Nene Hatun Stadı bitti bitiyor!
17 Mayıs 2022 14:00

Nene Hatun Stadı bitti bitiyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, baştan aşağı yenilediği Nene Hatun Amatör Spor Kompleksi’nde son rötuşları yapıyor

 

DARICA İÇİN BÜYÜK HİZMET

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Darıca’ya yeniden kazandıracağı Nene Hatun Amatör Spor Kompleksi’nde son aşamaya geldi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Darıca Belediyesi ile birlikte çalışmalarını yürüten Büyükşehir, bu bağlamda Nene Hatun Amatör Spor Kompleksi’ne60×90 ve de 45×90 ebatlarında iki saha inşa etmiş ve sahaların zeminini suni çimle kaplayarakFİFA standartlarına uygun hale getirmişti.

 

 

SPOR ALETLERİ MONTE EDİLDİ

Büyükşehir, iki sahaya dijital skorbord taktı. Sahanın iç duvarlarını da boyayan ekipler, batı tribünün hemen yanına ise sağlıklı yaşam için spor aletleri monte etti. Proje kapsamında daha önce gece maçlarının oynanabilmesi için dikilen 6 adet aydınlatma direklerinin projektör montajının imalatlarını tamamlayan ekipler, daha önce de teknik binanın elektrik tesisatının altyapısını ve top tutucu ağ sisteminin çelik konstrüksiyonu gibi pek çok imalatı bitirmişti.

 

 

İDARİ BİNA BİTTİ

Son olarak batı tribünün hemen yanına bay ve bayan tuvalet inşa edecek olan Büyükşehir ekipleri, yapacağı son rötuşlardan sonra sahayı tam anlamıyla hazır hale getirecek. Soyunma odalarının da yer aldığı idari binanın yapımı ise Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından tamamlandı.

 

 

Güncelleme: 17 Mayıs 2022 14:06
YETKİNCAN GIDA
X