Kaptan Berk: Polonya’ya her türlü HAZIRIZ!
04 Ekim 2021 00:48

Kaptan Berk: Polonya’ya her türlü HAZIRIZ!

Türkiye Korfbol A Milli Takımı Kaptanı Vahit Berk Polat, Polonya’daki Avrupa şampiyonasına takım halinde hazır olduklarını ifade etti.

 

HER HANGİ SAKATLIĞIMIZ YOK

Başantrenör Yüksel Abdikoğlu’nun emeklerine teşekkür ederek sözlerine başlayan Kaptan Berk şu şekilde konuştu: Takımda çok iyi bir hava var. Bazı sorunlar yaşadık ancak bunları kafamıza hiç takmadık. İzmit’teki ikinci kampa gelmeden önce herkes kendi imkanları ölçütünde hazırlıklarını yaptı. Bir sakatlığımız, sıkıntımız yok çok şükür. Sağ olsun Yüksel hocamız bizlere olabildiğince sağlıklı şartlar sağlamaya çalışıyor. Bakanlık, federasyon, spor il müdürlüğü ile sürekli irtibat halinde.

 

A LİGİ TAKIMI OLARAK DÖNECEĞİMİZE İNANIYORUM

Polonya’da yüksek seviye bir organizasyon oluyor. Avrupa şampiyonasındayız. Kesinlikle kolay olmayacak. Grubumuzdan birinci çıkmak için çabalayacağız. Gruptaki en ciddi rakibimiz Slovakya gibi görünüyor. İlk maçımızı da bu takımla oynayacağız. Ardından çaprazdan gelecek olan takım ve son olarak da finali kazanıp Türkiye’ye A Ligi’ne yükselen bir Milli takım olarak dönmek için elimizden geleni yapacağız. Dizimde küçük bir sakatlığım vardı. Dinlenince atlattım çok şükür. Ufak tefek ağrılarımız var ancak bu durum oyunumu etkilemiyor. Kendi adıma da tüm gücümü sahaya vereceğim.

 

Spor41

Güncelleme: 04 Ekim 2021 00:48
YETKİNCAN GIDA
X