Futbolda tersine dünya!
05 Şubat 2023 01:07

Futbolda tersine dünya!

Eşmespor ile Karatepespor maçını tribünden izleyen bir taraftar “Futbolcular… Biz burada iç içeyiz, bir şey olmuyor, size ne oluyor. Uslu durun” diyerek futbolculara tepki gösterdi.

 

AĞRA MAÇ ÖNCESİ SOYUNMA ODASINA İNDİ

Kocaeli 1. Amatör Play-Off final maçında Eşmespor ile Karatepespor, Avni Kalkavan Stadı’nda karşılaştı. Zorlu geçen maçı Eşmespor Seyfettin’in golüyle 1-0 kazanarak adını Süper Amatör Lig’e yazdırdı. Centilmenliğin hakim olduğu maç öncesinde Kartepe Kulüpler Birliği Başkanı Mevlüt Ağra iki kulübün soyunma odasına giderek “Sizler Kartepe’nin iki güzide kulübü olarak bugün buralara kaldınız. Bizim için ikiniz de şampiyonsunuz. Sizler bir birinizin kardeşisiniz. Maçı da bu şekilde oynayacağınızdan hiç kuşkum yok” dedi.

 

TARİHE GEÇEN ANLAR

Seremoni esnasında takım kaptanlarına ve hakemlere Kartepe Gençlik Spor İl Müdürü Erol Arutan ve Kartepe Kulüpler Birliği Başkanı Mevlüt Ağra tarafından çiçek takdim edildi. Maç düşünüldüğü gibi centilmence geçerken iki takım taraftarı da maçı iç içe izledi. Emniyet mensuplarının en rahat maçında özlenen bu tablo alkışlanırken, saha içinde yaşanan bir pozisyonda futbolcular arasında yaşanan gerilim yaşandı. Bu anlarda tribünden bir taraftar “Futbolcular… Biz burada iç içeyiz, bir şey olmuyor, size ne oluyor. Uslu durun” diyerek futbolculara tepki gösterdi. Tarihe geçen bu anlar takdir topladı.

 

Spor41

Güncelleme: 05 Şubat 2023 01:09
X