Engin Koyun gidiyor, Recep Durul geliyor!
16 Mart 2024 01:02

Engin Koyun gidiyor, Recep Durul geliyor!

Kocaelispor’da Gençlerbirliği yenilgisi camiadaki gerilimi daha da tırmandırdı. Yeşil siyahlılarda maçın ardından Engin Koyun’un görevi bıraktığı, olağanüstü genel kurul kararı alınmayacağı ve başkanlığı sezon sonuna kadar Recep Durul’un sürdüreceği öğrenildi.

 

YÖNETİCİLERE BİLDİRDİ

Özellikle sezonun devre arasındaki hatalar ve Tanque’nin yerine iyi bir golcü koyamayan, gelen kötü sonuçların ardından hayli sorgulanan, tepki gösterilen Engin Koyun, 2-0 kaybedilen Gençlerbirliği maçının ardından bırakma kararı aldı. Yönetim kuruluna devam edemeyeceğini bildiren Engin Koyun, Başkanvekili Recep Kurul ve yöneticilerden Veli Başkurt ile bir süre durum değerlendirmesi yaptı.

 

YENİ BİR YOL HARİTASI

Yapılan istişarenin ardından Engin Koyun kesin olarak görevi bıraktığı ve sezon sonuna kadar Recep Durul’un başkanlığı götüreceği öğrenildi. Salı ya da çarşamba günü basın toplantısı yapması beklenen Engin Koyun’un resmi olarak veda edeceği ifade edilirken, Recep Durul’un milli maç arasında yeni bir planlama ve yol haritası ile aldığı görevi en iyi şekilde yapmak için kolları sıvayacağı kaydedildi.

Güncelleme: 16 Mart 2024 01:03
X