Kağıtsporlu güreşçiler Gaziantep’te kürsü hedefliyor
Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor Güreş A Takımı 8-9-10 Aralık’ta Gaziantep’in Şahinbey İlçesi’nde gerçekleşecek olan Büyükler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası hazırlıklarını tamamladı ve Gaziantep’e umutlarla gitti.
NOKTA MEDYA SON ANTRENMANI TAKİP ETTİ
Teknik direktörlüğünü Serhat Balcı’nın, antrenörlüklerini Olgay İnce ve Tekin Soyer’in yaptığı Kağıtspor A Takımı güreşçileri Gaziantep’in Şahinbey İlçesi’nde Büyükler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası ikinci etabı hazırlıklarını tamamladı. Nokta Medya Güreş Sorumlusu Şener Sar’ın da takip ettiği son antrenmanın ardından yola çıkan güreşçilerimizde hedef ikinci etapta da başarıyı yakalamak.
SERHAT BALCI: KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN
Nokta Gazetesi’ne açıklama yapan Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor Güreş A Takımı Teknik Direktörü Serhat Balcı “Çok iyi bir hazırlık sürecinden geçtik. Sporcularımın tamamı çok formda ve Allah’a şükürler olsun ki bir sakatlık sorunumuz yok. Kağıtspor ismini ve markasını Gaziantep’te de en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin bir şüphesi olmasın” dedi.
KAĞITSPOR GÜREŞ A TAKIMI
Serhat Balcı – Teknik Direktör
Olgay İnce – Antrenör
Tekin Soyer – Antrenör
SPORCULAR
Yusuf Demir
Ebubekir Gür
Ömer Çiftçi
Muzaffer Yıldırım
Emrah Ormanoğlu
Hamza Zopalı
Ferhat Kılıç
Ömer Gül
Remzi Temur
Mevlüt Özdemir
Mehmet Söyler
Mehmet Çiftçi
Hasan Can Yılmaz
Hasan Hüseyin Çakırkaya
Okan Tahtacı
Serhat Aslan
Emre Kara
Harun Kılıç
Rıfat Eren Gıdak
Yahya Ensar Başdemir