$ Dolar 48,7543 %0,08
€ Euro 55,9992 %-0,08
£ Sterlin 65,3125 %0,11
Altın $4.378,13 %0,85
Gümüş 103,88 %1,69
Yalova BAL ekibi Altınova Belediyespor’da son dakika kabusu devam ediyor.
Geride bıraktığımız sezon BAL 9. Grup’ta mücadele eden ve en yakın rakibi Çerkezköy’e 12 puan fark atarak 59 puan ile grup lideri olan Altınova Belediyespor, şampiyonluk kupasını Çayırovaspor ile oynanan Türkiye Kupası 1. Tur maçı öncesinde aldı.
Tarihinde ilk kez Ziraat Türkiye Kupası’nda mücadele eden BAL 9. Grup temsilcimiz Çayırovaspor, ilk turda Altınova Belediyespor’u 3-1 geriden gelerek 4-3 mağlup etti ve adını ikinci tura yazdırdı.
Körfez Spor Kulübü taraftar lideri Osman Sınmaz “Arap Osman” tüm Körfez halkını 1 Eylül Cumartesi günü Körfez Alpaslan Türkeş Stadı’nda akşam 5’te başlayacak olan Körfez Spor Kulübü – Artvin Hopaspor maçına davet etti.
İlimizin başarılı sol bekleri arasında yer alan ve Kocaelispor alt yapısında da başarı ile forma giyen Emre Korkmaz, 1. Amatör Lig takımlarından Körfez Taşköprü Birlikspor ile anlaştı.
İlimizin başarılı forvetleri arasında yer alan Müjdat Katıoğlu, 1. Amatör Lig takımlarından Bağçeşmespor’a imza attı.
Başarılı kalecilerden Mehmet Öztürk, önümüzdeki sezon da İlimtepe Futbol Kulübü’nde mücadele edecek.
Yeni inşa edilen Kocaeli Stadı’ndaki kafeterya ve servis alanları ile otoparkın ihalesi gerçekleşmiş, iki ihaleyi de Kocaelispor Kulübü kazanmıştı.
İlimizi Erkekler Basketbol İkinci Ligi’nde temsil edecek olan Kağıtspor’da antrenörlük için Tolga Kaan Bahadır’ın adı hayli öne çıktı.
Kocaelispor’un 1 Eylül Cumartesi günü Yeni Kocaeli Stadı’nda oynayacağı maç ile ilgili çalışmalar aralıksız sürüyor. Tüm kent akşam 8’de başlayacak olan maça kilitlenmiş durumda. Maçtan 3 buçuk saat önce kapılarını açacak olan statta ve çevresi yoğun güvenlik önlemleri alınacak.
İlimizi Türkiye Kadınlar Futbol İkinci Ligi’nde temsil edecek olan Kocaeli Bayan Futbol Kulübü, Bilecik Osmaneli’nde düzenlenen mini turnuvaya gitti.
Yıllar sonra ilimize Süper Lig sevinci yaşatan İzmit Belediyespor Kadın Basketbol takımı salona indi.
1 Eylül Cumartesi akşamı Kocaeli Stadı’nda oynanacak olan Fatsa Belediyespor maçı ile sezonu açacak olan Kocaelispor’da antrenmanlar hız kesmeden devam ediyor. Yeşil Siyahlılar dünkü antrenmanını Vinsan’da yaptı.
Transfer yasağı nedeniyle zor günler yaşayan ve takımı askıya alan Gebzespor yönetimi, kent büyüklerinin sahipsizliğine isyan ederek Yüzyıl Hastanesi önünde basın açıklaması yaptı. Açıklama sonunda oturma eylemi yapmak isteyen Sır'a emniyet izin vermeyince kısa süreli gerilim yaşandı, Abbas Sır o esnada fenalık geçirdi.
Başarılı stoperleri arasında yer alan Volkan Kesim, Doğantepespor’a geri dönen futbolcular arasında yer almıştı.
Körfez Spor Kulübü’ndan Bodrumspor’a transfer olan genç stoper Muhamme Özkal, çok iyi bir takıma geldiğini belirtti. Geçen sezon 2. Lig’de 30 lig, 1 de kupa maçında sahaya çıkan Özkal “Her anlamda son derece profesyonel bir kulübe transfer oldum.
Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta mücadele edecek olan Başiskele Doğantepespor eski forveti Melih Kılıç ile yeniden anlaşmıştı. Başarılı golcü iyi çalıştıklarını ifade etti.
Güçlü takımların yer aldığı Süper Amatör Lig B Grubu takımlarından Değirmenderespor’da 1 haftalık Altınova kampının ardından hazırlık maçları yapıldı. Kamp esnasında tek hazırlık maçı yapan ve Karamürselspor’a 3-2 mağlup olan Yeşil Siyahlılar, kamp sonrasında özellikle Hereke Yıldızspor maçında farklı mağlup olunca kafalarda soru işaretleri bıraktı.
Kocaeli'nin duayen gazetecilerinden Mustafa Bağdiken, Kocaelispor'un yok edilmeye çalışıldığı 2011 yılında, Orhan Görsen ve futbolcu arkadaşlarının devreye girmesi ile tarihten silinmekten kurtulduğunu, Görsen ve arkadaşlarının bu hamlesinin kesinlikle unutulmaması gerektiğini dile getirdi. İşte Bağdiken'in o makalesi...
Kocaelispor, 1 Eylül Cumartesi akşamı Fatsa Belediyespor ile Alikahya’da bulunan Kocaeli Stadı’nda karşılaşacak. Yeni stattaki ilk maç öncesi Kocaeli Vali Yardımcısı Dursun Balaban öncülüğünde İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı düzenlendi. Taraftarlardan maça erken gelinmesi istendi.
Yeni sezona 3. Lig 3. Grup’ta başlayacak olan Kocaelispor sezon öncesi son hazırlık maçını 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan Tuzlaspor ile oynadı. İlk yarıda iyi bir görüntü çizen Yeşil Siyahlılar ikinci yarıdaki oyuncu değişikliklerinin ardından rakip kaleye gitmekte zorlandı ve Yeşil Siyahlılar, Murat Yılmaz’ın birisi penaltıdan olmak üzere iki golüne engel olamadı. (2-0)
Kocaelispor, Yeni Kocaeli Stadı’ndaki ilk antrenmanını Çarşamba günü yapacak.
Kocaelispor, yeni haftanın antrenmanlarına bugün başlıyor.
Gebzespor’da sıkıntılı süreç devam ediyor. Ancak Menekşe pes etmiş değil. Kulüp Başkanı Abbas Sır dün Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ile bir araya geldi. Görüşme olumlu geçti ve Güler’in Sır’a sanayicileri makamına davet edeceği öğrenildi.
Kocaelispor’un önceki günkü çalışmasında yöneticiler de yer aldı.
Kocaelispor’un en istikrarlı futbolcuları arasında yer alan Kadir Öge, 24 Ağustos Cuma günkü antrenmanındaki disiplinsiz davranışı nedeniyle, yönetim kurulu tarafından süresiz kadro dışı bırakılmış ve futbolcunun antrenmanlarını U19 takımımız ile birlikte sürdüreceği ifade edilmişti.
Kocaelispor, yeni sezon öncesi çalışmalarını günde yaptığı tek antrenmanla sürdürüyor. Lig havasına giren takım önceki akşam Vinsan’da çalıştı.
Kocaelispor’un tecrübeli file bekçisi Can Emre Yücel antrenmanlardaki hırsı ile dikkat çekiyor.
Kocaelispor, Körfez Spor Kulübü ve Gebzespor gün itibari ile transfer yasaklısı. 31 Ağustos Cuma günü yaz transfer dönemi sona erecek. 30 Ağustos Perşembe günü Zafer Bayramı resmi tatili olduğu için 3 takımın da transfer yasağını kaldırması için sadece 2 günü kaldı. Transferi açacak olan takımlar 31 Ağustos Cuma günü ise lisans koşuşturması yaşayacak.
Yeni inşa edilen Kocaeli Stadı’ndaki kafeterya ve servis alanları ile otoparkın ihalesi gerçekleşti. İki ihaleyi de Kocaelispor Kulübü kazandı. Konu ile ilgili kulüpten açıklama yapıldı.
İlimiz amatörünün renkli ve köklü kulüplerinden Çubuklu Balaspor’da akşamüzeri şok ve bir o kadar da üzücü bir gelişme yaşandı. Yeşil Beyazlı kulüp A takım olarak ligden çekilme kararı aldı.
Gölcük Belediyesi tarafından organize edilen Büyük Yağlı Güreşleri müsabakaları sona erdi. Antalyalı pehlivan, kemeri kazandı
1. Amatör Lig takımlarından Kullarspor 2 Eylül Pazar günü düzenleyeceği görkemli törenle hem yeni tesislerini hem de sezonu açacak. Başkanlığını Fahri Altıntaş’ın yaptığı takım ligin çok üzerinde bir kadro kurdu ve hedefini mutlak şampiyonluk olarak belirledi.
Efsane Geri Deniyor adı altında Kocaelispor için başlatılan yardım kampanyasında bugüne kadar toplanan miktar açıklandı.
Süper Amatör Lig takımlarından İlimtepe Futbol Kulübü yeni sezon öncesi kadro yapılanmasına devam ediyor.
Gölcükspor geçen sezon Halide Edip Adıvarspor’da forma giyen sağ kanat oyuncusu Uğur Erk’i kadrosuna kattı.
Geçen sezon 1. Amatör Lig C Grubu’nda şampiyonluk yaşayan ve adını 5 yıl sonra Süper Amatör Lig’e yazdıran Bekirderespor’da sağ kanat oyuncusu Fatih Ertürk, 1. Amatör Lig takımlarından Bağçeşmespor ile anlaştı.
Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta mücadele edecek olan temsilcilerimizden Başiskele Doğantepespor geçen sezonki takımı toparlamaya devam ediyor.
Yeni Kocaeli Stadı içinde yer alan servis alanları ve kafeteryaların ihalesi yarın (Pazartesi) 11’de yapılacak.
1. Amatör Lig takımlarından Bağçeşmespor kadrosuna ilimiz amatörünün başarılı orta saha oyuncularından Fuat Karaaslan’ı kattı. Geçen sezon Bekirderespor’un şampiyonluğundaki kilit futbolculardan olan Fuat, takımın da kaptanıydı.
Kocaelispor bu akşam 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Tuzlaspor ile karşı karşıya gelecek ve mücadele bu akşam 5’te başlayacak. Sezon öncesi altıncı hazırlık maçına çıkacak olan Yeşil Siyahlılar son provada da as futbolcularına şans verecek. Kocaelispor hazırlık maçında Pendikspor ve Eyüpspor ile 0-0 berabere kaldı, Çatalca ve Sancaktepe’yi 1-0 mağlup etti, Şile Yıldızspor’a da 1-0 mağlup oldu.
Kocaelispor önümüzdeki Cumartesi Ordu ekibi Fatsa Belediyespor maçı ile sezonu açıyor. Yeni Kocaeli Stadı da ilk kez görücüye çıkıyor. Hedef, tüm tribünlerinin açık olacağı 33 bin kişilik stadı doldurmak. Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy da makama oturduğu günden beri belki de en zor imtihanına çıkacak. En büyük iyilik akşam 8’deki maç için Alikahya’daki stada olabildiğince erken gitmek.