Deniz Ateş Bitnel emeği geçenleri unutmadı
08 Eylül 2025 17:49

Deniz Ateş Bitnel emeği geçenleri unutmadı

Kısa bir süre önce hayatını kaybeden başarılı futbolcu Yusuf Mahir Bulut anısına düzenlenen turnuvanın özel konuğu olan FIFA Kokartlı Eski Hakem Deniz Ateş Bitnel’den teşekkür açıklaması geldi.

 

DARICA BELEDİYESİ DESTEKLEDİ

Bitnel açıklamasında “Bu yaş kategorisinde eğitime aç çocukların olduğu bir turnuva. Finale kalan takımlar 6 maç birden çıkardı. Merhum Yusuf Mahir Bulut adına düzenlenen bu turnuvaya destek veren Darıca Belediyesi’ne ve sponsor olan tüm firmalarımıza teşekkürler” dedi. Deniz Ateş Bitnel ayrıca iş insanı dostu Yalçın Demirli'yi işyerinde ziyaret etti.

 

FORMA HEDİYESİ

Bitnel işyeri ziyaretinde spora olan desteklerinden dolayı Demirli'ye özel yaptırdığı 53 numaralı formayı hediye ederken, Eren&Gebze Çiçek Sarayı&Melisa çiçekçilik sahibi iş insanı Yalçın Demirli 'de Bitnel'e, yöneteceği final müsabakasına ismi verilen rahmetli Yusuf Mahir Bulut 'un isminin ve fotoğrafının olduğu hakem forması hediye etti.

Güncelleme: 08 Eylül 2025 17:50
BENZER HABERLER
YETKİNCAN GIDA
X