$ Dolar 44,3717 %0,19
€ Euro 51,1771 %-0,07
£ Sterlin 58,9528 %-0,25
Altın $4.493,55 %2,55
Gümüş 99,51 %2,57
Suadiye’de düzenlenen Cumhuriyet Kupası U-12 Futbol Turnuvası’nda şampiyon olan Boluspor’da yetenekli futbolcusu Taha Bayram’a babaanne desteği geldi.
Suadiye Spor Kulübü’nün düzenlediği Cumhuriyet Kupası U-12 Futbol Turnuvası renkli görüntülere sahne oldu. Kurmaylar 23 Nisan’da da turnuva yapılacağını belirtti.
Suadiye Spor Kulübü tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen futbol turnuvasında şampiyonluğu Boluspor elde etti. Bolu temsilcisi finalde Yeşilovaspor’u Taha Bayram’ın golü ile 1-0 mağlup ederek kupaya uzandı.
Pazar günü Alemdağspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Kocaelispor’da hararet arttı. Teknik adam Selahaddin Dinçel futbolcularından maçı en az hata ile tamamlamalarını istedi.
130 kişi oldu
Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de düzenlenen U-23 Dünya Güreş Şampiyonası’nda serbest stilde ilimiz sporcularından Ramazan Sarı, Amerikalı rakibini yenerek bronz madalyanın sahibi oldu.
1. Amatör Lig B Grubu’nda lider durumda bulunan İzmit Gültepespor bu akşam Kavaklıspor’a konuk olacak.
İlimizin ve ülkemizin önemli karate ustaları arasında yer alan Halit Yoldaş, Gürcistan’dan döndü. Burada bir dizi ziyaret gerçekleştiren Yoldaş yeni bir projeyi de İzmit’e getirdi.
İlimizin başarılı kalecilerinden, yeni sezona 5’te 5 ile lige başlayan ve bu süreçte sadece 1 gol yiyen Sakarya Süper Amatör Lig takımlarından Arifiyespor’’un file bekçisi Kadir Kürşat Duydu baba oldu. Beyza Hanım ile evli olan Kadir Kürşat bebeklerine Şemseddin Ali ismini verdi. 50 cm. boyunda 3.310 kilo ağırlığında dünyaya gelen Şemsettin Ali bebeğin sağlığının çok iyi olduğu ifade edildi.
İlimizin gururu, Kadınlar 1. Lig’deki temsilcimiz Kocaeli Bayan Futbol Kulübü, Milli sporcu yetiştirmeye devam ediyor.
Gölcükspor Kulübü Başkanı Hüseyin Çardak genç teknik adam Taner Gülleri ile ilgili olarak “Yönetim olarak yeni başladık. Sabrettik ve başarı da gelmeye başlıyor. Taner hocamıza da güveniyoruz ve sonuna kadar devam ediyoruz” dedi.
Gölcük Belediyesi, İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ve Güzergâh İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Masa Tenisi Kulübü işbirliğiyle düzenlenen Masa Tenisi Cumhuriyet Kupası 109 sporcunun katılımıyla gerçekleşti.
3.Lig 2. Grup’ta mücadele eden Belediye Derincespor’un çiçeği burnunda teknik direktörü Bülent Baturman, “Henüz yeni başladık. Geçmiş maçları unuttuk. Önümüze bakıyoruz” dedi
Hodri Meydan Derneği geride bırakılan 10 haftalık süreci ve projelerini düzenlediği basın toplantısı ile masaya yatırdı.
1. Amatör Lig D Grubu’nda Salı akşamı iki maç oynandı. Şampiyonluk adayı Harbişspor zorlu deplasmanda 1-0 geriye düştüğü mücadelede Başaranspor’u 2-1 mağlup etti ve maç fazlası ile liderliğe yükseldi. Yine Süper Amatör Lig’i isteyen Yavuzspor sahasında Çayırova Menderesspor karşısında hata yapmadı ve rakibini 4-0 ile geçerek iddiasını sürdürdü.
Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Kağıtspor, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Başkent Yenişehir maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Mavi Beyazlılar zorlu deplasmandan galibiyet ile dönmek istiyor.
Türkiye Kadınlar Futbol 1. Ligi’nde yabancısız tek takım olan ve yaş ortalaması en düşük takım unvanına sahip olan Kocaeli Bayan Futbol Kulübü sporcuları, Avrupa’nın devleri arasında yer alan Konak Belediye karşısındaki 4-1’lik yenilginin yaralarını sardı.
Uluslararası Turkish Open Karate Turnuvası’na 38 ülkeden toplam 1100 sporcu katıldı.
Kentimizin önemli alt yapı futbol kulüplerinden birisi olan Gölcük Karadenizspor’un minikleri de Cumhuriyet’i kutladı, şehitlerimizi rahmetle andı.
Suadiye Spor Kulübü tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kartepe Jumbo Künefe Kupası U-12 futbol turnuvasında şampiyonluğu Boluspor elde etti. Bolu temsilcisi finalde Yeşilovaspor’u Taha Bayram’ın ŞIK golü ile 1-0 mağlup ederek kupaya uzandı.
CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, İzmit Belediye – Adana Basketbol maçını İzmit Belediye GSK Başkanı Uğur Koştur ile birlikte izledi.
İlk maçta talihsizdik.
Her zaman yanımızda
Bu sezon WNBA finalisti olan Connetticut Sun’dan İzmit Belediye GSK’ya transfer olan Courtney Willams’ın babası Don Willams, İzmit Belediye – Adana Basketbol maçını izleyenler arasındaydı.
Kadınlar Basketbol Süper Ligi 3. haftasında İzmit Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ile Adana Basketbol arasında İzmit Atatürk Spor Salonu’nda oynanan maç öncesinde küçük çaplı bir kriz yaşandı.
Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi 3. hafta karşılaşmasında İzmit Belediye Gençlik ve Spor Kulübü, Büyükşehir Belediye Adana Basketbol’u nefes kesen maç sonunda 101-94 mağlup ederek ve 3. maçında 2. galibiyetine imza attı, sahasında ilk kez sevindi.
Kocaelisporlu teknik ekip, futbolcular ve kimi kulüp personeli, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı antrenman öncesinde açtığı Türk Bayrağımız ile kutladı.
Kocaelispor, Alemdağ ile Pazar günü deplasmanda oynayacağı maçı sentetik halı ile kaplı zeminde oynayacak. Futbolcuların adeta kabusu haline gelen sentetik sahada puan kaybetme alışkanlığı olan Yeşil Siyahlılar bu kötü istatistiğine son vermek istiyor. Bu sezon sentetik sahada Cizrespor 1-1 berabere kalan Kocaelispor, Büyükçekmece Tepecik’e de 2-1 mağlup olmuştu. Kocaelispor, Alemdağ maçı ile birlikte sezonun ilk yarısında Ağrı maçını sentetik zeminde oynacak.
3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden ve son maçında deplasmanda Modafen’i uzatma anlarında attığı golle 1-0 deviren Gölcükspor, Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.
3. Lig 2. Grup’ta Cizrespor deplasmanında aldığı 3-2’lik galibiyet ile 7 maçlık 3 puan hasretine son veren Belediye Derincespor’da Turgutluspor maçının hazırlıkları başladı. Antrenman öncesinde tüm takım saha ortasında bir araya gelerek Türk Bayrağımız ile Suriye'nin kuzeyinde Güvenli Bölge oluşturmak amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'nda şehit düşen Kocaeli Darıcalı Tahsin Sarıtosun’un fotoğrafını açtı.
İlimizin başarılı spor adamlarından ve yıllarca Körfez ilçenin sportif vizyonunu geliştiren Metin Özkan, 9 yıldır organize ettiği halı saha maçlarına devam ediyor.
Kocaeli’nin alt yapısı ile parlayan kulüplerinden İzmit Gençlerbirliği, Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayan kulüplerimiz arasında yer aldı.
5 sporcusu Kocaeli Üniversitesi sporcularından oluşan Korfbol Milli Takımı, 1-3 Kasım tarihleri arasında Ukrayna’nın Lviv kentinde düzenlenecek olan 2020 Korfbol Avrupa Şampiyonası Ön Eleme Müsabakalarına katılacak. Takımın teknik adamlığını ise Yüksel Abdikoğlu yapacak.
İzmirspor yenilgisinin ardından yolların ayrıldığı Murat Son’un yerine geçici bir süre ile İlimtepe Kullarspor’u Abdullah Çelikyılmaz çalıştıracak, kaleci antrenörü Sertan Saral da görevine devam edecek.
Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta mücadele eden İlimtepe Kullarspor’da yönetim kurulu aldığı kararla teknik adam Murat Son ile yollarını ayırdı.
Suadiyespor Kulübü tarafından organize edilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Jumbo Kupası 12 Yaş Grubu Futbol Turnuvası yarın (Salı) gerçekleşecek. Cumhuriyet Jumbo Kupası’na 10 takım katılacak ve dev organizasyon sabah başlayıp, akşam sona erecek. Sabah açık büfe kahvaltı ve öğle yemeği ile çeşitli ikramlar Suadiyespor Kulübü tarafından verilecek.
Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta mücadele eden İlimtepe Kullarspor konuk ettiği İzmirspor’a 3-2 yenildi ve şok etti. İzmir ekibi 30. dakikadan itibaren sahada 10 kişi oynadı. Aynı grupta mücadele eden Çayırova deplasmanda Bağcılara 3-1 yenildi, Gebzespor ise sahasında Torbalı’yı 1-0 mağlup etti.
Büyük umutlarla yeni sezona giren BAL 11. Grup temsilcilerimizden Karamürselspor sahasında Ortaköy’e 2-0 mağlup oldu ve ilçesini üzdü. Geride bıraktığımız haftada da deplasmanda ateş hattındaki Lüleburgaz’a 3-1 mağlup olan Sarı Lacivertli ekip bu sezon ilk kez üst üste ikinci yenilgisini aldı.
Erbaaspor’u sahasında Yakup ve Burak Süleyman’ın golleri ile 2-0 mağlup eden Kocaelispor kalan 6 maçtaki 18 puanlık havuzdan en kötü 14 ya da 15 puan hedefliyor.
Kocaelispor’un en dikkat çeken ve rakiplerin özel önlem aldığı futbolcusu Burak Süleyman, Ofspor maçında rakibi Eren Görür’e yaptığı hareket neden ile direkt kırmızı kart görmüş, Kocaeli basınının da görüntü ve haber destekleri ile minimum ceza olan 3 maç ceza almıştı. Kocaelispor, Burak Süleyman’ın yokluğunda Büyükçekmece ve Karşıyaka maçlarını kaybederken, Kozanspor’u yenmişti.
Kocaelispor’un Alemdağ ile oynayacağı karşılaşma Çekmeköy’de bulunan Alemdağ Stadı’nda oynanacak.
Yarın akşam (Salı) saat19.00’da fuar içinde bulunan Sivil Toplum Merkezi’nde Hodri Meydan Derneği olağanüstü istişare toplantı kararı aldı.