Kağıtspor U-23 Güreş Takımı’na helal olsun! Türkiye ikincisi oldular!
Serhat Balcı’nın teknik direktörlüğündeki Kağıtpor U-23 Güreş Takımı’ndan Türkiye ikinciliği geldi.
$ Dolar 43,4197 %0,12
€ Euro 51,7526 %-0,44
£ Sterlin 59,5828 %-0,31
Altın $5.208,44 %-3,45
Gümüş 154,27 %-5,07
90 TENİSÇİ KATILDI
Türkiye 18 Yaş Kış Kupası büyük bir heyecana sahne oldu. İzmit Tenis Kulübü kortlarında 6 gün süren dev organizasyona İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya, Adana ve Bursa başta olmak çeşitli illerden toplam 90 sporcu katıldı. Zorlu maçlar sonunda finale kadınlarda İzmit Tenis Kulübü’nden Duru Kuşçu ve Özge Yüksel kaldı, şampiyonluğu Duru Kuşçu elde etti. Erkeklerde ise şampiyon Ege Arda Bakar’ı mağlup eden kardeş şehir Antalya’dan Önder Balcı oldu.
18 Yaş kış Kupası Erkek ve Kadın şampiyonları Önder Balcı Duru Kuşçu birlikte fotoğraf verdi.

ŞAMPİYONA ÖDÜLÜ BABAOĞLU TAKDİM ETTİ
Kadınlar 18 yaş şampiyonu olarak ilimize büyük bir gurur yaşatan İzmit Tenis Kulübü sporcusu Duru Kuşçu’ya ödülünü İzmit Tenis Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Kadir Babaoğlu takdim etti. Yine ilimizin bir diğer gururu, kadınlar ikincisi Özge Yüksel’e ise ödülünü İzmit Tenis Kulübü Koordinatörü Ali Kolburan verdi. Erkeklerde şampiyon olan Önder Balcı ödülünü Enka Spor Tenis Kulübü Başantrenörü Kemal Çelikbilek’ten aldı. Erkekler ikincisi Ege Arda Bakar’a ise ödülünü Turnuva Başhakemi Oğuz Azkara takdim etti.
18 Yaş Kış Kupası Kadınlar Şampiyonu Duru Kuşçu'ya ödülünü İzmit Tenis Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Prof.Dr. Kadir Babaoğlu takdim etti.

TENİS SPORCULARINA DESTEK
İzmit Tenis Kulübü’nde gerçekleştirilen 18 Yaş Kış Kupası’nda ilk iki sırada yer alan İzmit Tenis Kulübü sporcuları Duru Kuşçu ve Özge Yüksel’i başarılarından dolayı kutlayan İzmit Tenis Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Babaoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Metin Türedi ve yönetim kurulu olarak aldıkları kararla tenis sporcularını desteklemek adına 2022 yılında İzmit Tenis Kulübü’nde yapılan turnuvalarda dereceye giren sporculara destekte bulanacaklarının sözünü verdi. Babaoğlu bu turnuvadan başlamak üzere dereceye giren sporculara 6 bin lira ödül verdi.
Kadınlar finalisti Özge Yüksel'e ödülü İzmit Tenis Kulübü Koordinatörü Ali Kolburan takdim etti.

HAKEMLERE TAM NOT
Ali Kolburan başarılı sonuçların neticesinde emeği geçen İzmit Tenis Kulübü teknik ekibini tebrik etti ve önümüzdeki hafta 1-5 Şubat tarihleri arasında Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenecek olan, İzmit Tenis Kulübü’nün ev sahipliğini yapacağı 16 Yaş Kış Kupası’nda mücadele edecek sporculara başarılar dilediğinde bulundu. Öte yandan bu turnuvada Baş Hakem Oğuz Azkara olurken, Gözlemci Hakemler ise Can Danış, Metin Engin ve Ozan Turhan tarafından başarı ile yapıldı. Turnuva Koordinatörlüğünü ise İzmit Tenis Kulübü Koordinatörlüğünü de yürüten Ali Kolburan gerçekleştirdi.
Spor41
18 yaş kış kupası erkekler şampiyonu Önder Balcı ve turnuva hakemleri

İzmit Tenis Kulübü Koordinatörü Ali Kolburan, İzmit'in iki ve gelecek vaat eden tenisçileri Duru ve Özge'yi tebrik etti.

Turnuva hakemleri (Soldan sağa) Gözlemci hakem Ozan Turhan, Gözlemci Hakem Can Danış, Baş Hakem Oğuz Azkara ve Gözlemci hakem Metin Engin tam not aldı.

Turnuvanın erkekler finalisti Arda Bakar'a ödülünü Turnuva Baş Hakemi Oğuz Azkara verdi.
