Darıca bu puan için tam 10 yıl bekledi!
10 yıl aranın ardından yeniden 2. Lig'e yükselen Darıca Gençlerbirliği, ilk maçında sahasında Tokatspor ile karşılaştı. Sarı - Yeşilli ekibimizin cezası nedeniyle seyircisiz oynanan maçta gol sesi çıkmadı ve Darıca ekibi sezona bir puanla başladı.
BAŞKAN KARABACAK DA MAÇTA
Her iki takımın da dengeli oynadığı karşılaşmada ilk yarı çok pozisyon olmazken, ikinci yarıda Coşkun'un ve Aytaç'ın pozisyonlarını Tokatspor kalecisi Akın çıkardı. Karşılaşma başladığı gibi 0-0 sona erdi. Böylece ekibimiz ilk maçta ilk puanını almış oldu. Darıca İlçe Stadı’ndaki maçı Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mücahid Vural, Gebzespor Kulüp Başkanı Abbas Sır, yöneticiler, meclis üyeleri, Tokatspor Başkan Yardımcısı meşhur spiker Okay Karacan ve eski futbolculardan kulübün sportif direktörü Ahmet Dursun da izledi.
Spor41
DARICA GB:0
TOKATSPOR:0
STAT: Darıca İlçe
HAKEMLER: Gökçen Öztürk***, Abdullah Uğur Sarı***, Hidayet Zeybek***
DARICA GB: Ercüment***, Kemal Tokak***, Uğur Daşdemir***, Abdullah**, Eren**, Adem** (Dk. 82 Aziz**), Raşit** (Dk. 60 Görkem***), Bünyamin**, Tuncay**, Aytaç***, Coşkun** (Dk. 85 Ahmet*)
TOKATSPOR: Akın***, Hasan***, İsa***, Anıl**, Berat**, Azad***, Barış***, Bekir* (Dk. 46 Bilal**), Recep** (Dk. 60 Erhan*), Berat**** (Dk. 82 Enes*), Noyan**
SARI KARTLAR: Aytaç (Darıca), Hasan, Anıl, Barış, Berat (Tokat)
SPOR41 - GALERİ




















