$ Dolar 45,1780 %0,01
€ Euro 52,9973 %0,09
£ Sterlin 61,4169 %0,04
Altın $4.605,39 %-0,18
Gümüş 109,48 %0,04
Geride bıraktığımız sezon Bölgesel Amatör Lig takımlarından Doğantepespor’da forma giyen orta saha oyuncusu Orhan Şenmemiş, stoperler Emirhan Önder ve Volkan Kesim ile forvet Recep Serkan Çetintaş bu kez rakip oldu.
8. Esnaflar Futbol Turnuvası’nda Pasifik Gemi ve Yat Acenteliği ile İzmit Genclerbirliği, Derince Suni Çim Stadı’nda karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan, iki kırmızı kartın çıktığı gergin maçı Pasifik Gemi ve Yat Acenteliği 3-2 kazanarak finalde Eminoğlu Gümrük Müşavirliği’nin rakibi oldu.
8. Esnaflar Futbol Turnuvası’nın iki kuvvetli takımı Eminoğlu Gümrük Müşavirliği ile Perde Dünyası karşı karşıya geldi. Eminoğlu, Bertuğ’un yıldızlaştığı maçı 6-2 kazandı ve finale kaldı.
Körfez'in gururu oldular
İlimizin süper yeteneği Yusuf Çolakoğlu geride bıraktığımız sezon Gebzespor’da çok iyi bir sezon geçirmişti. Bitmek bilmeyen enerjisi ile sahada basmadık yer bırakmayan Yusuf, ödülünü profesyonel sözleşmeye imza atarak aldı.
Kocaeli’nin gururu olan ve üst üste 5 yıldır Türkiye Özel Sporcular Federasyonu Futbol Ligi şampiyonu olan Kocaeli Yaşam Koçluğu Olimpiyat Spor Kulübü’nün futbolcularından Yalçın Kavraz, Bursa Mehmet Torun Özel Sporcular futbol takımıyla oynanan maçta çapraz bağlarını kopardı.
7. Altın Kiraz Futbol Turnuvası’nda çeyrek final eşleşmeleri belli oldu. Bir birinden kuvvetli takımların mücadelesinde yarı finale kimlerin kalacağı merak konusuydu. Dün akşamki maçlarda Vizyon İnşaat, Hacı Bektaş Veli Cem Evi'ni 3-0, Dergah Ocakbaşı da Kontrat İnşaat'ı 7-3 mağlup etmesini bildi.
İlimizin deneyimli teknik adamlarından, Körfez Belediyesi Spor Akademisi Futbol Koordinatörü Erdoğan Koç kısa bir süre önce boyun fıtığı ameliyatı geçirmişti. Gebze Özel Yüzyıl Hastanesi’nde ameliyat olan Koç’un operasyonunu ülkenin ünlü cerrahlarından Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Mustafa Sezer yaptı.
8. Esnaflar Futbol Turnuvası’nda yarı final eşleşmeleri belirlendi. Perde Dünyası ile Eminoğlu Gümrük, Pasifik Gemi Yat Acenteliği ile İzmit Gençlerbirliği eşleşti. İki müthiş maç da bu akşam Derince Stadı’nda oynanacak.
Yaklaşık 3 aydır Sopalı Derince Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde yatan ancak tedaviye yanıt vermeyen kaleci antrenörü Ahmet Alkaya hayatını kaybetmişti. Duayen kaleci hocası son yolcuğuna gözyaşları arasında uğurlandı.
Ümit Kayıhan’ı kaybettik
2. Küme U-19 Play-Off final maçında Nusretiyespor ile Çayırova Fatihspor takımları Derince Stadı’nda karşılaştı. Denk güçlerin mücadelesini 90. dakikada Burak’ın golü ile kazanan Nusretiye 1. Küme U-19’a adını yazdırdı.
Kocaeli U-13 Ligi A Grubu’nda Belediye Derincespor ile Şirintepespor, Derince Stadı’nda karşılaştı. Mücadeleyi 11-0 kazanan Derince ekibi puanını 37’ye çıkardı ve bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.
Kullarspor, Ankara’da katıldığı özel turnuvada fırtına gibi esti ve Altın Kupa ile İzmit’e döndü.
İlimiz profesyonel ve amatör liglerinde forma giyen futbolcuların bir araya geldiği Esnaflar Futbol Turnuvası’nın 8.’sinde büyük bir heyecan ve çekişme yaşanıyor.
İlimizin başarılı sol bekleri arasında yer alan ve geride bıraktığımız sezonu Derincespor’da geçiren Abdülkadir Kaba, Bölgesel Amatör Lig takımlarından Kütahyaspor ile anlaştı.
2. Küme U-19 Play-Off final maçında Gölcük Asarköyspor ile Körfez temsilcisi Kirazlıyalı takımları Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda karşılaştı. 3 kırmızı kartın çıktığı, zaman zaman gerilimli anların yaşandığı mücadeleyi Kirazlıyalı 2-1 kazandı ve sevinen taraf oldu.
Cihan Özkul'un talebeleri
İlimizin en başarılı alt yapı takımlarından birisi olan İzmit Gençlerbirliği yıldız üretmeye devam ediyor.
Çok çekişmeli geçti
Ankara'da fırtına gibi estiler
Gençler şampiyon oldu
Kocaeli Gençspor U-13 takımı kazanmaya devam ediyor.
1453 Sahil Restoran'da
Kullarspor ile Galatasaray U-11 takımları Ankara’da zorlu bir maç oynadı. Maçta skordan ziyade iki takım arasındaki dostluk öne çıktı.
İlimizi 7-10 Temmuz tarihleri arasında Sakarya’da düzenlenecek olan U-17 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe maçlarında temsil edecek olan Kocaeli Güneşspor çalışmalarına Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda yaptığı antrenmanla tamamladı. Yarın (Çarşamba) saat 14.00'da kuralar çekilecek ve temsilcimiz kuraya göre yola çıkılacak.
U-11 Ligi’nde önceki gün 27 maç oynandı. Bu maçların 11’i Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’ndaydı. Sıcak havada oynanan karşılaşmalarda küçük futbolcular zaman zaman zorlanırken, mücadelelerinden ödün vermedi ve bir birinden güzel gollere imza attı.
İlimizin başarılı golcülerinden Fatih Güler bu sezon BAL takımlarından Belediye Derincespor forması ile 7 gol attı ve 7 de asist yaptı. Derince ekibi ile yollarını ayıran 1994 doğumlu futbolcu 2 sezon önce de formasını terlettiği İstanbul temsilcisi Modafen ile anlaştı.
İlimizin başarılı file bekçilerinden Sertan Saral bu sezon sonu itibari ile kaleci yetiştirmeye devam ediyor.
Anlaştı
8. esnaflar Futbol Turnuvası’nda eleme heyecan devam ediyor. Gruplarında ilk iki sırayı alan takımların eşleşmeleri belli olmaya başladı. İlk çeyrek final maçı Perde Dünyası ile Ergün Otomotiv arasında olacak.
Ankara Kızılcıhamam’da düzenlenen 2006-2007-2009 Elit Futbol Turnuvası’nda mücadele eden Kullarspor’un 2007 grubu turnuvanın parlayan yıldızı 4 maçını da kazanan Kırmızı Siyahlılar gelecek adına umut verdi.
Gebzespor'daydı
Süper Amatör Lig takımlarından Değirmenderespor’da transfer çalışmaları sürüyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tesis yapıyor ancak Karamürsel’i unutuyor. Karamürsel Stadı’nın zemini tehlike saçıyor. 13 yıldır aynı zeminde yılda yüzlerce maç oynanıyor. Durum berbat!
TALİPLERİ ÇOK
Geçen sezon Gebzespor’a yapılan seçmelerin ardından transfer olan sezon içinde ortaya koyduğu performans ile Menekşe’nin banko isimlerinden olan genç stoper Sırat Yeşilörnek yeni sezon öncesi Gebzespor ile anlaştı ve kariyerindeki ilk profesyonel sözleşmeye imza attı.
Yeni sezon öncesi değerlendirme
Artistik Buz Pateni Milli Takım Antrenörü Rana Göçmen 15 yıldan fazla bir süredir ilimiz buz sporlarına son derece önemli katkılar sağlıyor. Bir birinden yetenekli sporcuları kent sporuna armağan eden Göçmen sporcu yetiştirmeye ve geliştirmeye devam ediyor.
Kocaeli Bayan Futbol Kulübü ailesi büyümeye devam ediyor. Kulüpteki sporcu sayısı 200’e yaklaştı.
Yeni sezonda Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Değirmenderespor’da transfer çalışmaları başladı. Başkan Severcan Kara hedefi “BAL” olarak belirlerken anlaşılan futbolcularla görüşmeleri Genel Kaptan Hasan Ömer Bayrak yapıyor.