2 yaş büyük rakipleriyle oynadılar
08 Ekim 2026 16:14

2 yaş büyük rakipleriyle oynadılar

Bölgesel Gelişim U-19 Ligi’nde mücadele eden Yeşilovaspor U19, İstanbul Başibüyük karşısında sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

 

2009-2010 DOĞUMLU

Skor her ne kadar istediği gibi olmasa da Yeşilova U19’un ortaya koyduğu mücadele dikkat çekti. Yeşilova, rakiplerinden ortalama iki yaş küçük oyuncularla sahaya çıktı. Kadronun önemli bölümünü 2009 ve 2010 doğumlu, yani ağırlıklı olarak U-17 takımı oyuncuları oluşturdu.

 

MÜCADELEDEN VAZGEÇMEDİLER

Öte yandan eğitim hayatı nedeniyle kadroya dahil edilemeyen birkaç önemli oyuncunun da yokluğu hissedildi. Buna rağmen genç futbolcular, kendilerinden yaşça büyük rakipleri karşısında mücadeleyi bırakmadı. Başibüyük karşısında alınan 2-0’lık yenilgi, şartlar değerlendirildiğinde Yeşilova adına kötü bir sonuç olarak görülmüyor.

Güncelleme: 08 Ekim 2026 16:15
BENZER HABERLER
X