İşte Atatürk’ün istediği sporcu! Dila… Zeki, çevik ve ahlaklı!
03 Ağustos 2021 15:08

İşte Atatürk’ün istediği sporcu! Dila… Zeki, çevik ve ahlaklı!

Kocaeli Cimnastik Kulübü’nün alt yapısında yetişerek uzun yıllar yarışmacı guruplarında Kocaeli’mizi temsil eden başarılı cimnastikçilerimizden, takım kaptanı Dila Altundal 2021 yılı YKS üniversite giriş sınavında büyük bir başarıya imza atarak Türkiye 266.’sı oldu.

 

ÜLKEMİZİ DE BAŞARI İLE TEMSİL ETTİ

5 yaşında Kocaeli Cimnastik Kulübü’nün himayelerinde spor hayatına başlayan Dila Altundal aynı zamanda kulüp tarihinin ilk 2 sporcusundan biri oldu. Kulüp nezdinde okullar arası ve kulüpler arası müsabakalarda önemli başarılara imza atarak madalyalar kazanan Dila Altundal, Bulgaristan’da düzenlenen Avrupa’nın en prestijli yarışmalarından olan Plovdiv Cup’ta ter dökmeyi başardı.

 

 

KENDİSİ İLE ÇALIŞMAKTAN KEYİF ALIYORUM

Eğitim hayatı da oldukça parlak devam eden Dila, 2021 yılı YKS üniversite giriş sınavında büyük bir başarıya imza atarak Türkiye 266.’sı oldu. Sonuçlar açıklanır açıklanmaz Dila’yı ve ailesini tebrik eden Kocaeli Cimnastik Kulübü Başkanı ve başantrenörü Tolga Havuç: Dila’mızı gönülden tebrik ediyorum. Her daim kendisiyle çalışmaktan büyük bir keyif aldığım sporcularımızdan oldu” dedi.

 

 

AİLESİ DE GURUR DUYUYOR

Sporcuya kaptanlık verdiğinin de altını çizen Başkan Tolga Havuç “Dila, ahlakıyla, dürüstlüğüyle ve arkadaşlarıyla olan ilişkileriyle her zaman örnek bir cimnastikçimiz olmuştur. Sporcumuzun eğitim hayatındaki başarısı da bizlere onur ve gurur verici bir tablo oldu. Branşımız gereği adeta elimizde büyüyen sporcumuz Dila’ya üniversite hayatında başarılar diliyor, annesi Ayfer Hanımı ve babası Cengiz Bey’i de gönülden tebrik ediyorum” dedi.

Güncelleme: 03 Ağustos 2021 15:15
BENZER HABERLER
X