Büyükderbent Spor Kulübü’nden çok güzel etkinlik
04 Haziran 2022 00:10

Büyükderbent Spor Kulübü’nden çok güzel etkinlik

İlimizin köklü kulüpleri arasında yer alan Büyükderbent Spor Kulübü her geçen gün çıtayı yükseltmeye devam ediyor. Kartepe’nin ve Kocaeli’nin güzide kulüplerinden Derbent ekibi alt yapıdaki üretimi ile hayli dikkat çekiyor. Futbol okulu ve lisanslı sporcu olmak üzere 150’ye yakın futbolcusu bulunan kırmızı beyazlı ekipte 8 yaşından 16 yaşına kadar çocuklar futbolun inceliklerini uzmanlardan öğreniyor.

 

DERBENT STADI’NDA SAAT 18.00’DE BAŞLAYACAK

Öte yandan aktif 80’e yakın lisanslı futbolcuya ulaşan Kartepe temsilcisi bu akşam (Cumartesi) çok güzel bir etkinlik düzenliyor.  Derbentte ve Kartepe’de bir döneme damga vurmuş eski futbolcular ile ilimiz protokolü, STK temsilcileri ve iş insanları gösteri maçında bir araya gelecek. Derbent Stadı’ndaki etkinlik saat 18.00’de başlayacak ve bu maç öncesinde geleceğin yıldız adayları, Derbent ekibinin futbolcuları da yakından tanıtılacak.

 

BAŞKAN KOCAMAN DA DESTEKLİYOR

Derbent Ortaokulu ile örnek projelere imza atmayı amaçlayan Büyükderbentspor Kulübü, okuldaki tüm öğrencilerin bir spor branşına yönlendirilmesi için okul kurmayları ile birlikte hareket edecek. Kartepe Belediye Başkanı Av. M.Mustafa Kocaman’ın da desteklediği projede amaç Kartepe ve Derbent’teki tüm çocukların hem ruhsal hem de fiziksel gelişimine katkı sunmak.

 

SPOR KOMPLEKSİ BURAYA İLAÇ OLUR!

Ancak bölgede spor salonu eksikliği de dikkat çeken bir diğer husus. Genç nüfus olarak hayli bereketli bir bölge olan Kartepe ve Derbent’te modern ve çok amaçlı bir spor salonunun yapılması için de el birliği ile çalışılacak. Bu büyük proje hayata geçtiği takdirde Kartepeli birçok çoğunun hayallerinin de meyveleri atılmış olacak.

 

Spor41

Güncelleme: 04 Haziran 2022 00:15
YORUMLAR
  • Toplam 1 yorum
Ali gören 15:38 - 04 Haziran 2022

Fatih enginim olduğu heryerde katkı vardır emek vardır başarı vardır...

0 Beğenmedim
YETKİNCAN GIDA
X