Adam gibi geldi adam gibi gitti
19 Ekim 2018 09:59

Adam gibi geldi adam gibi gitti

Darıca Gençlerbirliği ile sezon öncesi Sportif Direktör olarak anlaşan ancak kulübün şirketleşmesinin ardından yeni sahiplerinin kendi ekibini getirmesi ile yolların ayrıldığı İlter Kasap, Darıca ekibine bundan sonraki maçlarında başarı diledi.

 

10 MİLYON CİVARINDA

Kasap gazetemize şu açıklamaları yaptı: Malum seçim süreci… Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın önü şu an için açık değil. Burada bir bütçe var ve onu yönetmek zorundasınız. Haliyle kulüp şirketleşti ve Elazığlı yeni sahiplerine satıldı. Takımda geçen sezondan gelen büyük miktarda borç vardı. Maç başları duruyordu, bu yıldan da alacaklılar var. Toplam 10 milyon lira civarında bir rakamdan bahsediyorum. Kasada öyle bir para şu an yok.

 

PROFESYONELLİKTE BUNLAR VAR

Genel olarak baktığımızda kesinlikle kötü top oynamadık. Son oynadığımız Zonguldak maçı mesela… 3-4 net gol kaçırdık ve kör bir toptan gol yedik. Aynısı Sivas maçı için de geçerliydi. Orada da müthiş top oynadık, sonunu getiremedik. Nasibimiz buymuş. Parasal sorun biraz öne çıktı ve ne kadar engel olmaya çalışsak da maçlarda konsantrasyon sorunu yaşanmadı diyemem. Şirketin yeni sahipleri kendi ekipleri ile çalışacaklarını belirtti. Biz de ayrıldık. Profesyonellikte bunlar var.

 

BAŞARILAR DİLİYORUM

Darıca’nın sezon öncesinde lige devam edip etmeyeceği belli değildi. Kulübü ilk Altınordu istedi “Kesinlikle olmaz” dedim. Sonra eski futbolcu Serdar Özbayraklı devreye girdi. O da olmadı. Son olarak Elazığlı bir grup çıktı ve onlarla anlaşıldı. Kolay bir veda olmadı. Ayrılırken herkes ağlıyordu. Kesinlikle kırgın değilim, bilakis Darıca’nın başarılı olmasını tüm samimiyetimle istiyorum.

 

Spor41

Güncelleme: 19 Ekim 2018 10:04
BENZER HABERLER
YETKİNCAN GIDA
X