Enes Bulut’tan mucizevi şampiyonluk
12 Nisan 2026 10:46

Enes Bulut’tan mucizevi şampiyonluk

Kağıtspor’un İzmitli milli karatecisi Enes Bulut’tan muhteşem bir başarı geldi. Enes, Çin’deki Premier Lig etabında bitime 0.5 saniye kala yaptığı vuruş sonra şampiyon oldu.

 

HAKEME RAĞMEN

Çin'in Leshan kentinde devam eden Karate One Premier Ligi’nde İzmitli milli gururumuz Enes Bulut’tan müthiş bir şampiyonluk geldi. Finalde Kazak rakibi ile karşılaşan Enes Bulut, bitime 0.5 saniye kala 3 puanlık sayı ile aldı ve rakibini 6-5 mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu. Maça hatalı bir hakem kararı ile 1-0 geride başlayan sporcumuz VAR’a gitti ve 1 sayı aldı.

 

SON ANDA

Ardından Kazak sporcu üst üste iki sayılık 2 vuruşla 5-1’lik avantajı yakaladı. Geri adım atmayan Enes son saniyelerde skoru 5-3’e getirdi. 6 saniye kala rakibinin üzerine giden Enes rakibinin açığını 0.5 saniye kala yakaladı ve rakibinin başına attığı tekme ile 3 sayıyı hanesine yazdırdı. Nefes kesen finalin ardından Milli Marşımızı dinleten İzmitli sporcu hem şehrimizi hem de ülkemizi en iyi şekilde temsil etti.

Güncelleme: 12 Nisan 2026 10:47
X