Tüm amatörler bu açıklamayı dikkate almalı
01 Ocak 2022 17:56

Tüm amatörler bu açıklamayı dikkate almalı

1. Amatör Lig B Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Hisareynspor’da genel kaptan Ahmet Özer farkındalık yaratacak bir konuya değindi. Amatör kulüplerin genel bir sorununu en net şekilde masaya yatıran özer futbol oyununun güzelleşmesi adına kulüp olarak her türlü katkıyı sağladıklarını ifade etti.

 

SEZON SONUNA KADAR SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ

Hisareynspor Genel Kaptanı Ahmet Özer gazetemize şu açıklamaları yaptı: Hisareynspor Kulübü olarak 1. Amatör Lig B Grubu’nda mücadele ettiğimiz sezonun ilk yarısını lider tamamladık. Hedefimiz bu performansımızı sezon sonuna kadar sürdürmek. Aykut Balta hocamıza, teknik ekibimize ve futbolcularımıza emeklerin ve formalarını en şekilde temsil ettikleri için teşekkür ediyorum.

 

BU İŞİ GÖNÜLLÜ YAPAN İNSANLARIZ

Adı üzerinde, bizler amatörüz... Bu işleri gönüllü olarak yapan insanlarız. Amacımız bölgemiz sporuna katkı ve gençlerimizi spora teşviktir. Hisareynspor Kulübü olarak futbolun daha güzel oynanmasını da sağlamak istiyoruz. Yetenek, güç, tempo ve oyun aklı bu işin olmazsa olmazları. Ancak futbol oynamamız için kullandığımız araç ve gereçlerin de kaliteli olmasına gayret ediyoruz.

 

AZ BUZ BİZ MALİYET DEĞİL

Bu bakımdan sezon başında, bugün Süper Lig maçlarında oynanan futbol toplarını kulübümüze temin ettik. Top deyip geçmeyin, Süper Lig toplarının sağlam iyi bir maliyeti var. Amaç, iki takımın da iyi bir topla futbol oynamasını sağlamak. Rakip kulüpler de bu nedenle bizlere teşekkür ediyor. Ancak bir konuda biraz sitemliyiz. Sezon başında 15 tane olan toplarımızın 5’i ne yazık ki geri gelmedi ve bu toplarımız deplasman maçlarımızda eksildi.

 

RAKİPLERİMİZ DE BİZİMLE AYNI DÜŞÜNCEDE

O takım, bu takım demiyorum. Ancak dış sahadaki maçlarda tribünün dışına çıkan toplar geri gelmedi. Takip ettirmeye çalıştık ama nafile. Belki bana “Bir top için laf ediyor” diye söyleyebilirler. Bu hiç önemli değil. Sadece ben değil, amatörde onlarca, yüzlerce kulüp başkanı ve yönetici dişinden tırnağından artırarak bir şeyleri canlandırmaya gayret ediyor. Bizler de Hisareyn bölgesini, Gölcük’ü temsil ederken maddi manevi yıpranmalar yaşıyoruz. Bu gibi konularda rakiplerimizin de bizlerle aynı düşüncede olduğunu çok iyi bildiğimiz için bir birimize destek olunması gerektiğinin altını çizmek istiyorum.

 

Spor41

 

Güncelleme: 01 Ocak 2022 18:00
BENZER HABERLER
X