
İzmitli cimnastikçilerden müthiş başarı
İzmit Belediye Spor Kulübü farklı branşlarda ulusal başarı elde etmeye devam ediyor. İzmit Belediyesi Cimnastik Takımı Türkiye ikincisi olarak büyük bir başarıya imza attı.
ERENKAYA MUTLU VE GURURLU
İzmit Belediye Spor Kulübü Başkanı Yusuf Erenkaya gurur dolu günler geçirdiklerini belirterek şu şekilde konuştu: İzmit Belediyespor olarak kentimizi ulusal alanda temsil etmenin onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Bizlere desteğini esirgemeyen, spor ve sporcu dostu İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet ‘e çok teşekkür ediyoruz.
BOLU'DAN GELEN BÜYÜK BAŞARI
Bolu ‘da gerçekleşen Türkiye Artistik Cimnastik müsabakalarında İzmit Belediyespor Cimnastik Takımımız Türkiye 2. oldu. Emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Devamı gelecek... Ayrıca, Gaziantep Şahinbey’de gerçekleşecek olan Türkiye Geleneksel Güreş Federasyonu Ligi müsabakalarına İzmit Belediyespor Güreş sorumlumuz Bayram Güreşen öncülüğünde Pehlivanlarımız mücadele verecekler.
VOLEYBOLCULARIMIZ İZMİR'E GİDECEK
İzmir’de gerçekleşecek olan 35 yaş büyük kadınlar ve büyük erkekler veteran voleybol şampiyonasına İzmit Belediyespor Salon Sporları sorumlumuz Hakan Ormancı öncülüğünde, kadın takım antrenörümüz Gözde Güniçen ve erkek takım antrenörümüz Evren Özen hocalarımızın nezaretinde mücadele verecekler.
Her şey güzel İzmit’imizi en iyi şekilde temsil etmek için.