Onur Ak düşünüyor
Baçspor Kulübü Başkanı Onur Ak yeni sezon için A takım kurup kurmayacakları konusunda çok kararsız.
$ Dolar 45,8951 %0,04
€ Euro 53,3536 %-0,04
£ Sterlin 61,5982 %-0,19
Altın $4.449,89 %-1,27
Gümüş 109,97 %-3,09
ÖMRÜNÜ ADADI
Körfez Uzakdoğu Spor Kulübü Başkanı Aşkın Kahveci, Türk tekvandosuna çok uzun yıllardır birbirinden değerli şampiyonlar yetiştirdi. Mevlüt Taşkın, Arda Aşkın, İnanç Kahveci, Şükran Kahveci ve Bilal kahveci gibi Türkiye ile Avrupa şampiyonluklarına sahip olan, hocaların hocası Aşkın Kahveci yeni sporcular kazandırmaya devam ediyor.
SADECE 500 METRE
Pazartesi, çarşamba ve cuma günleri Körfez Uzak Doğu Spor Kulübü’nde antrenmanlara devam eden Aşkın Kahveci’nin 50’ye yakın sporcusu bulunuyor. Körfez ilçede ikamet eden Aşkın Kahveci’nin ailesi, öğrencileri sevenleri ve yakınları evine sadece 500 metre uzakta inşası devam eden spor salonuna Aşkın Kahveci’nin adının verilmesini istiyor.
TEMASLAR KURULDU
Disiplinli çalışmaları ve sporcularına verdiği özel desteklerler dikkat çeken bir tekvando antrenörü olan Kahveci, yıllardır tekvando branşında genç sporcuların gelişimine katkı sağladı. Yalnızca sportif başarıya değil; ahlak, disiplin ve özgüven gibi değerlerin kazandırılmasına da önem veren bir spor insanı olan Kahveci’nin yakınları ilimizde çok sayıda siyasi ile de temasa geçti.