
Şahin Çavuşoğlu: Bu sezon oldu oldu… Olmadı!
Süper Amatör Lig takımlarından Şahin Çavuşoğlu, Nokta Gazetesi’ne özel açıklamalar yaptı. Başkan Çavuşoğlu “Bu sezon artık son… Yoruldum” dedi.
SEVMEZSEN YAPILACAK İŞ DEĞİL
Yıllardır ciddi maliyetlere katlanmasına rağmen Derincespor ile bir türlü beklenen şampiyonluğunu yaşayamayan Başkan Şahin Çavuşoğlu, Nokta Gazetesi’ne konuştu. Çavuşoğlu “Bu sezon artık son… Yoruldum” derken şu ifadelere yer verdi. Kocaeli amatörünü ne kadar sevdiğimi biliyorsunuz. Zaten bu iş de sevmezsen yapılacak, kovalanacak bir iş değil.
DARICA TÜRKELİ VE GEBZE BİRLİK’İ KUTLARIM
Malumunuz, çok fazla harcama yapıyoruz, iyi kadrolar kurmaya gayret ediyoruz ancak bir yerde tıkanıyoruz. Öncelikle kendimizi sorguluyoruz tabi. Geçen sezon genç ve diri bir kadro ile Play-Off’a kalmamıza rağmen zaman zaman hakem hataları zaman zaman da bizim hatalarımız nedeni ile BAL’a çıkamadık. Buradan da Darıca Türkeli ile Gebze Birlik takımlarını kutluyorum. Gebze Birlik yarışma hakkını Darıca Gençlerbirliği’ne bıraktı. Onların kararı, bu konuyu fazla yorumlamak istemiyorum.
ONUR TÜRK’E KOLAYLIKLAR DİLERİM
Açıkçası bu sezon takım kurmamakta kararlıydım. Ancak dostumuz, etrafımızdakiler, spor insanları beni ikna etti. Tolga Altınkaya hocamız ile devam edeceğiz. Kısa bir süre önce Onur Türk kardeşimizi aramıza kattık. Bize sportif direktörlük yapacaktı. Ancak kendisinin ayrıca asansör işleri var ve onun yoğunluğu ayrılığı da beraberinde getirdi. Kendisine de kolaylıklar diliyorum. Yeni bir sportif direktör ile görüşmelerimiz olacak. 1-2 güne bu konuyu da netleştireceğimize inanıyorum.
OLDU OLDU… OLMADI…
Gerçekçi olacağım… Bu sezon artık son, çünkü yoruldum. Geçen sezonda olduğu gibi genç, koşan, ısıran, dinamik, göze hoş gelen bir kadroyla mücadele etmeyi düşünüyoruz. Derincespor olarak bazı şeylerin de farkındayız. Bildiğiniz gibi 2. Lig takımı herkesin gözü önünde Gebze’ye gitti. Haliyle Derince’den de mutlaka bir takımın üst liglerde olmasının gayreti içinde olacağız. Az önce de dediğim gibi… Kararlıyım… Bu sezon oldu oldu, olmadı, herkesin yolu açık olsun.