$ Dolar 48,7753 %0,10
€ Euro 56,0596 %-0,05
£ Sterlin 65,3829 %0,14
Altın $4.376,71 %0,82
Gümüş 104,01 %1,86
2. Amatör Ligi A Grubu’nda sezonun en flaş skorlarından birisi yaşandı. Grubun alt sıralarında bulunan İzmit Sanayispor, Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda 11 kişilik kadrosuyla çıktığı maçta, şampiyonluk mücadelesi veren ve liderlik şansını yakalayan Başiskele Belediyespor’u 2-1 mağlup etmeyi başardı.
Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda oynanan U-14 ligi maçlarında iki karşılaşma oynandı. İzmit Kalespor sahaya 7 kişi ile çıkınca, İzmit Yahyakaptanspor hükmen galip ilan edildi. Maçın başlayabilmesi için bir takımın sahaya en az 9 kişi çıkması gerekiyor.
Gültepespor’da başkanlık görevini yürüten Hüseyin Mutlu, yarıda kalan Körfez Esenspor maçının ardından başkanlığı bıraktığını belirtti.
İlimizin genç ve başarılı hakemlerinden Tolga Güldibi önemli bir davet aldı. Merkez Hakem Kurulu tarafından Video Yardımcı Hakem (VAR) eğitimine çağrılan Güldibi, kariyeri adına da önemli bir adım atmaya hazırlanıyor.
U-14 Ligi’nde 3. hafta maçları yarın (Pazar) 12 statta oynanacak.
Önceki hafta sona eren sezonun ilk yarısının ardından ikinci yarıya cuma günü başlayan 1. Amatör Lig’in iki grubu daha yarın (Pazar) ikinci yarıya “Merhaba” diyecek. A ve C gruplarında toplam 9 maç var.
Kocaeli Bayan Futbol Kulübü, yarın (Pazar) Ankara Fomget’e konuk oluyor. Maç 15.00’te başlayacak ve Sincan Fatih Sinan Stadı’nda oynanacak
İlimizin başarılı spor muhabirlerinden Umut Karagöz, hayatını Yasemin Hanım ile birleştirdi. Genç çifti düğünlerinden akrabaları ve dostları yalnız bırakmadı.
1. Amatör Lig D Grubu’nda lider durumda bulunan Harbişspor ikinci yarıya da iyi başladı.
90’lı yıllarda ilimizi 3. Lig’de temsil eden Karamürselspor yarın 16 puanlı, zirve ortaklarından Çanakkale Bigaspor’u konuk edecek. 6 puan değerindeki maçı kazanmak isteyen Sarı Lacivertliler zirveye göz kırpacak. Oynadığı 8 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgiyle 13 puana sahip olan Mürsel 5.sırada yer alıyor. Grupta yenilgisi bulunmayan tek takım olan Biga ise 8 maçta 4 galibiyet, 4 de beraberlik elde etti.
Bölgesel Amatör Lig 10. Grup’ta ilimizi temsil eden üç takım da yarın (Pazar) sahaya çıkıyor. İlimtepe Kullar 1975, İstanbul Atlasspor’a konuk olacak. Krizdeki Gebzespor, Beşyüzevler ile deplasmanda karşılaşacak, Çayırovaspor ise Yalova Kadıköyspor’u ağırlayacak. Tüm maçlar saat 14.00’te başlayacak.
İlimizin başarılı stoperleri arasında yer alan ve bu sezon 1. Amatör Lig B Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Mertspor’da forma giyen Faruk İşbilen ile değerli eşi Cansu Hanım’ım kız bebekleri dünyaya geldi.
1. Amatör Lig B Grubu’nun iddialı takımlarından Mertspor yemekte bir araya geldi. Yönetim kurulu, teknik ekip ve futbolcular Nusretiye maçı öncesi moral buldu.
1. Amatör Lig takımlarından Taşköprü Birlikspor’da forma giyen genç kaleci Kerem Arslan’ın geçirdiği kalp krizi sonrası çok korkutmuştu.
Türkiye Kadınlar Futbol 1. Ligi’ndeki temsilcimiz Kocaeli Bayan Futbol Kulübü sezonun 4. maçını Pazar günü Fomgetspor ile oynayacak.
İlimizin başarılı spor muhabirlerinden Umut Karagöz, hayatını Yasemin Hanım ile birleştiriyor.
U-16 Ligi’nde ikinci yarılar bu akşam devam ediyor. Cuma mesaisinde 6 statta toplam 6 maç oynanacak ve tüm maçlar saat 19.15’te başlayacak.
1. Amatör Lig C Grubu’nda mücadele eden Dilovası Belediye Spor Kulübü’nden son derece örnek davranış geldi. Dilovası temsilcisi C Grubu’nda yer alan kulüplerin başkanlarını, yöneticilerini ve sporcularını kahvaltıda konuk etti.
Türkiye Kadınlar 1. Ligi’ndeki temsilcimiz Kocaeli Bayan Futbol Kulübü’nün 3 yıldızı U-17 Milli Takım kadrosuna davet edildi.
Futbol İl Temsilciliği’nden yapılan açıklamada 30 Kasım’da başlayacak olan 1.Küme U-19 ligine katılmak veya çekilmek isteyen takımların 15 Kasım Cuma günü mesai bitimine kadar Futbol İl Temsilciliği’ne dilekçe ile başvurmaları gerekiyor.
İlimizin köklü camialarından, kısa bir süre önce 40. yılını geride bırakan Çenesuyu Plajyolu’nda Bünyamin Akman başkanlığındaki yeni yönetimin görev dağılımı belli oldu. Son yapılan toplantının ardından görev dağılımı şu şekilde oluştu.
Bu sezon Samsun Süper Amatör Havza Belediyespor’u çalıştıran ilimizin deneyimli teknik adamlarından Ufuk Öğütveren, şampiyonluk adayı rakibi Hacınabispor ile 1-1 berabere kaldıklarını, 1 puandan ziyade maç içinde çıkan olaylar nedeni ile gördükleri kırmızı kartların kendisini üzdüğünü ifade etti.
Geçtiğimiz dönemlerde de adı sıkça Gebzespor ile anılan, Gebze Tavşanlı Mahalle Muhtarı, Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Sadık Güvenç’in Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile Gebzespor’un durumu hakkında uzunca bir görüşme yaptığı öğrenildi.
TFFHGD Kocaeli Şubesi sezon açılışında yazlık malzeme ve ısınma malzemeleri dağıtmıştı. Dernek, havaların soğuması ile birlikte tüm hakemlere kışlık üst malzeme dağıttı. Dernek Başkanı Avukat Özhan Kurt yaptığı açıklamada “Dernek yönetimi olarak hakemlerimiz arasında hiçbir zaman ayrımcılık yapmadık ve hep bütünleştirici olmaya çalıştık.
İlimtepe Kullarspor’da Altyapı Koordinatörlüğü yapan Abdullah Çelikyılmaz kısa bir süre önce görevden istifa ettiğini açıklamıştı. Ancak yönetim kurulu Çelikyılmaz’ın istifasını kabul etmedi ve yola devam edeceklerini belirtti.
Kocaeli’nin alt yapısı ile parlayan kulüplerinden 41 FK U-15 sporcuları, Lösemi Haftası ve lösemiye farkındalık yaratmak için 41 FK U-14 takımının maçını maske ile izledi.
U-12 Futbol Ligi’nde ikinci yarı başladı. Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda 8 maçta toplam 36 gol atıldı
Sarı Lacivertliler 2 yenilginin ardından Edirne'de kazanmasını bildi.
Bölgesel Amatör Lig 10. Grup 8. maçına çıkan İlimtepe Kullar 1975, Yalovaspor’a 2-1 mağlup olurken maddi hasara da uğratıldı. Yalova taraftarı Kullar Stadı’na ciddi zarar vererek Kullar’dan ayrıldılar. Kullarspor hem alınan yenilgiye hem de bin bir güçlükle, kendi kaynakları ile yaptıkları tesislerin harap olmasına üzüldü.
Süper Amatör Lig A Grubu’nun son maçında İhsaniyespor ile Diliskelesi, Gölcük Kavaklı Stadı’nda karşı karşıya geldi. Büyük bir çekişme içerisinde geçen maçı Diliskelesi 2-1 kazandı ve puanı 18’e çıkararak devre arasına Arslanbey Gençlerbirliği’nin 2 puan önünde namağlup lider girdi. Diliskelesi’nin gollerini genç futbolcu İbrahim ile Onur Köse attı.
Süper Amatör Futbol Ligi’nde sezonun ilk yarısı bu akşam oynanacak İhsaniye-Diliskelesi maçıyla tamamlanacak. A Grubu’na ait maçta Diliskelesi akşam kazanırsa zirveye çıkacak, aksi halde Arslanbey Gençlerbirliği devre arasına lider girecek. B Grubu’nda ise müthiş bir maç oynandı. Lider Yuvacıkspor, takipçi Değirmendere ile deplasmanda 1-1 berabere kalırken, tatile 2 puan farkla zirvede girdi.
Süper Amatör Lig A Grubu’nda Köseköy Ateşspor deplasmanda lider Arslanbey Gençlerbirliği’ni 3-0 mağlup etti ve zirveyi yaktı.
Türkiye Kadınlar Futbol 1. Ligi’ndeki temsilcimiz Kocaeli Bayan Futbol Kulübü, Milli maç arasında geçen yılın şampiyonu Beşiktaş ile hazırlık yaptı.
Bu sezon Yavuzspor’un başarısı için ter döken ilimizin başarılı futbolcularından Ferdi Gülaslan, muhasebeci Serpil Hanım ile dünya evine girdi.
Bölgesel Amatör Lig 10. Grup takımlarından İlimtepe Kullarspor’da iki futbolcu süresiz kadro dışı bırakıldı.
Gebzespor’da isyan bayrağı çekildi. Parasal sıkıntıların baş gösterdiği Mor Beyazlılarda, kimi futbolcuların bavullarını toplayarak şehri terk etmeleri şok etkisi yarattı. Yönetimin mali vecibelerini yerine getirmemesini gerekçe göstererek geçen hafta hiçbir antrenmana çıkmayan futbolcular, Sultangazispor karşısında 4-1’lik farklı yenilgiye engel olamadı.
İlimizin genç teknik adamlarından Kürşat Kumaş, sportif etkinliklerin bayramlarla birlikte faaliyete geçmesinin çocuklar üzerinde çok olumlu bir etki yarattığını belirtti.
Bir dönem ilimizde birçok takımda futbol oynayan, Kocaeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümü mezunu olan Ahmet Kars, menajerlik kursu açıyor.
Derince Yenikent Spor Kulübü iki ayrı takımla katıldığı Küçük Kızlar Voleybol İl Birinciliği maçlarına galibiyet ile başladı. Yenikent A, 23 Nisan A’yı, Yenikentspor ise Kocaeli Gençlik A’yi 3-1 mağlup etti. Kulübün vefakar ve cefakar antrenörü İsmail Arman “Sezonun ilk maçlarına çıktık ve sezona galibiyetle başladık. Bizi desteklemeye gelen veli ve sporcularımıza teşekkür ederiz.
1. Amatör Lig A Grubu’nda ilk yarı sona erdi. Derincespor, Başiskele Belediye ve Mustafapaşa takımları arasındaki kıyasıya rekabet dikkat çekti. Hafta içi mesaisinde bu 3 takım da sahadan 3 puanla ayrıldı.
Türkiye Kadınlar Futbol 1. Ligi’nde ilimizi temsil eden, gururumuz Kocaeli Bayan Futbol Kulübü, Milli maç haftası nedeni ile hafta sonunu hazırlık maçı yaparak geçecek ve rakibi geçen sezonun Kadınlar 1. Ligi şampiyonu Beşiktaş olacak.
Bölgesel Amatör Lig’de ilimizi temsil eden İlimtepe Kullar 1975 Futbol Kulübü, alt yapı takımlarıyla da zaferden zafere koşuyor.