Koca bir devir sona erdi… Vedat Karabulut veda etti
İlimizin cefakar kulüp başkanlarından Vedat Karabulut, Şirinköyspor’da başkanlık görevinden ayrıldı.
$ Dolar 43,7341 %0,21
€ Euro 51,9182 %-0,03
£ Sterlin 59,6611 %0,11
Altın $5.014,82 %2,01
Gümüş 109,63 %4,46
ÇOK İYİ OLDU
Geçtiğimiz hafta Tuzla Orhanlı karşısında şanssız bir yenilgi alan Karamürselspor, Darıca Gençlerbirliği’ne zor anlar yaşatan Cumayeri’ni konuk etti. Karamürsel’deki maça mutlak 3 puan parolası ile başlayan ekibimiz mücadeleyi 64. dakikada yeni transfer Hasan Kaşıkara’nın golü ile 1-0 mağlup etti bu sezonki ilk galibiyetini elde etti.
GÜNÜN EN ETKİLİ İSMİ
Karşılıklı ataklarla başlayan maçın 44. dakikasında Muhammed Mustafa Akşar'ın soldan ceza sahasının üstüne girip çektiği şutta top kaleci Okan’da kaldı. 51’de Emre Azim'in ceza sahasının içinden çektiği şutta top kale direğinin üstünden dışarıya çıktı. 53’te Hasan Kaşıkara'nın ceza sahasının dışından çektiği şutta top bu kez kale direğinin yanından dışarı çıktı.
SIRADAKİ RAKİP HENDEK
Karamürselspor’un aradığı, beklediği, hak ettiği gol 63’te geldi. Günün başarılı isimlerinden Hasan Kaşıkara ceza sahası içinde yakaladığı topu kalecinin sağından topu filelere gönderdi. “1-0” Kalan sürede oyunun kontrolünü bırakmayan Karamürselspor mücadeleyi tek golle kazandı ve yeni sezonun ilk galibiyetini elde etti. Maçın ardından büyük bir sevinç yaşayan temsilcimiz haftaya Hendekspor ile deplasmanda zorlu bir maça çıkacak.