
Çifte kupa istiyoruz!
İş insanı Yavuz Bodur’un sahibi olduğu Sektör Kimya’nın ana sponsor olduğu Kocaeli Masterler, Antalya’daki masterler organizasyonunda +40 yaş kategorisinde yarı finale kaldı.
50 YAŞ KATEGORİSİNDE ŞAMPİYON OLDULAR
Antalya Sueno Otel’de düzenlenen 15. Uluslararası Masterler Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden Sektör Kimya Kocaeli Masterler, +50 kategorisinde Türkiye’nin en büyüğü oldu. Aynı takımı 40 yaş grubu ise yarı finale kaldı. Çok zorlu rakipleri geçen temsilcimiz yarın (Pazartesi) sabah yarı final maçına çıkacak.
ÇOK GÜÇLÜ TAKIMLAR ARASINDA
Fanatic Tour tarafından düzenlenen organzasyonda Antalya’daki ilk maçını güçlü Bursa ile oynayan temsilcimiz rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Kocaeli Master ikinci maçta kentlisi Başiskele Karşıyaka 41 Masterler’i 2-0 mağlup etti. Üçüncü maçta Antalya Masterler’i 7-1 deviren ekibimiz son 16 turunda Burdur ekibini 4-0 mağlup etti.
ENGİN ÖZTONGA VE SÜPER MARIO’NUN TAKIMI
Sektör Kimya Kocaeli Masterler çeyrek finalde Romanya Masterler 3-1 yendi ve yarı finalde Sarıyer NKS Kablo Masterler ile eşleşti. İstanbul ekibinde Kocaelispor’un eski futbolcusu Engin Öztonga ve Gebzespor’un eski futbolcularından Yaşar Aydın da (Süper Mario) forma giyiyor. Karşılaşma yarın (Pazartesi) saat 10.30’da başlayacak ve kazanan takım adını finale yazdıracak.