Turgutspor bir kez daha zirveye kondu! “1-0”
Süper Amatör Lig B Grubu’nda şampiyonluk adayı iki takımın mücadelesinde Turgutspor sahasında Derincespor’u 1-0 mağlup etti ve liderliğe yükseldi.
HARUN EREN İLE İLK MAÇ
Avni Kalkavan Stadı’nda soğuk bir havada oynanan maçın skoru çok merak ediliyor. İlk 3 için 6 takımın çaba sarf ettiği ligde 6 puanlık maçı Turgutspor kazandı. Gökhan Top’un ayrılmasının ardından anlaşma sağlanan Harun Eren ile ilk maçına çıkan İzmit temsilcisi, Değirmendere’nin Eşme’ye evinde yenilmesi sonrası 27 puanla liderlik koltuğuna oturdu. Derince ise haftayı 21 puanla 4. sırada tamamladı. Turgutspor’a 3 puanı getiren golü 15. dakikada Emre Yılmaz attı.
HAFTAYA DERİNCE’DE MÜTHİŞ BİR MAÇ VAR
Günün diğer maçlarında Eşmespor deplasmanda Değirmendere’yi 90+7’de Arda Güler’in golü ile 2-1 yendi ve Değirmendere liderlik koltuğunu bıraktı. Kandıra, Alperen ve Birbey ile Doğantepe karşısında kazanarak ikinci sıraya yükseldi. Hisareyn, Bağdat’ı farklı mağlup ederken nefes kesen maçta Maşukiye ile Arslanbey Organize 3-3 berabere kaldı. Önümüzdeki hafta maçları 3 Ocak’ta oynanacak ve Derince ile Kandıra Gençlerbirliği, Derince’de karşılaşacak.
SÜPER AMATÖR LİG B GRUBU PUAN DURUMU
- Turgutspor: 27
- Kandıra GB: 25
- Değirmendere: 25
- Derincespor: 21
- Hisareynspor: 20
- Maşukiyespor: 15
- Arslanbey Organize: 13
- Eşmespor: 12
- Doğantepespor: 4
- Bağdatspor: 3
BU HAFTANIN SKORLARI
Turgutspor – Derincespor: 1-0
Kandıra GB – Doğantepespor: 2-0
Hisareynspor – Bağdatspor: 5-2
Maşukiyespor - Arslanbey Organize: 3-3
Değirmendere - Eşmespor: 1-2
ÖNÜMÜZDEKİ HAFTANIN MAÇLARI – 3 OCAK
Değirmendere - Arslanbey Organize
Bağdatspor – Turgutspor
Derincespor – Kandıra GB
Eşmespor – Hisareynspor
Doğantepespor - Maşukiye