Emrah İlter baba oldu!
26 Nisan 2024 22:40

Emrah İlter baba oldu!

Tuğba Hanım ile Maksimum Güvenlik Firması’nın güvenlik müdürlerinden olan Emrah İlter’in erkek bebekleri oldu. İlter ailesi bebeklerine Kaan Asaf adını verdi.

 

SAĞLIK DURUMLARI GAYET İYİ

İlimizin saygın firmalarından Maksimum Güvenlik’te uzun yıllardır güvenlik müdürü olarak görev alan Emrah İlter ile biricik eşi Tuğba Hanım baba ve anne olmanın mutluluğu ile heyecanını yaşıyor. Kocaeli Aktif Hastanesi'nde erkek bebekleri dünyaya gelen İlter ailesi tarif edilemez bir mutluluk yaşıyor. İlter çifti bebeklerine Kaan Asaf ismini verirken anne Tuğba hanımın ve Kaan Asaf’ın sağlık durumunun gayet iyi olduğu ifade edildi.

 

TARİF EDİLEMEZ BİR DUYGU

Taze baba Emrah İlter “Kelimelerin yetmediği bir duygu gerçekten. Allah herkese nasip etsin. Annemizin ve bebeğimizin sağlık durumu iyi Allah’a şükürler olsun. Doktorumuz Op.Dr. Ayşegül Gürler’e, Kocaeli Aktif Hastanesi sağlıkçılarına ve personeline İlter ailesi olarak şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu. Nokta Gazetesi olarak İlter ailesini tebrik ediyor, Kaan Asaf’a bir ömür sağlık, huzur ve haneye bereket getirmesini diliyoruz.

 

Güncelleme: 26 Nisan 2024 22:41
X