Kartepe Masterler şampiyonluk maçına çıkıyor
22 Mayıs 2022 12:47

Kartepe Masterler şampiyonluk maçına çıkıyor

Bu yıl 12.’si düzenlenen ve Covid’ten ötürü vefat eden Antalya Masterler futbolcusu Bülent Üstüner adına düzenlenen Türkiye Masterler Şampiyonası’nda mücadele eden Kartepe Masterler büyük bir başarı ortaya koydu ve finale kaldı.

 

HAKAN ONKUR DÜZENLİYOR

Antalya Kremlin Palas Otel'in sahalarında gerçekleşen organizasyonun çeyrek finalinde ilimizden Gölcük Kanyon Masterler’i geçen, yarı finalde de Denizli Masterler karşısında normal süresi 0-0 sona eren mücadeleyi penaltılar sonucu 4-1 kazanan ekibimiz şampiyonluk maçına çıkmaya hak kazandı. Kartepe ekibi İstanbul Büyükçekmece Masterler’i mağlup ederse Türkiye’nin en prestijli organizasyonlarından, Fanatic Tour Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Onkur’un organize ettiği dev organizasyonun şampiyonluğunu elde edecek.

 

SON 8’DE 3 KOCAELİ TAKIMI

Bu turnuvada yer alan ve daha önce 2 Türkiye şampiyonluğu bulunan Kocaeli Masterler takımı ise çeyrek finale yükselmiş ancak Gaziantep ekibine penaltılar sonucu elenerek son 4’e kalma şansını kaçırmıştı. Bu sezon da Türkiye Masterler şampiyonasında adeta tulum çıkaran Kocaeli takımları 3 takımı Kocaeli, Gölcük ve Kartepe takımları ile son 8’e kalarak her zamanki gibi başarılı oldu.

 

Spor41 - Özel

Güncelleme: 22 Mayıs 2022 12:52
YETKİNCAN GIDA
X