Kağıtspor U-23 Güreş Takımı’na helal olsun! Türkiye ikincisi oldular!
Serhat Balcı’nın teknik direktörlüğündeki Kağıtpor U-23 Güreş Takımı’ndan Türkiye ikinciliği geldi.
$ Dolar 43,4221 %0,06
€ Euro 51,9896 %0,23
£ Sterlin 60,0115 %0,16
Altın $5.521,99 %2,70
Gümüş 165,30 %1,79
EDA NUR YURDUSEVEN ŞOV!
T-Futnet Cup adıyla düzenlenen ligin ilk ayağına Kocaeli mükemmel ev sahipliği yaptı. İki gün süren lig müsabakaları çekişmeli maçlara sahne oldu. Türkiye’nin en iyi futnet sporcularının kıyasıya mücadele ettiği maçlar sonucunda kadınlar kategorisi tamamlandı ve ödül töreni aynı gün yapıldı. Derece yapan sporculara madalyaları takdim edilirken tüm kategorilerde en yüksek puanı toplayan Eda Nur Yurduseven, T-Futnet Cup kadınlar kategorisi özel kupasını kazandı.
ALANYA’DAN GELDİ, KUPAYI KAPTI
Erkekler kategorisi final müsabakalarında Alanya’dan müsabakalara katılan Semih Yalçın, topladığı puanlar ile erkekler kategorisi T-Futnet Cup özel kupasını kazandı. Bir sonraki maçlar 3-4 Ekim 2025 tarihlerinde Alanya’da düzenlenecek arından Mardin, Trabzon, Antalya ve İstanbul’da da T-Futnet Cup yarışmaları yapılacak.
ZEKİ KUTLU: GURURUNU YAŞIYORUZ
Ödül töreninde kısa bir konuşma yapan Futnet Türkiye Başkanı Mehmet Zeki Kutlu şu şekilde konuştu: Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Türkiye’nin en iyi futnet sporcuları bu hafta ilimizde yarıştılar. Çok sayıda kaliteli maçı zevkle izledik. Önümüzdeki süreçte katılacağımız Avrupa ve Dünya Şampiyonalarına muhtemelen burada yarışan arkadaşlarımız ile katılacağız.
FUTNET AİLESİ BÜYÜYOR
Futnet veya Türkiye’de bilinen adıyla ayak tenisi her geçen gün büyüyor, yayılıyor ve en önemlisi merak uyandırıyor. Bizler de futnetin tanıtımı için her ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz. Akademik çalışmaların yanında popüler dinamikleri de işletiyoruz. İnanıyorum ki yakın gelecekte oynaması eğlenceli, organizasyonu kolay ve seyri güzel oyunumuz Türkiye’nin en çok talep gören branşlarından biri olacaktır. T-Futnet Cup organizasyonları da bu gelişime olumlu katkı verecektir. Emeği geçen herkese teşekkür ederim’.
DERECEYE GİRENLER SPORCULAR
TEK KADINLAR
İKİLİ KADINLAR
3- Hüsnanur Demir - Rüya Nur Kurhan
ÜÇLÜ KADINLAR
TEK ERKEKLER
İKİLİ ERKEKLER
ÜÇLÜ ERKEKLER