$ Dolar 46,6819 %0,06
€ Euro 53,1134 %0,22
£ Sterlin 61,9826 %0,24
Altın $4.037,02 %0,15
Gümüş 88,89 %0,31
İlimizi bu yıl Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi’nde temsil edecek olan Kartepe Belediyesi yeni sezon için iddialı bir kadro kuruyor. Takımın hedefi 1. Lig..!
Kocaelispor’un fanatik taraftarlarından ve ilimizde geniş bir kesim tarafından sevilen Ongan Uzunoğlu’nun oğlu Volkan Kaan’ın sünnet cemiyeti son derece renkli görüntülere sahne olmuştu.
Ahmet San… Başarılı bir eğitimci… Eski voleybolcu ve voleybol antrenörü… Karamürsel’in voleyboldaki marka ismi… Karamürsel İdmanyurdu takımı ile 2. Lig’de iki yıl son derece başarılı işlere imza attı. İki yıl önce neredeyse sıfıra yakın maliyetle takımı Ankara’daki finallere taşıdı. İki şanssız sakatlık 1. Lig’e çıkılmasına engel oldu.
Samsunspor, geçen sezon Yeni Malatyaspor ve Giresunspor'da kiralık olarak forma giyen Hamburg'un 1996 doğumlu golcüsü Batuhan Altıntaş ile her konuda anlaştı.
Son iki yılda Türkiye Erkekler Voleybol 2. Lig’inde mücadele eden Karamürsel İdmanyurdu önümüzdeki sezon için yarışma hakkını Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor’a devretmişti. Kağıtspor’un rakipleri bugün saat 14.00’da çekilecek kura ile belli olacak.
Yeni sezonda Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Bekirderespor kadrosuna çok iyi 3 futbolcuyu kattı.
Sezon öncesi kampını Bolu Termal Otel’de sürdüren Kocaelispor, 10 Ağustos’ta Sancaktepe ile 14 Ağustos’ta da Eyüpspor ile karşılaşacak. Yeşil Siyahlıların 2. Lig takımları ile oynayacağı bu maçların yer ve saatleri belli oldu.
İlimizin genç ve başarılı teknik adamlarından İbrahim Karaduman, 3. Lig 1. Grup takımlarından Şile Yıldızspor takımı ile anlaştı.
Kocaelispor’un “Kapı” gibi stoperi Kemal Can Aydemir, takımdaki herkesin çok iyi çalıştığını, kendisinin de her futbolcu gibi rekabete hazır olduğunu belirtti.
Kocaelispor’un Karamürsel patentli futbolcularından Abdullah Berk Karadağ, hem takım, hem de kendisi için her şeyin yolunda gittiğini ifade etti.
Kocaelispor Teknik Direktörü Galip Gündoğdu, 1-0 kazanılan Çatalcaspor maçını değerlendirdi ve futbolcuların özverisinden memnun olduğunu belirtti. Gündoğdu öte yandan transfer yapılmayacakmış gibi çalışmalarına devam ettiklerini vurgulayarak şu ifadelere yer verdi: Çatalcaspor ile Bolu’daki ilk hazırlık maçımızı oynadık. İki takım da ağır antrenmanlar yapıyor. İstediğimiz futbolu tam olarak sahaya yansıtamasak da zaman zaman iyi işler yaptık.
İlimizin en başarılı kulüplerinden, gerek üst gerekse de alt yapıda son derece verimli işleyen bir sisteme sahip olan Kocaeli Güneşspor, 3 özel futbolcusunu daha Kocaelispor’a gönderdi.
Transfer yasağını kaldırma mücadelesi süren Kocaelispor, Bolu kampındaki ilk toplamdaki ikinci hazırlık maçını 3. Lig 2. Grup takımlarından Çatalcaspor ile oynadı ve mücadeleyi Sinan’ın 26. dakikadaki golü ile 1-0 kazandı.
1. Amatör Lig takımlarından Gölcük Asarköyspor 2018-2019 futbol sezonu hazırlıklarına Hisareyn Stadı’nda genç kadrosuyla yaptığı ilk çalışmayla başladı.
İzmit’te bulunan birçok araç servisinde Yönetici ve Cotech olarak görev yapan eski tekvando sporcusu Ersan Gümüşkanat’ın sahibi olduğu Ersan Otomotiv düzenlenen törenle hizmete girdi.
Denizli, Haldun Alagaş adına turnuva düzenliyorBizimkiler bön bön bakmaya devam ediyor! Adına salon yapılan, sokak adı verilen, Kocaeli’nin karatedeki gururu, 3 Dünya, 4 Avrupa, 3 Balkan, 1 Akdeniz oyunları ve sayısız Türkiye Şampiyonluğu bulunan “Altın Adam” Haldun Alagaş adına Denizli’de 1. Uluslararası Haldun Alagaş Karate Turnuvası düzenledi.
İlimizin başarılı kalecilerinden ve antrenörlerinden Sertan Saral, kaleci üretmeye devam ediyor. Yaklaşık 10 kişi ile başlayan antrenmanlar 60 kişiye kadar çıktı. Muazzam bir iş çıkaran ve bu emekleri kayıtışız kalmayan Saral, yeni sezonda Süper Amatör Lig takımlarından İhsaniyespor’un kalesini koruyacak.
Futbol İl Temsilciliği yeni sezonda 12, 15, 17 yaş grupları ile 1. Amatör Lig ve Süper Amatör Lig kura çekim tarihlerini açıkladı. Buna göre; 2018-2019 sezonunda başlayacak olan U-12 Ligi Kura çekimi 8 Ağustos Çarşamba (Yarın) saat 18’de, U-15 ve U-17 Ligleri Kura çekimi 9 Ağustos Perşembe saat 18’de, 1. Amatör Lig ve Amatör Süper Ligi Kura çekimi ise 14.Ağustos Salı günü saat 17’de Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Eğitim Salonunda yapılacaktır.
Geride bıraktığımız sezon Düzce Süper Amatör Lig takımlarından Çilimli Belediyespor’u açık ara Bölgesel Amatör Lig’e çıkaran futbolculardan İzmitli kaleci Onur Öner eşi benzeri görülmemiş bir olaya imza attı. Onur, Çilimli ekibinin eski yönetiminin aylardır alacaklarını ödemediği gerekçesi ile kulübün şampiyonluk kupasına el koydu.
Doğantepespor’un yeni transferlerinden İshak Topçu takımın kaptanı oldu.
Geçen sezon Doğantepespor’da Naci Keleş’in yardımcılığını yapan Muhammed Kanık yeni sezonda Doğantepe ekibi ile yeniden anlaştı.
Günde çift antrenman yaparak sezona hazırlanacak olan Doğantepespor’un kampı Kurban Bayramı’nın ikinci günü yani 23 Ağustos’ta başlayacak ve Bolu Abant Von Resort Otel’deki kamp 12 gün sürecek.
Başiskele Doğantepespor Kulüp Başkanı Serhat Hozar gazetemize yaptığı açıklamada, en büyük destekçilerinin Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz olduğunu ifade etti.
Geçen sezon BAL’da mücadele eden Derincespor’da teknik adamlık yapan ve Kocaelispor’un da eski futbolcularından Murat Şahin yeni sezonda yine BAL’da yer alan Başiskele Doğantepespor’u çalıştıracak. Genç teknik adam yaptığı değerlendirmede şu şekilde konuştu: Hayırlısı ile sezonu açtık. Şu bir gerçek ki Türk futbolu zor günler geçiriyor. Kulüpler anlamsız anlamsız harcamalar yaparak bir bir batıyor. Rakamlar uçmuş gidiyor ve kimse bundan ders çıkarmıyor.
Bölgesel Amatör Lig’deki temsilcilerimizden Başiskele Doğantepespor’da tempo artıyor açtı. 36 kişilik ilk antrenmanda yönetim, teknik ekip ve futbolcular tanıştı.
2018-2019 futbol sezonu öncesinde amatör kulüpler birer birer sezona merhaba derken bu kervana yenilenen kadrosuyla Değirmenderespor da katıldı
Geçen sezon kadrosundaki futbolcuların hemen hemen tamamı üniversite öğrencisi olan ve 20 yaş ortalaması ile Süper Amatör Lig’in tozunu attırarak Süper Play-Off Ligi’ne kalan İlimtepe Futbol Kulübü yeni sezon öncesi birçok önemli futbolcusunu kaybetmesine karşın geçen sezon olduğu gibi yeni sezonda da Körfez İlçenin gururu olmaya devam etmeye hazırlanıyor.
Kocaelispor’un cefakar taraftar grubu Hodrimeydan, Avrupa’dan da temsil edilecek.
Kocaelispor’un Pendikspor ile İstanbul’da oynadığı hazırlık maçını takip eden Kocaelispor taraftarı 90 dakika boyunca takımı en iyi şekilde destekledi.
Kocaelispor’un başarılı orta saha oyuncularından Mesut Özdemir sezon öncesi hazırlıklarında oldukça dikkat çekiyor. Her zamanki gibi istikrarlı görüntüsüne devam eden, profesyonelliği, Kocaelispor formasına olan saygı ve sevgisi ile dikkat çeken Melo, Pendikspor ile oynanan hazırlık maçında da oldukça başarılıydı.
Kocaelispor’un U-14 Akademi takımı ile Futbol Okulu Antrenörü, Yeşil Siyahlıların alt yapısında A takımında forma giyen Murat Tiraki gazetemize yaptığı açıklamada “Ne futbol oynamayı ne de teknik adamlık yapmayı düşünmüyordum. Ancak söz konusu Kocaelispor’du. Fazla düşünme şansım da yoktu” dedi.
Kocaelispor Kulübü Altyapı Takımları 2018-2019 Teknik Kadrosu belirlendi. Yeşil Siyahlı kulüp Fatih Sarman’a emeklerinden ötürü teşekkür etti.
Kocaelispor’un genç kalecilerinden Volkan Mert Korkmaz ve Doğukan Kaya, Pendikspor ile oynanan hazırlık maçında kaleyi bölüştü.
BAL takımlarından Doğantepespor’da Teknik Sorumlu Murat Şahin’in yardımcısı Hakan Tan, Başiskele temsilcisinden ayrıldı.
Kocaelispor’un eski kalecilerinden Emre Arslan yeni sezon öncesinde 10 yıl aralıksız formasını giydiği 2. Lig Kırmızı Grup Takımlarından Pendikspor’un kaleci antrenörü oldu.
Bin bir türlü zorluklar karşısında kent voleyboluna çok önemli katkılar sunan İsmail Arman, Yenikent Spor Kulübü ile harika işlere imza atmaya devam ediyor.
İlimizin çok sevilen kalecilerinden Engin Varıcıoğlu futbolu bırakma kararı aldı. Kocaelispor’da da 4 sezon önce anlaşılan ancak forma şansı bulamayan Engin, Çayırovaspor ile çok özel ve unutamayacağı sezonları geride bıraktı. Engin duygusal bir veda konuşması yaptı ve şu düşüncelere yer verdi:
Kocaelispor’da Başkan Bahri Yavuz, KEV’in Kocaelispor için kurtuluş reçetelerinden birisi olduğunu ancak buna engel olmak için KEV’in eski yönetiminin elinden geleni yaptığını, yapılan son genel kurulda adeta darbe yapıldığını ve şehrin buna duyarsız kalmasının canlarını çok sıktığını ifade etti.
Taşköprü Birlik Spor Futbol Okulu faaliyetlerine başladı. Körfez İlçede yer alan Şengüler Çim Halı Tesisleri’ndeki antrenmanlara 2007-2008-2009 ve 2010 doğumlu sporcular kayıt yaptırıyor.
İlimizin genç ve başarılı teknik adamları arasında yer alan Afan Koçak, 3. Lig 1. Grup takımlarından Silivrispor ile kariyerine devam edecek.
Kocaelispor, Bolu kampının ilk sezonun ikinci maçını 3. Lig 2. Grup takımlarından Çatalcaspor ile oynayacak. Bolu Termal Otel sahasındaki maç yarın (Pazartesi) saat 18.00’da başlayacak. Yeşil Siyahlılar 22 futbolcusuna şans verdiği ilk hazırlık maçında Pendikspor ile İstanbul'da karşılaşmış ve mücadele 0-0 sona ermişti.
Sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Kocaelispor ilk hazırlık maçını İkinci Lig Kırmızı Grup takımlarından Pendikspor ile yaptı ve mücadele golsüz sona erdi.