Gebze Birlik zoru başardı Derince’nin bileğini büktü “0-1”
30 Ekim 2024 21:28

Gebze Birlik zoru başardı Derince’nin bileğini büktü “0-1”

Süper Amatör Lig A Grubu’nda bu akşam müthiş bir maç oynandı. Zirve iddiası olan iki takımın mücadelesinde Gebze Birlik, Derincespor’u deplasmanda 1-0 mağlup etti.

 

HAKAN DOĞAN PENALTI KAÇIRDI

Derince Stadı’nda oynanan maç büyük bir heyecan içinde geçti. Maçın 45. dakikasında Derincespor penaltı kazandı ve topun gerisine geçen Hakan Doğan kullandığı penaltıda kaleciyi geçemedi. İlk yarı 0-0 sona erdi. İkinci yarıya hızlı başlayan konuk ekip Gebze Birlik Emre Alan’ın 49. dakikadaki golü ile öne geçti. Derince beraberlik için elinden geleni yapsa da gol bulamadı ve maçı kaybederek bu sezon ilk yenilgisini aldı.

 

EMRE GÜREN BEDAVADAN KIRMIZI KART GÖRDÜ

Bu maçın 67. dakikasında ilginç bir an yaşandı. Derince’de savunma oyuncusu Emre Güren kırmızı kart gördü ancak pozisyonda faul başka bir arkadaşı tarafından yapıldı. Derince ekibinin bu karta itiraz etmesi bekleniyor. Böylece Derincespor 7. maç sonunda 18 puanda kaldı, bir maçı eksik Gebze Birlik ise puanını 16’ya çıkardı. Derincespor pazar gününü bay geçecek, Gebze ekibi ise Başiskele Belediyespor’u konuk edecek.

Güncelleme: 30 Ekim 2024 21:29
YORUMLAR
  • Toplam 1 yorum
Derince 21:46 - 30 Ekim 2024

Gebzebirlik sporu galibiyetten dolayı tebrik ederim. Bir Derince'li olarak Derince in çocuğu olan ve Gebzebirlik takımında futbol oynayan Ömer Faruk isimli futbolcuyu seyretmek için bir çok futbol sever stattaki yerimizi aldık ama ne yazık ki hocası onu oyuna almayarak biz Derincelilere kötülük yaptı.

2 Beğenmedim
X