (Cuma) Osmangazi Masterler ile karşılaşacak.
Pazarspor deplasmanından eli boş dönen ve maddi sıkıntıların kendini iyiden iyiye gösterdiği Darıca Gençlerbirliği’nde iki futbolcu cezalı duruma düştü.
U-16 Elit A2 Grubu’nda en iyi şekilde mücadele eden Kartepe Belediyespor U-16 takımı, Yıldıztepe Unlu Mamuller Restoran’da kendileri için verilen yemekte bir araya geldi.
İkinci Lig Kırmızı Grup takımlarından Sakaryaspor’da Suat Kaya dönemi sona erdi.
Kocaelispor’un hafta sonu ağırladığı ve 2-0 galip geldiği Erokspor maçı öncesi İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet tarafından dağıtılan atkılar Kocaelispor taraftarlarını gülümsetti.
Minik sporcular İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen “24 Kasım Baş Öğretmen Yüzme Yarışları” etkinliğinde kıyasıya yarıştı.
İzmit Belediyesi 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’nde farkındalık yaratmak adına pedal çevirdi.
Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Eskişehir Şubesi’nin organize ettiği kahvaltılı basın toplantısına katılan Eskişehirspor Teknik Direktörü Çoşkun Demirbakan "Burada artık kurtuluş savaşı gibi bir şey yaşanıyor. Artık bu parti şu parti demeyelim. Herkes Eskişehirspor etrafında birleşsin. Bu kulübe sahip çıkalım. Bu şehrin göz bebeği Eskişehirspor’dur" dedi.
Soner Büyükergun’dan boşalan teknik direktörlük görevine Yunus Emre Akdoğan’ı getiren Çayırovaspor’da teknik heyette görev yapacak olan diğer isimler belli oldu.
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in Kocaelispor sevgisini bilmeyen yok. Genç başkan uzun yıllardır Kocaelispor maçlarına geliyor. İsmetpaşa Stadı yıkılmadan önce, Başkan Hürriyet maçları genel olarak kale arkasındaki tribünlerden izlerdi. Milletvekili olduktan sonra Maraton tribününe geçen Hürriyet, bu geleneğini İzmit Belediye Başkanı olduktan sonra da sürdürdü.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın,Trisome Oyunları 2020 Olimpiyatları için Kocaeli’de kamp yaparak hazırlanan Down Sendromlular Futsal Milli Takımı oyuncularını ve teknik heyetini ziyaret etti.
1. Amatör Ligi A Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Bekirderespor, Cephanelik Stadı’nda 7’inci sırada 10 puanda bulunan İzmit Sanayispor’u konuk etti. Maçı zorlanmadan 7-0 kazanan ve puanın 22’e çıkaran Sarı Siyahlılar zirveye göz kırptı.
Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Murat Aydın ve Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa, Hasan Doğan Amatör Evinde, Amatör Süper Lig’deki 18 ve 1. Amatör Lig’de de mücadele eden 40 kulüp başkanı ile yemekte bir araya
Bekirdere Spor Kulübü yönetimi, Sarı Siyahlı kulübe emek veren, Bekirderespor ile dertlenen kimseyi unutmuyor.
Eczacıbaşı Geleceğe Smaç İzmit Kampüsü voleybolcuları, antrenörleri Soner Binici’yi unutmadı.
Derince'den Kağıtçı'ya
Periler, Cumartesi günü Çukurova’yı konuk ediyor. Hedef mutlak galibiyet!
İlimizde futbol oynayan ve antrenör olmak isteyenlerin TFF’ye başvuruları sonrasında 360 aday arasından seçilen 30 antrenör adayı Türkiye Futbol Federasyonu tarafından verilen İkinci Grassroots C Kursu’na katılmaya hak kazandı.
Bu sezon müthiş bir grafik ortaya koyan Kocaelispor alt yapısı, Kocaelispor’un temeli anlamına geliyor. Bölgesel Gelişim liglerinde fırtına gibi efen, Elit B’de de rakiplerine kök söktüren gençler umut veriyor.