İşte örnek etkinlik
17 Ağustos 2020 23:07

İşte örnek etkinlik

Kentimizin en aktif doğa gruplarından, her hafta şehrin ve ülkenin farklı coğrafyalarını keşfeden Nicomedia Trekking, Körfez Voleybol Akademisi işbirliği içerisinde hareket ederek anlamlı bir etkinliğe imza attı.

 

DOĞA BİLİNCİ

Doğayı sporculara ve ailelerine tanıtmak, doğa bilincinin çocuklarda yer etmesi amacını güden etkinlik amacına ulaştı. “Doğanın ve çevresinin korunması çocukken kazanılan doğa sevgisi ile mümkündür” diyen Nicomedia Trekking Kurucu Başkanı Erdal Gören “Yemyeşil patikalarda yürüyerek çocuklarımız doğa ile iç içe unutulmaz bir gün geçirdik” dedi.

 

 

ÇOCUKLAR ŞOK ETTİ

Gören, çocukların yürüyüş esnasında hiç yorulmadığını belirtti ve “Elbizli Ormanları ve Çoban Geçidi Kanyon’unda yaklaşık 7 kilometre sporumuzu yaparken çocuklarımızın hiç zorlanmadıklarını gördük. Her birini tek tek kutluyorum. Körfez Voleybol Akademisi yetkililerine ve çocuklarımızın velilerine de bizlerle güzel bir paylaştıkları için teşekkür ediyoruz” ifadelerine verdi.

 

Spor41

 

 

 

 

 

 

Güncelleme: 17 Ağustos 2020 23:12
YETKİNCAN GIDA
X