$ Dolar 46,6819 %0,06
€ Euro 53,1134 %0,22
£ Sterlin 61,9826 %0,24
Altın $4.037,02 %0,15
Gümüş 88,89 %0,31
Kocaelispor ile Fatsa Belediyespor arasındaki maçı İstanbul Bölgesi C Klasman hakemi Aytaç Geçgel yönetecek. Geçgel zor atmosferlerde verdiği cesur kararlar ile adından söz ettiriyor ve Cesur Yürek olarak biliniyor. Genç hakem için Kocaelispor - Fatsa maçı kariyerinin en unutulmaz maçlarından birisi olacak.
Ak Parti İzmit Gençlik Kolları haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını Milletvekili Cemil Yaman’ın katılımı ile gerçekleştirdi. İzmit Gençlik Kolları başkanı Aykut Çağlayan, yarın Yeni Kocaeli Stadı’nda saat 20.00’da başlayacak olan Kocaelispor – Fatsa Belediyespor maçı öncesi teşkilatı ile birlikte samimi görüntüler verdi ve lisanslı formaları giyen gençlik kolları üyeleri toplu bir şekilde bilet aldı.
Kocaelispor’un Fatsa Belediyespor ile yarın oynayacağı maç öncesi “Bilet bitti” algısı kafaları karıştırıyor. Edinilen bilgilere göre Maraton tribünleri dışındaki tüm tribünlerde yeteri kadar bilet mevcut. Bilet sahibi olmak isteyenler Kocaelispor’un fuar içindeki kulüp binasına gidebilirler.
Kocaelispor’da iki buçuk sezon forma giydikten sonra yeni sezon öncesinde Yeşil Siyahlı kulüp ile yolları ayrılan İshak Kurt, BAL 9. Grup’ta mücadele edecek olan Çayırovaspor ile anlaştı.
Türkiye Buz Pateni Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve ilimizin başarılı spor adamlarından Ata Yetişken, Erzurum Atatürk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necip Fazıl Kishalı’yı ziyaret etti.
İzmit Gençlerbirliği’nde tempo düşmüyor. Kulüpte haftanın her günü bir hareket var. Geçen sezonun alt yapıdaki en başarılı kulübü olan İzmit ekibinde kaleciler de sıkı bir çalışmadan geçiyor.
İzmit Belediyesi tarafından Çubuklu Mahallesi’nde yer alan spor sahasında bakım ve onarım çalışması yapıldı.
Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Levent Atalı, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ziyaret etti.
Harbişspor Kulübü’nde U-14 takım antrenörlüğüne Engin Taş getirildi. 4 Temmuz 1983 Erzincan doğumlu olan Taş, Kırıkkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nden mezun oldu. Futbola 1996 yılında İhsaniyespor’da başlayan ve 3 yıl boyunca İhsaniyespor’un genç takım ile A takımında futbol oynayan genç teknik adam 17 Ağustos 1999 depreminden sonra Erzincanspor’a transfer oldu.
Eskihisar Su Sporları ve Yelken Kulübü’nün sutopu oyuncularını, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karasmanoğlu’nu ziyaret etti.
Kocaelispor’un rakiplerinden Cizrespor, Kozan Belediyespor'dan Ahmet Sarı ile sözleşme imzaladı. Diyarbekirspor, Tarsus İdman Yurdu'ndan Sefacan Taşkolu ve Cizrespor'dan Gökhan Ünver ile anlaştı.
Kocaeli Basket Spor Kulübü U-16 kız takımı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Pazartesi, Salı ve Perşembe günleri İzmit Atatürk Spor Salonu’nda günde tek, haftanın 5 günü de atletizm pistinde de kondisyon depolayarak yeni sezon hazırlıklarını sürdüren İzmit ekibini, bir döneme damga vuran basketbolculardan Mehmet Emrah Özcan denetiminde sürdürüyor.
Kocaeli futbolunun parıl parıl parlayan kulüplerinden Kocaeli 1937 Sekaspor’da futbolcu üretimi bitmiyor. Bir birinden yetenekli futbolculara sahip olan ve yıllardır profesyonel liglere futbolcu gönderen Turkuaz Beyazlı ekip antrenmanlarını Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda yapıyor.
Yalova BAL ekibi Altınova Belediyespor’da son dakika kabusu devam ediyor.
Geride bıraktığımız sezon BAL 9. Grup’ta mücadele eden ve en yakın rakibi Çerkezköy’e 12 puan fark atarak 59 puan ile grup lideri olan Altınova Belediyespor, şampiyonluk kupasını Çayırovaspor ile oynanan Türkiye Kupası 1. Tur maçı öncesinde aldı.
Tarihinde ilk kez Ziraat Türkiye Kupası’nda mücadele eden BAL 9. Grup temsilcimiz Çayırovaspor, ilk turda Altınova Belediyespor’u 3-1 geriden gelerek 4-3 mağlup etti ve adını ikinci tura yazdırdı.
Körfez Spor Kulübü taraftar lideri Osman Sınmaz “Arap Osman” tüm Körfez halkını 1 Eylül Cumartesi günü Körfez Alpaslan Türkeş Stadı’nda akşam 5’te başlayacak olan Körfez Spor Kulübü – Artvin Hopaspor maçına davet etti.
İlimizin başarılı sol bekleri arasında yer alan ve Kocaelispor alt yapısında da başarı ile forma giyen Emre Korkmaz, 1. Amatör Lig takımlarından Körfez Taşköprü Birlikspor ile anlaştı.
İlimizin başarılı forvetleri arasında yer alan Müjdat Katıoğlu, 1. Amatör Lig takımlarından Bağçeşmespor’a imza attı.
Başarılı kalecilerden Mehmet Öztürk, önümüzdeki sezon da İlimtepe Futbol Kulübü’nde mücadele edecek.
Yeni inşa edilen Kocaeli Stadı’ndaki kafeterya ve servis alanları ile otoparkın ihalesi gerçekleşmiş, iki ihaleyi de Kocaelispor Kulübü kazanmıştı.
İlimizi Erkekler Basketbol İkinci Ligi’nde temsil edecek olan Kağıtspor’da antrenörlük için Tolga Kaan Bahadır’ın adı hayli öne çıktı.
Kocaelispor’un 1 Eylül Cumartesi günü Yeni Kocaeli Stadı’nda oynayacağı maç ile ilgili çalışmalar aralıksız sürüyor. Tüm kent akşam 8’de başlayacak olan maça kilitlenmiş durumda. Maçtan 3 buçuk saat önce kapılarını açacak olan statta ve çevresi yoğun güvenlik önlemleri alınacak.
İlimizi Türkiye Kadınlar Futbol İkinci Ligi’nde temsil edecek olan Kocaeli Bayan Futbol Kulübü, Bilecik Osmaneli’nde düzenlenen mini turnuvaya gitti.
Yıllar sonra ilimize Süper Lig sevinci yaşatan İzmit Belediyespor Kadın Basketbol takımı salona indi.
1 Eylül Cumartesi akşamı Kocaeli Stadı’nda oynanacak olan Fatsa Belediyespor maçı ile sezonu açacak olan Kocaelispor’da antrenmanlar hız kesmeden devam ediyor. Yeşil Siyahlılar dünkü antrenmanını Vinsan’da yaptı.
Transfer yasağı nedeniyle zor günler yaşayan ve takımı askıya alan Gebzespor yönetimi, kent büyüklerinin sahipsizliğine isyan ederek Yüzyıl Hastanesi önünde basın açıklaması yaptı. Açıklama sonunda oturma eylemi yapmak isteyen Sır'a emniyet izin vermeyince kısa süreli gerilim yaşandı, Abbas Sır o esnada fenalık geçirdi.
Başarılı stoperleri arasında yer alan Volkan Kesim, Doğantepespor’a geri dönen futbolcular arasında yer almıştı.
Körfez Spor Kulübü’ndan Bodrumspor’a transfer olan genç stoper Muhamme Özkal, çok iyi bir takıma geldiğini belirtti. Geçen sezon 2. Lig’de 30 lig, 1 de kupa maçında sahaya çıkan Özkal “Her anlamda son derece profesyonel bir kulübe transfer oldum.
Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta mücadele edecek olan Başiskele Doğantepespor eski forveti Melih Kılıç ile yeniden anlaşmıştı. Başarılı golcü iyi çalıştıklarını ifade etti.
Güçlü takımların yer aldığı Süper Amatör Lig B Grubu takımlarından Değirmenderespor’da 1 haftalık Altınova kampının ardından hazırlık maçları yapıldı. Kamp esnasında tek hazırlık maçı yapan ve Karamürselspor’a 3-2 mağlup olan Yeşil Siyahlılar, kamp sonrasında özellikle Hereke Yıldızspor maçında farklı mağlup olunca kafalarda soru işaretleri bıraktı.
Kocaeli'nin duayen gazetecilerinden Mustafa Bağdiken, Kocaelispor'un yok edilmeye çalışıldığı 2011 yılında, Orhan Görsen ve futbolcu arkadaşlarının devreye girmesi ile tarihten silinmekten kurtulduğunu, Görsen ve arkadaşlarının bu hamlesinin kesinlikle unutulmaması gerektiğini dile getirdi. İşte Bağdiken'in o makalesi...
Kocaelispor, 1 Eylül Cumartesi akşamı Fatsa Belediyespor ile Alikahya’da bulunan Kocaeli Stadı’nda karşılaşacak. Yeni stattaki ilk maç öncesi Kocaeli Vali Yardımcısı Dursun Balaban öncülüğünde İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı düzenlendi. Taraftarlardan maça erken gelinmesi istendi.
Yeni sezona 3. Lig 3. Grup’ta başlayacak olan Kocaelispor sezon öncesi son hazırlık maçını 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan Tuzlaspor ile oynadı. İlk yarıda iyi bir görüntü çizen Yeşil Siyahlılar ikinci yarıdaki oyuncu değişikliklerinin ardından rakip kaleye gitmekte zorlandı ve Yeşil Siyahlılar, Murat Yılmaz’ın birisi penaltıdan olmak üzere iki golüne engel olamadı. (2-0)
Kocaelispor, Yeni Kocaeli Stadı’ndaki ilk antrenmanını Çarşamba günü yapacak.
Kocaelispor, yeni haftanın antrenmanlarına bugün başlıyor.
Gebzespor’da sıkıntılı süreç devam ediyor. Ancak Menekşe pes etmiş değil. Kulüp Başkanı Abbas Sır dün Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ile bir araya geldi. Görüşme olumlu geçti ve Güler’in Sır’a sanayicileri makamına davet edeceği öğrenildi.
Kocaelispor’un önceki günkü çalışmasında yöneticiler de yer aldı.
Kocaelispor’un en istikrarlı futbolcuları arasında yer alan Kadir Öge, 24 Ağustos Cuma günkü antrenmanındaki disiplinsiz davranışı nedeniyle, yönetim kurulu tarafından süresiz kadro dışı bırakılmış ve futbolcunun antrenmanlarını U19 takımımız ile birlikte sürdüreceği ifade edilmişti.
Kocaelispor, yeni sezon öncesi çalışmalarını günde yaptığı tek antrenmanla sürdürüyor. Lig havasına giren takım önceki akşam Vinsan’da çalıştı.
Kocaelispor’un tecrübeli file bekçisi Can Emre Yücel antrenmanlardaki hırsı ile dikkat çekiyor.
Kocaelispor, Körfez Spor Kulübü ve Gebzespor gün itibari ile transfer yasaklısı. 31 Ağustos Cuma günü yaz transfer dönemi sona erecek. 30 Ağustos Perşembe günü Zafer Bayramı resmi tatili olduğu için 3 takımın da transfer yasağını kaldırması için sadece 2 günü kaldı. Transferi açacak olan takımlar 31 Ağustos Cuma günü ise lisans koşuşturması yaşayacak.