Castrol Ford’dan rekor üstüne rekor
02 Aralık 2021 22:19

Castrol Ford’dan rekor üstüne rekor

2021 Türkiye Ralli Sezonunda ‘Markalar’, ‘Gençler’ ve ‘İki Çeker’ Şampiyonu Castrol Ford Team Türkiye zirvedeki yerini koruyor.

 

KÜRSÜNÜN EN ÜSTÜNDELER

2021 Türkiye ralli sezonu 27-28 Kasım tarihlerinde düzenlenen Shell Helix 2021 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 6. ve son ayağı İstanbul Rallisi ile sona erdi. Avrupa’dan şampiyonluklarla dönen Castrol Ford Team Türkiye, 2021 Türkiye Ralli Şampiyonası’nda da zirveyi kimselere bırakmadı. Avrupa Ralli Kupası Finali’nden “Gençler” ve “İki Çeker” Şampiyonluğu ile dönen Castrol Ford Team Türkiye, 2021 Türkiye Ralli Sezonunu ‘Markalar’, ‘Gençler’ ve ‘İki Çeker’ Şampiyonu olarak büyük başarılarla geride bıraktı.

 

DUBLE ŞAMPİYONLUK

Toplamda 15. ‘Markalar’ ve ‘Takımlar’ şampiyonluğunu elde ederek kırılması zor bir rekoru daha da geliştiren takımda Emre Hasbay – Burak Erdener ikilisinden iki şampiyonluk birden geldi. Öte yandan takımda Batuhan Memişyazıcı’nın ‘Co-pilotlar’ şampiyonluğunu kazanma ihtimali de devam ederken Mahalli Kupalarda da birincilikler Castrol Ford Team Türkiye pilotlarının oldu. Castrol Ford Team Türkiye’de bu başarı istikrarının devam edeceğine kesin gözü ile bakılıyor.

Güncelleme: 02 Aralık 2021 22:21
BENZER HABERLER
X