Gölcük’te sporun her tonu var!
28 Mart 2022 15:33

Gölcük’te sporun her tonu var!

Binlerce genci farklı branşlarda sporla buluşturan Gölcük Belediyespor geleceğin karate şampiyonlarını yetiştirmeye devam ediyor.

 

13 BRANŞ 4.175 SPORCU

Gölcük Belediyespor, teknoloji çağının yoğun şekilde etkilediği gençlere; spor marifetiyle daha fazla hareket etme ve sosyalleşme fırsatı sunuyor. Gölcük Belediyespor, çocukları ve gençleri en az bir spor dalıyla buluşturmak amacıyla eğitimlerini sürdürüyor. 13 branşta 4 bin 175 lisanslı sporcusu bulunan Gölcük Belediyespor, geleceğin şampiyonlarını yetiştirme hedefiyle bünyesindeki sporcu sayılarını her geçen gün arttırıyor.

 

ANTRENÖR ZAHİT PUSTU EŞLİĞİNDE

Gölcük BelediyesporTaekwondo Kursu'nu ziyaret eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Antrenör Zahit Pustu tarafından eğitimlerine devam eden gençlerle bir araya geldi. 90’lı yıllarda kendisinin de spor yaptığı salonda gençlerle eski günlerini yâd eden Başkan Sezer, “Spor Kenti Gölcük'te geleceğimizin teminatı çocuklarımızın sporun her branşında yetişmesi için çalışmalarımıza aralıksız sürdüreceğiz” dedi.

Güncelleme: 28 Mart 2022 15:36
YETKİNCAN GIDA
X