Nevzat Bayram: İşimiz bitmedi
24 Ekim 2024 16:12

Nevzat Bayram: İşimiz bitmedi

Belediye Derincespor Kulübü Başkanı Nevzat Bayram, Nokta Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, Diyarbekirspor maçı için “Kesinlikle yabana atmıyoruz” dedi ve ekledi. "İşimiz bitmedi"

 

İŞİMİZ BİTMEDİ

Somaspor galibiyeti ile takımdaki ahengin daha da arttığını belirten Başkan Nevzat Bayram şu şekilde konuştu: Soma maçı genel manada bakıldığında kırılma maçlarımızdan birisiydi. Maç boyunca ortaya konan mücadele ve elde edilen 3 puanın ardından takımın ahengi daha da arttı. Ancak işimiz bitmedi. Şimdi daha zor bir maça, Diyarbekir maçına çıkıyoruz.

 

ONLAR İÇİN ÖLÜM KALIM MAÇI OLACAK

Rakibimiz 2 puanda. Bizden sonra Nazilli ile karşılaşacaklar bu iki maça çok önem veriyorlar. Bu maçları kaybederlerse devreden çıkma durumları mevcut. Çünkü Van, Elazığ, Menemen ve Aksaray virajlarına girecekler. Kısacası bizim maç onlar için ölüm kalım maçı olacak. Bunun da fazlası ile farkındayız ve rakibimizi kesinlikle yabana atmıyoruz.

 

TAKIMIMIZA GÜVENİYORUM

Bizde ise şükürler olsun hiçbir sorun yok. Keyfimiz de 10 numara. Üst tarafa çıkmamız adına önemli bir maça çıkıyoruz. Cuma (Yarın) 06.40 uçağı ile gidiyoruz. Anemon Otel’de kalacağız. Teknik ekibimize ve futbolcularımıza güveniyoruz. İnanıyorum ki bu maçı da kazanacağız ve Serik maçını kapalı gişe oynayacağız.  

Güncelleme: 24 Ekim 2024 16:13
BENZER HABERLER
Başiskele Belediyesi
Nebil Uzun
Gölcük Belediyesi
KOTO
X