Darıca GB, Antalya maçı için 11 kurmaya çalışıyor!
Darıca Gençlerbirliği Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında, Süper Lig takımlarından, Kocaelispor’un da kardeş takımı olan Antalyaspor’u konuk edecek. Maç saat 13.45’te başlayacak ve mücadeleyi A Spor naklen yayınlayacak. Antalya’daki ilk maç 2-2 sona ermişti. 0-0 ve 1-1’lik beraberlik Darıca’yı bir üst tura çıkaracak.
8 KESİN GİTTİ, 8’İN İSE SÖZLEŞME SÜRESİ BUGÜN BİTİYOR
İlk yarının son maçında Tarsus İdmanyurdu’nu Coşkun’un son saniyelerdeki golü ile 1-0 mağlup eden Darıca Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş maçına hayli sıkıntılı çıkıyor. Yaklaşık 6 aydır ödemenin yapılmadığı Darıca Gençlerbirliği’nde 8 futbolcu sözleşmesini tek taraflı feshetti ve ilçeden ayrıldı. 8 futbolcunun ise sözleşme süresi bugün sona erecek ve bu futbolcular da isterse sözleşmesini feshedecek.
İKNA ÇABALARI VAR
24 futbol Müjdat Yalman’ın talebeleri, Antalyaspor maçı için 11’i kurmaya çalışıyor. Takımda stoper kalmadı, sağ bekte forma giyen Kaptan Uğur Daşdemir maça stoperde başlayacak. Kemal Tokak, Zeki, Servan Taşdan, Bünyamin Karataş ve Görkem gibi futbolcular ikna edilmeye çalışılıyor. Ocak ayının ilk yarısında sözleşmesi sona erecek olan futbolcu sayısı on. Eğer ikna olan futbolcu olmazsa Darıca Gençlerbirliği sahaya 10 kişi çıkacak ve bu futbolcuların 2’si kaleci. Öte yandan alt yapıdan profesyonel yapılmak istenen gençlerin evrakları ile ilgili sorun çıktığı öğrenildi.
Spor41
DARICA’DAN KESİN OLARAK AYRILANLAR
Ercüment Kafkasyalı,
Kerem Kara
Mehmet Yeniler
Aytaç Deniz
Abdullah Balıkuv
Aziz Kızılgün
Tuncay Fındıkçı
Eren Tokat
ANTALYASPOR KUPA MAÇINA KESİN OLARAK ÇIKACAKLAR
Uğur Daşdemir
Ahmet Kutluer
Ahmet Önal
Adem Aydın
Salih Seyis
Emre Gamsız
Ramazan Özcan
Raşit Sevindir
Coşkun Yılmaz
Mustafa Kaya