Fatma Kaplan Hürriyet FENA geliyor!
24 Mart 2019 12:33

Fatma Kaplan Hürriyet FENA geliyor!

CHP Kocaeli Milletvekili ve Millet İttifakı İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, İYİ Parti İzmit ilçe Başkanı Pelin Coştur Filiz ve parti yöneticileri Kozluk Mahallesi’nde faaliyet gösteren Tatami Spor Kulübü sahibi ve antrenörü Timur Doğan’ı, sporcuları ve sporcu ailelerini ziyaret etti.

 

EŞLİK ETTİ

Tatami Spor Kulübü’nü ziyaret ederek Timur Doğan ve sporcularıyla sohbet eden Başkan adayı Hürriyet, karate kıyafetlerini giyerek sporcuların antrenmanına eşlik etti. Karate hareketlerini yaparak gençlere uyum sağlayan Hürriyet, karatecileri tek tek tebrik etti. Ziyarette konuşan Belediye Başkan adayı Hürriyet, “Tatami Spor Kulübü İzmit’imizi Avrupa ve Dünya’da başarıyla temsil ediyor. Kendilerini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Bizlere düşen görev de burada gençlerimizi ve spor kulüplerimize sonuna kadar destek olmak. İzmit ismini duyuran her kulübe büyük saygı duyuyoruz. Onlar İzmit için mücadele ediyorsa elbette bizler de onlar için mücadele edeceğiz” dedi.

 

 

KULÜPLERE DESTEK SÖZÜ

Konuşmasına devam eden Başkan adayı Hürriyet spor alanındaki çözüm önerilerini anlatarak, Kentin tümünün faydalanacağı, ulusal müsabakaların yapılacağı olimpik yüzme havuzu, basketbol, voleybol, tenis ile bireysel spor müsabakalarının yapılacağı açık ve kapalı spor salonlarını yaygınlaştıracağız. Mahallelerde çocuklarımızın, gençlerimizin ve isteyen herkesin tüm branşlarda spor yapacağı Mahalle Spor Alanları geliştireceğiz. İzmitli çocuk ve gençlerimizin çeşitli spor dallarında ilk adım altyapısını destekleyeceğiz. Kulüplerimizin spor etkinlikleri için altyapı, ulaşım ve malzeme desteği sağlayacağız. Çocuklarımızın, gençlerimizin kötü alışkanlıklardan koruyacak, onları bir değer olarak yetiştirecek her kulübe destek vermek bizim en büyük sorumluluğumuz olacak” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Güncelleme: 24 Mart 2019 12:47
YETKİNCAN GIDA
X