İhsaniyespor’dan Çakır’a ziyaret
Gölcük’te yer alan ve Türkiye Kadınlar Voleybol 2 Ligi’nde mücadele eden İhsaniyespor Kadın Voleybol takımı destek bulabilmek ve kendilerini tanıtabilmek için ziyaretler gerçekleştiriyor. Takım, Kulüp Başkanı Serkan Başoğlu ve yönetici Zafer Kanpara ile birlikte Gölcük MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır’a ziyaret gerçekleştirdi.
İHSANİYE VE GÖLCÜK’Ü BAŞARI İLE TEMSİL EDİYORUZ
MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır 2 Lig’de mücadele eden İhsaniyespor Kadın Voleybol ağırladı. Siyah Beyazlılarda Kulüp Başkanı Serkan Başoğlu kendilerini ağırlayan Çakır’a teşekkür etti ve “Takımımız 5 yıldır ilçemizi en iyi şekilde temsil ediyor. Şu anda da çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Kısmı bir bütçe ile İhsaniye’mizi ve Gölcük’ümüzü temsil ediyoruz” dedi.

ÇAKIR: TRİBÜNDEKİ YERİMİZİ ALACAĞIZ
MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır ise “Öncelikle sizleri kutluyorum. Böylesine güzel bir kadın voleybol takımı kurduğunuzdan memnunuz. Siyasiler olarak her zaman destek vermeye hazırız. Maçlarınıza MHP İl Başkanımızı da davet ederek sizlere tribünde de katkı sunacağız. Nazik ziyaretlerinizden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.