Eray Şamdan’a ilkokul öğretmeninden büyük sürpriz!
İlimizin gururu, şampiyon karateci Eray Şamdan çok duygusal bir an yaşadı. Yıllar sonra ilkokul öğretmenini karşısında gören Şamdan mutluluğunu gizleyemedi.
UNUTULMAYACAK ANI
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Spor Müdürlüğü’nün çok sevilen Zirve Sohbetleri’ne katılan milli karatecimiz, Kocaeli’nin gururu Eray Şamdan unutulmaz bir anıyı geride bıraktı. ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Kocaeli Okulları’nda gerçekleşen panelde, okulun öğretmenlerinden Zeynep Bulut da yer aldı. Zeynep Bulut’un aynı zamanda Eray Şamdan’ın ilkokul öğretmeni olduğu ortaya çıktı.
GERÇEKTEN HİÇ DEĞİŞMEMİŞ
Moderatör Bengüsu Uygun panel sonunda Zeynep Bulut’u sahneye davet etti ve Eray Şamdan ile bir araya getirdi. O anlarda çok duygulanan Şamdan için öğretmeni Bulut “Çocukluğunda da çok mütevazı, çalışkan ve saygılı bir çocuktu. Hiç değişmemiş. Onu yetiştiren ailesine de ayrıca teşekkür ederim. Ülkemize pırıl pırıl bir evlat kazandırdılar.” dedi. Eray, öğretmeninin elini öperken kendisine takdim edilen çiçekten ötürü teşekkürlerini sundu.