İbrahim Eybek o ajanstan şikayetçi olacak
01 Ocak 2021 02:02

İbrahim Eybek o ajanstan şikayetçi olacak

Kocaelispor’un fanatik taraftarlarından, aynı zamanda Çubuklu Balaspor’un sembol isimlerinden İbrahim Eybek, İzmit’teki bir kast ajansından şikayetçi olacağını ifade etti.

 

KAYIT PARASI ALDILAR, PARAMI VERMEDİLER

TRT’de yayınlanan Payitaht Abdülhamit dizinde zaman zaman rol bulan İbrahim Eybek, hak edişlerini alamadığını ifade etti ve ajanstan şikayetçi olacağını belirterek şu şekilde konuştu: Nisa Ajans’a başvurumu yaptım TRT’deki Payitaht dizisinde figüran olarak rol aldım. Oradaki kişiler benden ilk başlarda kayıt için para aldılar ve adam istediler. Ben de onlara 5 kişi getirdim ve o getirdiğim kişilerden de aynı şekilde para aldılar. İki tanesi hala benim gibi paralarını alamadı.

 

KÜÇÜK DURUMA DÜŞTÜM

Dahası benim ablam ve yeğenim de aynı filmde oynuyor. Bu kişileri de ben getirdim ve onlara da mahcup oldum. Önceki gün sabah saatlerinde sete gittim. Beni içeri almadılar. Oradan büroya gittim, kapıyı da açmadılar. Paramı alamadığım için zaten mağdurum beni asıl üzen konu ailem ve arkadaşlarım içinde de kötü duruma düşmemdi. Yaşadığım mağduriyetten ötürü cumhuriyet başsavcılığına gidip bu kişiler hakkında şikayetçi olacağım. Bana yapılanları başka kimseye yapmasınlar.

 

Güncelleme: 01 Ocak 2021 02:35
BENZER HABERLER
X